Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(something else @ 2010 05 31, 22:52)
Zofranas tabletėmis? Negirdėjau šitokio dalyko. Kas Jums jį išrašo? Chemoterapeutė?

Man irgi viena karta po chemijos israse tabletem. blink.gif Netiko visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 05 31, 17:41)
Zmona kaip biblija, ji sventa visa gyvenima, bet gi vienos biblijos per gyvenima ne skaitysi. Skaudu Oduvancikai, labai, bet tegul jis jauciasi blogai, o Tu toliau eik i prieki.......

Atsiprašau Oduvančiko, praeitame laiškelyje parašiau nesąmonių truputį. Atsiprašau, bus man pamoka atidžiau skaityti laiškelius prieš savo "Išmintį" dalijant.
Nelabai patiko tokia "biblija", tačiau kiekvienas savo gyvenimo kalvis. Kaip matau Oduvančiko gyvenimas ne rožėmis klotas. Pasinaudojau savo a.a. žmonelės patarimu ir pasižiūrėjau.
Esi jausmo žmogus, reikia kalbėtis su savo žmogum. Nesikalbėk "ant karštųjų" nes bus tik barnis. Nusiramink, apsvarstyk racionaliai. Vyrai kartais tiesiog prišneka savo draugams nesąmonių, jiems atrodo kad bus "kietesni" prieš savo draugelius. Mano a. a. turėjo trijų kiaulysčių taisyklę, trys kartai ir tavęs nebėra jos gyvenime, ir visiškai nesvarbu jokie materialiniai ar dar kokie dalykai jai.
Aišku išdavystės ir vienos sakė būtų neatleidusi. Aš irgi taip galvoju, išdavystė, smurtavimas yra baisiausi dalykai, neatleidžiami. Bet atmetus jausmus ir labai labai racionaliai viską sudėliojus gal ir čia galima 3 kaiulysčų taisyklę pritaikyti. Aišku vėl išlindo mano vyriškas "racinalus" požiūris.

Rasų lanka viskas bus gerai, laikykitės.
Atsakyti
QUOTE(JURGUTISS @ 2010 05 31, 19:55)
Kam patinka zurnalas Ieva - yra naujausiame staripsnis su prof. Ruolia

Ir žurnale "JI" kai ko yra. 4u.gif Pavartykite
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2010 05 31, 23:55)
Man irgi viena karta po chemijos israse tabletem.  blink.gif  Netiko visiskai.

As irgi ji geriau,bet man nuo jo dar blogiau budavo ,ypac braskiu skonio iki siol nieko negaliu braskiu skonio valgyt,vos tik prisimenu tai is kart veee...

Rasu lanka ,stiprybes judviem.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 05 31, 21:20)

Pirmadieni praeita Kauno onkol.ligoninej operavo mano vienai bendradarbei krutele, ats. negeras, o SEIMOS GYDYTOJA NET RASYDAMA SIUNTIMA(kai jai  jau pradejo skaudeti), net nepaciupinejo kruteles. Siaubas. 

o tai ko ji nėjo iškart pas ginutę? blink.gif prie ko čia šeimos gydytoja? gal pas mus poliklinikoje kitaip... kai einu pas ginutę, šeimos gydytoja net nežino. tik paskui įrašus pažiūri - jei reikia, jei pastebi, jei pasakau.
aš pas šeimos gydyt nueinu ir pasakau tiesiai šviesiai - reikia siuntimo ten ten ir ten, nes blogai čia čia ir čia. ji jau nebesiigincija su manim.
Atsakyti
QUOTE(Art. @ 2010 05 31, 21:57)

reikia kalbėtis su savo žmogum. Nesikalbėk "ant karštųjų" nes bus tik barnis.  Nusiramink, apsvarstyk racionaliai. Vyrai kartais tiesiog prišneka savo draugams nesąmonių, jiems atrodo kad bus "kietesni" prieš savo draugelius. 

Bet ko jis zaraza negalėjo ateiti ir pasakyti: žmonel, įklimpau... KODĖL? Moteris turi per naktis būti racionalia ir sukti galvą, kaip čia viską išsprendus, o vyras, mat silpnoji lytis, jomajo, gali liežuviu malti į kairę ir į dešine apie tikrus ir menamus savo žygius. Ir dar prie gyvos žmonos. Jis ne tik jos negerbia, bet ir savęs.

Kodėl jis gali viešai draugams girtis savo žygiais blink.gif jeigu meluoja, kaip, Art sakai, nes nori būti krutas, taip pat blogai. Ok, tarkime, jis, išgėręs tik pasigyrė... Tai pagalvokime, ką jis tada girtas dar prikalba, jeigu tokius dalykus tauzija. Jeigu su pilna sąmone pasakė ir tai yra tiesa, jis - niekšelis.
Art, nemanau, kad galima pateisinti vyrų sapaliones vien tik tuom, kad jie nori būti krūtesni. Krūti yra kitokie. Ne žodžiais , o darbais jie tai įrodo. Ir tokių yra daug.
O šis diedas - menkysta. užuot palaikęs segančią žmoną moraliai, jis draugams ją už akių juodina, negerbia, net tyčiojasi... ką reiškia jo toks pasakymas draugams? Tik parodymas, kad jis silpnas ir bailys - bijo pasakti žmonai tiesiai šviesiai kaip yra. o ta jo antroji, jeigu būtų protingesnė, bėgtu per laukus nuo tokio, nes jis ir ją paliks, kai jai bus blogai.
sorry, užsivedžiau... bet netrinsiu
Atsakyti
Rasu lanka - laikykites,viskas privalo buti gerai.

Neramu labai man,mama atvesta jau i Kauna is vakaro.Ryt ryte turetu ideti porta.Bet labai silpna ji siandien,labai silpna.
Atsakyti
Oduvancikai - kad ir kaip butu sunku,turi atrasti savyje jegu,ir eiti toliau,manau dukrele tau pades.Ji didziausias tavo turtas.Privalai buti stipri del jos ,ir del saves.Kartais tai atrodo neimanoma,bet reikia pabandyti.Tu esi Labai Stipri Moteris.Nepamirsk sito,ir kartok tai sau kasdiena.Itikindama save tuo,kad tu gali valdyti gyvenima,o ne gyvenimas tave.Ir gyventi bus bent siek tiek lengviau.Bent pabandyk,pabandyti verta.Dar ne viskas prarasta.
Atsakyti
Labas rytas,
dėl Oduvančiko... palikime viską jai pačiai spręsti, kažkodėl nuojauta sako, kad ji pasikalbėjo, ir toliau gyvena po senovei savo šeimyninį gyvenimą.

Rasų lanka, kaip šiandien mamytė? Labai tikiuosi, kad pagerėjo, kiekviena nauja diena atneša kažką naujo, iš vakaro atrodo viskas prastai, o ryte - žiūrėk jau spinduliukas... Tegul jis ateina 4u.gif

Atsakyti
[quote=arune,2010 06 01, 09:08]
Labas rytas,
dėl Oduvančiko... palikime viską jai pačiai spręsti, kažkodėl nuojauta sako, kad ji pasikalbėjo, ir toliau gyvena po senovei savo šeimyninį gyvenimą.

schmoll.gif Nesikalbame, nes ir vakar nebuvo su kuo kalbėt...o šita jo š virvė jAU IR PRIEŠ SANTUOKĄ vilkosi.nėra taip KAD AŠ JO NEPALEIDŽIU...dėl tų trijų kiaulysčių doh.gif gi neskaičiuoju, kiek kartų mane įskaudino...va tokia esu, man vienodai gaila kitų, o apie save galvoju paskui,,,,šiandien tingėti sau leidau, išsiridenau iš lovos 9val....o naują gyvenimą pradėt, net nežinau, kaip tai padaryti,,,,nes kaip sakant-kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko.....skauda tai skauda,,,bet mes visos einame pasveikimo link,,,visoms po 4u.gif mano guodėjos mirksiukas.gif

Papildyta:
[quote=Art.,2010 05 31, 22:57]Atsiprašau Oduvančiko, praeitame laiškelyje parašiau nesąmonių truputį. Atsiprašau, bus man pamoka atidžiau skaityti laiškelius prieš savo "Išmintį" dalijant.
Nelabai patiko tokia "biblija", tačiau kiekvienas savo gyvenimo kalvis. Kaip matau Oduvančiko gyvenimas ne rožėmis klotas. Pasinaudojau savo a.a. žmonelės patarimu ir pasižiūrėjau.
Esi jausmo žmogus, reikia kalbėtis su savo žmogum. Nesikalbėk "ant karštųjų" nes bus tik barnis. Nusiramink, apsvarstyk racionaliai. Vyrai kartais tiesiog prišneka savo draugams nesąmonių, jiems atrodo kad bus "kietesni" prieš savo draugelius. Mano a. a. turėjo trijų kiaulysčių taisyklę, trys kartai ir tavęs nebėra jos gyvenime, ir visiškai nesvarbu jokie materialiniai ar dar kokie dalykai jai.
Aišku išdavystės ir vienos sakė būtų neatleidusi. Aš irgi taip galvoju, išdavystė, smurtavimas yra baisiausi dalykai, neatleidžiami. Bet atmetus jausmus ir labai labai racionaliai viską sudėliojus gal ir čia galima 3 kaiulysčų taisyklę pritaikyti. Aišku vėl išlindo mano vyriškas "racinalus" požiūris.

[/quote]
Nereikia atsiprašinėti, viskas gerai...bandysiu kalbėti, bet tik vieną kartelį... mirksiukas.gif Šiandien labai ramiai į viską žiūriu, aplamai į viską, net ir į ligą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oduvančikas: 01 birželio 2010 - 09:11
QUOTE(rasų lanka @ 2010 05 31, 21:48)
Kaži ar yra kam nors taip po lašinimų, kad pavalgai, o po kiek laiko , pvz.  20 min. " išpili" lauk - tiesiog taip , be pykinimo. Ar gal čia susiįję su kepenėlių mts.?
Na, tikiu, kad rytoj jau viskas nusidažys šviesesnėm spalvom. wub.gif

Kai toksinė chemo , galima vemti vien apie ją pagalvojus, be jokio valgio.

Papildyta:
QUOTE(vi_ @ 2010 05 31, 22:51)
Kepenys nuo cheminių atakų vis sėda ir jau nebeatsistato į prieš tai buvusią būseną. Ypač, kai amžius ne iš jaunesnių. Galima įžiūrėti tame ir šviesiąją pusę - mažiau atsparios yra ir likusios mūsų organizmo dalys, įskaitant ir auglį, kuris yra viena iš jų.

Aš prieš paskutines chemo leidimu bent 4 dienas pasėdėdavau su kruopų dieta, kad pabadautų vėžinės lastelės, bet viena sąlyga - normalus kraujas.O augliui metai ne problema.Nors tiesos yra , jauname organizme jis vystosi greičiau.
o šeip kruopų dieta leidžia pailsėti kepenims.Taip sutapo, kad buvo tankiai daroma echoskopija, tai prieš kruopų dietą echoskopo išvadoje buvo rašoma, kad jos išėję už šonkaulių lanko, o po dietos , jau nieko blogo apie kepenis.
Bet šiai dietai irgi reikia sveikatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 01 birželio 2010 - 09:25
truputi tik permeciau jusu mintis... noriu palinket visoms stiprybes ir sveikateles...

mano mamukas po truputi kapstosi i prieki- labai laukia anukelio ir nuotaikos gan neblogos pas mus.

Nezinau, gal kurios ir skaitinejot,bet naujokelems gal pravers ...

http://sveikatossaltinis.blogas.lt/
Atsakyti