[quote=arune,2010 06 01, 09:08]
Labas rytas,
dėl
Oduvančiko... palikime viską jai pačiai spręsti, kažkodėl nuojauta sako, kad ji pasikalbėjo, ir toliau gyvena po senovei savo šeimyninį gyvenimą.
Nesikalbame, nes ir vakar nebuvo su kuo kalbėt...o šita jo š virvė jAU IR PRIEŠ SANTUOKĄ vilkosi.nėra taip KAD AŠ JO NEPALEIDŽIU...dėl tų trijų kiaulysčių
gi neskaičiuoju, kiek kartų mane įskaudino...va tokia esu, man vienodai gaila kitų, o apie save galvoju paskui,,,,šiandien tingėti sau leidau, išsiridenau iš lovos 9val....o naują gyvenimą pradėt, net nežinau, kaip tai padaryti,,,,nes kaip sakant-kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko.....skauda tai skauda,,,bet mes visos einame pasveikimo link,,,visoms po
mano guodėjos
Papildyta:
[quote=Art.,2010 05 31, 22:57]Atsiprašau
Oduvančiko, praeitame laiškelyje parašiau nesąmonių truputį. Atsiprašau, bus man pamoka atidžiau skaityti laiškelius prieš savo "Išmintį" dalijant.
Nelabai patiko tokia "biblija", tačiau kiekvienas savo gyvenimo kalvis. Kaip matau
Oduvančiko gyvenimas ne rožėmis klotas. Pasinaudojau savo a.a. žmonelės patarimu ir pasižiūrėjau.
Esi jausmo žmogus, reikia kalbėtis su savo žmogum. Nesikalbėk "ant karštųjų" nes bus tik barnis. Nusiramink, apsvarstyk racionaliai. Vyrai kartais tiesiog prišneka savo draugams nesąmonių, jiems atrodo kad bus "kietesni" prieš savo draugelius. Mano a. a. turėjo trijų kiaulysčių taisyklę, trys kartai ir tavęs nebėra jos gyvenime, ir visiškai nesvarbu jokie materialiniai ar dar kokie dalykai jai.
Aišku išdavystės ir vienos sakė būtų neatleidusi. Aš irgi taip galvoju, išdavystė, smurtavimas yra baisiausi dalykai, neatleidžiami. Bet atmetus jausmus ir labai labai racionaliai viską sudėliojus gal ir čia galima 3 kaiulysčų taisyklę pritaikyti. Aišku vėl išlindo mano vyriškas "racinalus" požiūris.
Rasų lanka viskas bus gerai, laikykitės.
[/quote]
Nereikia atsiprašinėti, viskas gerai...bandysiu kalbėti, bet tik vieną kartelį...
Šiandien labai ramiai į viską žiūriu, aplamai į viską, net ir į ligą...
Iš žemės ir dangaus atėjome. Į dangų ir žemę grįšim. Nebent pakeliui pasiklysim....