QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 14, 23:53)
Reikia meeta Palangoj organizuoti, bus proga visom susipazinti, kol daugelys Palangoj atostogauja
Man svytinima prades pirmadieni, siandiena jau zymejima atliko. Kaip isvengti nudegimu, ar tai priklauso nu personalo, kaip nureguliuos aparata?
Man svytinima prades pirmadieni, siandiena jau zymejima atliko. Kaip isvengti nudegimu, ar tai priklauso nu personalo, kaip nureguliuos aparata?
visiskai nieko nebuvo, jokiu nudegimu, svarbiausi tik to "kryziaus" nenuplaukit, atsargiai, mane svytino i tarpuplauti labai arti kruties, taciau asmeniskai man vbienintelis pasalinis poveikis bebuvo - mieguistumas
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 15, 10:58)
Aciu uz patarimus, gal pravers . Vakar klausiau, del nudegimo to skyriaus vedejos, tai sake priklauso nuo odos tipo. Nors esu girdejus, kad tai priklauso grynai, kaip aparata nureguliuos
na pvz. as esu raudonplauke ir labai baltos odos, kuri net sauleje nedega, tik nebent raudonai kaip vezys, beja aparata nureguliuoja pagal parinkta spinduliu stiprumo gama, ji ne siaip ti kaip nori reguliuoja, nes skiriama spinduliu doze i tam tikra plota, nors jau Kaune aparatas toks naujoviskas, kad matai kaip tos ploksteles suvaziuoja, svtina tik i ta plota, karta nustacius, jos pagal pacienta visada taip pat susireguliuoja, beja ji reguliuoja uz lango sedincios sesutes su kompo pagalba, tad girdejot gal apie senos kartos aparatus, jau pries 8 metus taip nedare