QUOTE(romantikė @ 2010 07 15, 10:32)
Taip-taip. Minti del meeto labai palaikau - labai noreciau susipazinti ir pabendrauti
Kai mane svitino visada po seanso tepiau oda tokiu kremuku -"Soliaris" vadinasi (su negyvosios juros druskomis). Padejo. Bet i pabaiga visvien ties spenelio biski nudege, tai sanatorijoje gyde.
Nezinau kiek yra tiesos, pries svitinima geriau aliejuko sauksteli. Nors mano stemplei neuzkliuvo spinduliu, bet kas zino... Siaip, viskas prisklausys nuo tu slaugiu, kurios reguliuos aparata virs taves, meistriskumo ir profesionalumo. Reikia jomis pasitiket.
Dar po spinduliavimo nesidejau liemenuko, o visada paprasta medvilnine apatine maikute. Nes oda darosi labai jautri...
Sekmes tau!
QUOTE(Redos @ 2010 07 15, 11:42)
Laba diena,
perskaičiau dėl švitinimo žaizdų ir pagalvojau, kad gal verta pasidalinti šiokia tokia patirtim. Anytai švitino krūtį ir pažastį. Pažastyje, po visų seansų, atsirado didelė ir negraži kaip nudeginta žaizda. Jai labai padėjo ekologiškas puiklapių aliejus. Tik, kadangi jis toks labai skystas, ji dar jį pamaišydavo su medetkų kremu - tada patogiau tepti, nebėga. Gana didelę žaizdą užsigydė per savaitę laiko. Gal kam pravers šis patyrimas
Aciu uz patarimus, gal pravers
. Vakar klausiau, del nudegimo to skyriaus vedejos, tai sake priklauso nuo odos tipo. Nors esu girdejus, kad tai priklauso grynai, kaip aparata nureguliuos