Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

Rasu lanka, noriu is as pasveikinti, bet manau reiketu svaikinti ne tik Tave, bet ir Mamyte smile.gif ir palinket judviem graziu dienu, o mamytei sveikatos, kad ne tik tokia Dukra isauginta butu, bet ir anukai, proanukiai smile.gif
Atsakyti
hi.gif
QUOTE(Domogintare @ 2010 07 12, 11:07)
Uzuojauta Jums del tevelio netekties, o pas mane sia savaite jau metines, o susitaikyti vis dar neiseina, vakar ziuredama pro langa, vos garsiai nesusukau, kad tetis atvaziuoja, nes pros sali vaziavo tokia pati masina ir per langa taip pat ranka iskista buvo, kaip tetis laikydavo. Ir dar niekaip negaliu susapnuoti, o taip norisi, kad bent retkarciais aplankytu.

Kaip greitai bėga laikas...Skaičiau kažkur, kad psichologai pripažįsta, kad susitaikyti su netektimi reikia nuo pusmečio iki trejų metų...
Mano dėdė išėjęs jau virš trejų, bet ir tai atrodo, kad jo situetą kartais pamatau kokiam prekybos centre...

QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 13, 14:34)
Praeita savaite vaziavau  i Kauna galutiniu atsakymu po operacijos pasiimti, tai limfazguose  viename kaip ir buvo viena 1 mm mtastaze, o krutines audiniuose rado labai labai smulkius belikusius taskelius. Turejau vilciu, kad ir ju neberas, bet sake profesorius tai labai geras rezultatas ax.gif  ax.gif  Chemijos nebedarys, artimiausiu metu laukia svytinimas doh.gif Gydytojas sake galima dar palaukti, o svytinimos sk. vedeja sake menesi po operacijos reikia pradeti, tai kaip jau ir laikas g.gif 
Kada jums merginos pradejo svytinti ? g.gif

Niekas nežino, kaip liga "užkoservuota". Apsidraudimui labai delsti nereikėtų...
QUOTE(A-Z @ 2010 07 13, 17:01)
Ačiū Dievui, kad klinikose vėsu taip sąlyginai, o kadangi mano sesutė atostogauja, tai išsiuntė mane į "naują" korpusą, kuris ginekologiniam. Kaip ten faina! visai kitas komfortas, zmonių mažai, palatos erdvesnes, wc vietoj ir normalus. sakiau ir likusius kartus prašysiuos ten. nežinojau anksčiau, kad jis yra, tas skyriukas, o sakė jau 3 metai veikia g.gif

Aha, tas skyriukas super. Pimąkart prieš metus kai mamą ten nusiuntė, tai net pyktelėjau - nėra lengva vaikščioti, o siuntinėja. O paskui tik ten ir eidavom thumbup.gif Ir aplinka, ir palatėlės - viskas daug jaukiau....

rasų lanka, dažnai žodžių būna mažai....Tiesiog būk laiminga!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 13 liepos 2010 - 17:23
rasu lanka,su gimtadieniu!!!
user posted image

Mes dar kaime,karsciai jau beveikdvi savaites 35 pavesyje doh.gif Bet vistiek smagu,vaziuojamkiekviena diena prie ezero,buvom Kaliningrade zoosode,mazoji nenori namo grizti biggrin.gif
Atsakyti
Visos, Mergaitės 4u.gif Ačiū jums visoms iš visos širdies už visus sveikinimus, linkėjimus ir gražiausius žodžius ir vaizdelius. Jūsų dėka aš buvau šiandien labai laiminga.... na gal ir per daug dėmesio šioje temutėje buvo skirta man šiandien ax.gif , bet ...na, vis tiek malonu buvo... bis.gif
Bažnyčioje uždegiau už jūsų ir jūsų artimųjų sveikatėles žvakelę (šiandien už daug ką žvakelių uždegiau), tikiuosi, kad mane išgirdo. Myliu jus visas.Sveikatėlės visoms, dvasios ramybės ir pasveikimo.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 13 liepos 2010 - 21:51
Rasų lankele, priimk ir mano nuoširdžiausius sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 07 13, 14:34)
Ilgai svarscius, pradejau tvarkyti dokumentu nedarbingumo lygiui nustatyti, nepamaisys papildomi pinigeliai blush2.gif

Chemijos nebedarys, artimiausiu metu laukia svytinimas doh.gif Gydytojas sake galima dar palaukti, o svytinimos sk. vedeja sake menesi po operacijos reikia pradeti, tai kaip jau ir laikas g.gif 
Kada jums merginos pradejo svytinti ? g.gif

Nedarbingumo lygis, ne tik pinigėliai. Tai ir sąžinės apdraudimas nuo viršvalandžių, ir šiokios tokios garantijos, juk nežinia kiek sugebėsit dirbti.

Mane pradėjo švitinti maždaug po 2 savaičių po paskutinės chemijos. Tiesa, paskutinė chemija buvo 1 savaite pavėlinta, todėl gavosi toks mažas tarpas. Pradžioj buvo sunkoka, bet kažkaip viskas "ėjo kompaktiškai". Beje spinduliniam gydymui chemoterapiautė užregistravo, kai atvykau prieškaskutinei chemijai.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 13, 14:42)
net kavinę norėjo užsakyti , nes *** metukai,

Su gimtadieniu Rasų Lankele, mat dar dar nė į pusę gyvenimo kalno neįkopei. Sveikatos ir laimės happybday.gif
Atsakyti
RASELE

Tavo gimtadienis , tai būrio draugų meilės diena TAU.
Būk ir toliau tokia mylima.Tai atsakas į tavo beribį gerumą ir šiltumą.Mylėk kitus , nepamirš ir savęs.Nes tik skirdama meilės sau , turėsi ką duoti ir kitiems.
Todėl ir Angelą TAU siunčiu raudoną.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 14 liepos 2010 - 07:26
QUOTE(Teta @ 2010 07 13, 23:02)
Nedarbingumo lygis, ne tik pinigėliai. Tai ir sąžinės apdraudimas nuo viršvalandžių, ir šiokios tokios garantijos, juk nežinia kiek sugebėsit dirbti.

O tu šventas įdealizme doh.gif
Mano šefas laikė save labai humanišku ir teisingu.
Tai štai kokia istorija.
Na aš jam dėkinga , kad laukė kol grįšiu, nors žinojo mano ligą.Bet nors oficialiai rašė 6 val , ariau 8 val, viršvalandžius ir dar pagal poreikį šeštadieniais.Kartą išėjau iš darbo 15 min anksčiau, tai buvau nuauklėta, kad kaip vadovė demoralizuoju kolektyvą.Po to kartais su "reikalais" paskambindavo , kai iki darbo pabaigos likdavo 10 min.
Kai visiems kėlė atlyginimus , man paliko tą patį .Motyvas-akcininkai nesupras, kad tabelyje 6 val, o kelią algą.Nors tiems akcininkams , tie tabeliai buvo giliai dzin.
Žodžiu darbą turėjau padaryti kaip ir prieš ligą tą patį ir laiku.O jo buvo tiek , kad ir ariant nespėdavau.
Kai po antro recidyvo pamačiau ,kad jau nebepavežu pasiprašiau pati atleidžiama, kol dar nebuvau susigadinusi reputacijos, kaip vargšė nusibaibusi ligonė.
Oi nereikia darbdaviams ligonių, o onkologinių bijo kaip maro.Tuo įsitikinau ieškodama darbo.Tuoj akys padidėdavo, kai pasakydavau kuo sergu.Ir pradėdavo aiškinti, kad pas juos labai sunkus darbas, pagalvos ir paskambins...
Na po to dirbti jau neteko, nes pati liga man jau nebeleido, nes chemijos sekdavo su 3 mėn remisija.
Manau per visą Lietuvą yra ir išimčių.Mano tokia patirtis.
Atsakyti
Laba diena.

Rasu lanka, su gimtadieniu Tave!!!!!!!!!!!! Tegu niekad nesibaigia Tavo sielos skrydis!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Teta, man Zoladex'a nustojo leisti pries 2 menesius. Menesiniu kol kas nera. Bet labai jau maudzia pilva. Butu gerai, kad nebegriztu... Tada galeciau tiketis, kad Tamoksifena pakeis Arimideksu...
O Tau patepliojimai galejo buti nuo nuovargio.

Del invalidumo: mano sefas zino apie mano invaliduma, bet dirbu tik 4 val (tiek visad dirbau), gaunu mazai, o darbo daug. Tai mane laiko mielu noru... Kartais ir po darbo pasilieku. O forminau dokumentus ir del pinigeliu, ir del socialiniu garantiju.

Samta, man svitinimas buvo skirtas po chemoterapijos kursu. Chemo paskutine gavau sausio 23 d., o svitinimas prasidejo - vasario 5 d. Tai uz 2 savaiciu. Mane gyde chemoterapeutai siule nedelsti.

Labai silpna man per siuos karscius. Vakarais vos ne iki nualpimo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 14 liepos 2010 - 08:28
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 14, 08:58)
Oi nereikia darbdaviams ligonių, o onkologinių bijo kaip maro.

Labai norėčiau darbo pusę etato verysad.gif Tiesą sakant, jaučiuos nepilnavertė sėdėdama namie, ir užsidirbdama vieną kitą lituką, kaip tik išmanau. Norėčiau dirbt pusę dienelės, pasvajoju, kaip būtų gerai - aš į darbelį, vaikas - į mokyklą, popiet susitinkam ax.gif . Mano situacija nedėkinga tuo, kad iki ligos nedirbau pagal savo specialybę (soc. pedagogika ir psichologija), turėjau daug metų savo sėkmingą verslą, kurį teko pristabdyt, o vėliau visai pabaigt susirgus... Todėl dabar dvigubai sunkiau susirast darbą, be patirties esu. Taigi...

Sveika, Romantike, malonu matyt 4u.gif Nebeišėjo susitikt, vėlokai atvažiavom į Palangą, kol įsikūrėm, jau ir vakaras. Kaip pailsėjai? Koks geras tavo darbukas valandų prasme - tik 4 val. Nors ir daug darbo, laikykis tos vietos...

Šiandien jau vėsiau, - bus geriau visiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 14 liepos 2010 - 08:31
QUOTE(arune @ 2010 07 14, 09:26)
Sveika, Romantike, malonu matyt  4u.gif  Nebeišėjo susitikt, vėlokai atvažiavom į Palangą, kol įsikūrėm, jau ir vakaras. Kaip pailsėjai?  Koks geras tavo darbukas valandų prasme - tik 4 val. Nors ir daug darbo, laikykis tos vietos...

Šiandien jau vėsiau, - bus geriau visiems  smile.gif

Sveika. Labai norejau susipazinti... Vaziuosim netrukus vel kuriam laikui i Palanga, gal tada pavyks... Parasysiu Tau i AZ kada tiksliai ten busim.

Darba savo labai megstu. Gaila tik, kad daug jo labai ir kartais labai pavargstu... Na ir atlyginimo noreciau nors biski didesnio (bet kas to nenori bigsmile.gif ) Nes dabar uztenka tik uz visu seimos nariu telefonus sumoket ir puse mokesciu uz buta ax.gif

Lauke tikrai vesiau.
Atsakyti