QUOTE(GREK @ 2010 07 09, 17:06)
..ech, merginos ir vaikinai, kitom aplinkybėm kaltumėm šampo - vakar paskutinę chemo dozę susilašinau ...
Na gi ir aš SVEIKINU, SVEIKINU
Džiugios tavo žinios - tokia užbaigimo proga ne nuodėmė ir šampaniuko lašiukas (jei norisi). Dabar linkiu kuo geresnių tolimesnių etapų ir begalinės sveikatos VISADA.
QUOTE(vietine1986 @ 2010 07 10, 12:12)
Sveikos as su gerom naujienom
Buvau pasakojus apie savo anytos liga jei kas nepamena priminsiu jei umi meloblastine leokemija (dabar jau tiksliai zinom) buvo antros stadijos kai aptiko dar puse metu kaip pripazino sia liga o jau siandien grysta is ligonis po sekmingo kaulu ciulpu persodinimo donoras is vokietijos atsirado pries pusantro menesio kazkur anyta atlaike keturias chemijas ir pries pora savaiciu persodino kaulu ciulpus siandien jau vyksta namuciu sake daktarai kad labai retai kam buna kad taip greit priema kunas ir beveik be jokiu komplikaciju viskas tikiuosi
tai sios ligos pabaiga.
Sveikinu ir tegu tie žodiai išsipildo...
QUOTE(A-Z @ 2010 07 10, 14:25)
Aš irgi turiu gerų naujienų - ginekologas patvirtino, kad vaistai veikia, darinukai žyyyymiai sumažėję
tai kaip akmuo nusirito. Vakar echoskopija irgi nieko nerado blogo, tai tęsiam cisplatina dar 3 kursus. kažkaip atrodo lengviau ir ištverti, kai matai kad nors koks poveikis teigiamas yra
Ir tave SVEIKINUUUU
Dabar jau galėsi naujom jėgelėm tęsti gydymą. Ir tau bus viskas gerai...
QUOTE(rita606 @ 2010 07 10, 14:42)
Labas visiems,as ka tik po ligonines,po chemiju.Jau atlaikiau 4 galvojau kad jau paskutine,bet bus dar...,tik as niekaip nesuprantu kodel tiek daug ju.po 2 chemo dare tyrimus sake,kad viskas gerai gimdos kaklelis uzkalkejes,plauciuose metastazes uzkalkejusios,tai onkologas skyre dar viena uzsitikrinimui,bet gavau ir 4 karta,o dabar gavau ir 5 kartui siuntima i ligonine
.Na bet 21 susitinku su savo onkologu tai gal jis man isaiskins kas cia vyksta,o siaip jauciuosi neblogai.
Rita , jei taip sako gydytojas - pasitikėk juo. Chemijos yra skiriamos dažniausiai šešios. Gydytojas nori viską atlikti garantuotai. O iš pradžių gal nesakė dėl to, kad neapkrauti tavęs, tavo kantrybės ... Na, taip kartais gydytojai padaro, sako bus tiek , o mintyse žino, kai ateis laikas - pratęs ir taip ligoniukas visus kartus gydymą atliks...
Pati esu mačiusi, kaip ligoniukė gydymo pradžioje sakėsi, kad neištvers ir nebeatvažiuos specialiai sekančiam lašinimui, o gydytoja sako - bus tik du, maksimums trys kartai ir viskas... Taip ta ligoniukė su mano mamyte visus 6 kartus prasilankė ir susilašino... Po to abi į švitinimus važiuodavo...
Na, aš tau netaikau nekantruolės vaidmens. Tiesiog taip reikia o tu tikėk ir pasitikėk...
QUOTE(world @ 2010 07 10, 20:29)
O musu istorija jau arteja i pabaiga, nors ir siaip liga tik 4 savaite tesiasi
Sunku ir beparinkti paguodos žodžius tokią akimirką.
Stipriai apkabinu, žaviuosi tavo šviesiu galvojimu ir te Dievulis būna gailestingas tėveliui ir jums....
pabaiga ne visada būna ten , kur mes manom ją esant...