GREK, su dukrytės gimtadieniu
Visai šeimai džiaugsmo ir stiprybės.
Nerašadieniai man buvo - paskaityt paskaitydavau, bet ir laiko, o ir noro matyt, nelabai buvo...
Oduvančikai, dūšele, tikiuosi, kad greit atsigausi Jau kaip ir nei juoktis, nei verkti tokioj situacijoj...
Samta, įsiklausyk į merginų pasakymus. Tikrai ne blogo norėdamos moralizuoja. Na, prieš kelionę burbėjo, važiavai, nieko neatsitiko - puiku. Gal ir su tuo gimtadieniu viskas bus puikiai. Bet, pamenu, palatos gydytojas mus labai greitai nuleido "ant žemės", kai mes dar prieš operaciją pradėjom klausinėti, kokią sanatoriją geriau rinktis (beje, pačiai gal irgi priklausytų sanatorinis gydymas, ir siūlyčiau tuo pasinaudoti). Sakė, tegu praeina operaija, tada kalbėsim...
Vaikiuko gimtadienis - šventė ir vaikui (keturmečiai suvokia dovanų reikšmę ), ir šeimai. Tradicija yra tradicija. Bet tada pasilengvinkit gyvenimą iki minimumo - užskykit sumuštinius ar maistą kavinėj, šašlykiukus dar kur nors, tegu giminaičiai ar vyras viską suveža ir dar reikia, kad kažkas pagelbėtų prie stalų - tada galima ir šventę švęst.
Nes pernai buvo MB 40-metis. Važiavom į sodybą su užsakytu maistu. Tada ir pabendraut laiko yra, ir kvadratą pažaist, ir krepšinį, ir pašokt jėgų užtenka. Nes pagrindinis mano argumentas buvo - aš irgi noriu švęst.
Jei turit kitokais giminės tradicijas - jau Jums rinktis, ar jų laikysitės 100 proc.
Mama gal prieš pora savaičių gulėjo Vilniuje, pasityrinėjo. Skarndis ok, yra mts kepenyse, didėja limfmazgiai. Na, ir paskaudinėdavo nugarą. Nebaisiai taip - Nimesil arba Ibrufen nuima tą skausmą. Padarė KT - sako, lyg ir mts. Nuotaikos kaip ir nebuvo - na, liga progresuoja, visaip gali atsitikti.
Su gydančia gydytoja KMUK ėjo kalba apie spindulių taikymą, jau pradėjom galvoti - gal Zometos ar kažko reikės...Šiandien vienu metu turėjau būti trijose vietose - mokslo metų pabaigos "malonumai". Buvau KMUK su mama. Darė kaulų scintigramą. Ir......lyg kažkas viršugalvy, bet stubure mts būdingų telkinių nematyti
Atsakymus gavom jau apie 15 val. popiet, tai liko tik pagalvoti ir nuspręsti su gydytoja, kaip kovoti su skausmais ir temperatūra (vis vakarais pakyla).
Va, ką reiškia tikslesnė aparatūra...Aišku, ir viniečiai po KT 100 proc. nesakė, kad tai mts, bet dažnai įtarimai pasitvirtina.
Man šios dienos atsakymai buvo lyg tikras stebukla. Juk pasidodo, būna ir sebuklų, rasų lanka
Kaip jūs laikotės, kaip mamytė?
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2010 05 28, 18:12)
Suzinojau gera naujiena, kad tamoksifeno nerekes is viso gerti man, hormonai neigiami Jau plaukuciai auga, i vasaro pabaiga jau su nauja sukuosena pasiruodysiu gal
Papildyta:
nebedejuosiu paparasciausiai vakare, kai issenku cia issileju
Kaip mano gera drauge sako, ispradziu pasamdysi namu tvarkytoja, paskui aukle, o paskui ir vyrui meiluze
Papildyta:
nebedejuosiu paparasciausiai vakare, kai issenku cia issileju
Kaip mano gera drauge sako, ispradziu pasamdysi namu tvarkytoja, paskui aukle, o paskui ir vyrui meiluze
Geros naujienos
O dėl tų meilužių Jei norės, tai ar po nosim, ar už 100 km susiveiks tą meilužę... Arba pasitikimi žmogum arba ne.....Pusiau tinkamo žvalgybai nebūna...