Sveikos mergaites labai dekui uz palaikyma.
mano mociute perkelta i Kauno onkologijos ligonine paliatyvaus gydymo skyriu. Kol kas bukle stabili, tik labai silpna, negali is lovos pakilti, o tokia aktyvi visada buvo...
World, uzjauciu del tevelio, bet turekite vilti, o gal ...
QUOTE(Viti17 @ 2010 07 03, 23:41)
UZh 600 LTY 100 tab- nebutume ipirke, bet kai gavome 800 tab uzh 116 eur - nusipirkome ir informuoju kitus, nes negaliu, kaip pikta del musu ishkrypusios farmacijos.
O kaip su receptu? Tiko lietuviškas ar be recepto parduodami? Žvilgtelėsiu, kokios jo kainos PL.
sveiki man brangus zmogus susidure su prostatos veziu 1 pusei jo 15 % per 2 savaites reikia pasirinkti gydymo buda svitinima ,ispjauti ar naujos isiuvamos kapsules kazkaip ten...ir gal kaune zinote koki urologa gera spicelista aciu visiems lauksiu info i az
Sveikos , Mergaitės Tikiuosi, kad laikotės visos ir visi neblogai, kad karščiai neprispaudė... Pas mus jau senai lietučio nebuvo... Visos dienos kaip viena - saulutė ir begalinė kaitra... O kažkur , sako gerokai nulijo... Maža ta Lietuvėlė, bet tokia skirtinga...
Aš nesu susidūrusi su šia ligele, bet negaliu nepasakyti...kaip gali pats ligoniukas ar jo artimieji pasirinkti gydymo būdą? Iš kur jam žinoti, kas geriausia? O gal gydytojai išaiškino šių gydymo būdų privalumus, galimas pasėkmes, galimus rezultatus, ko tikėtis? Aš, kaip nenusimananti, tikriausiai pasirinkčiau naujausią gydymo būdą (pasakičiau kitoj temutėj).
Stiprybės jums ir pasveikimo.
Ifauru Kaip mamytė atlaikė giminės susibėgimą? Tikiuosi, kad nepervargo.
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 07 05, 20:45)
sveiki man brangus zmogus susidure su prostatos veziu 1 pusei jo 15 % per 2 savaites reikia pasirinkti gydymo buda svitinima ,ispjauti ar naujos isiuvamos kapsules kazkaip ten...ir gal kaune zinote koki urologa gera spicelista aciu visiems lauksiu info i az
Aš nesu susidūrusi su šia ligele, bet negaliu nepasakyti...kaip gali pats ligoniukas ar jo artimieji pasirinkti gydymo būdą? Iš kur jam žinoti, kas geriausia? O gal gydytojai išaiškino šių gydymo būdų privalumus, galimas pasėkmes, galimus rezultatus, ko tikėtis? Aš, kaip nenusimananti, tikriausiai pasirinkčiau naujausią gydymo būdą (pasakičiau kitoj temutėj).
Stiprybės jums ir pasveikimo.
Ifauru Kaip mamytė atlaikė giminės susibėgimą? Tikiuosi, kad nepervargo.
QUOTE(virruki @ 2010 07 06, 20:47)
Sveiki, jungiuosi ir as, foruma paskaitineju senokai, teko ir man praeiti tikra pragara, deja ta bjaurybe buvo stipresne ir jau si savaitgali bus menuo, kai palaidojau savo vyra.
Užuojauta...O į svečius priimam
Rasų lanka, nėra mam labai sveikatinga, baliuke pavargo, bet, kaip pati sako, darytų kas vėl kokį susiėjimą, tai turbūt važiuočiau ir dr sveikatos atsirastų...
O mes šį savaitgalį plaukėm baidarėm Merkiu. Faina
QUOTE(virruki @ 2010 07 06, 20:47)
Sveiki, jungiuosi ir as, foruma paskaitineju senokai, teko ir man praeiti tikra pragara, deja ta bjaurybe buvo stipresne ir jau si savaitgali bus menuo, kai palaidojau savo vyra.
Uzuojauta
QUOTE(ifauru @ 2010 07 06, 21:21)
Užuojauta...O į svečius priimam
Kaip smagu
Labukas,
pas mus zinio nekokios, tevelis labai labai silpnas, jau nebgali pats net atsisesti, kadangi po operacijos praejus parai iskrito maitinimo zondas ir dar prasidejo komplikacijos, tai savaite kaip visiskai negauna maitinimo. Silpsta kasdiena vis labiau. Be to, gydytojai vis dar neturi biopsijos rezultatu, todel nezino nei kurio tiksliai organo vezys nei kokia tiksli jo forma bei stadija. Zodziu nesiseka labai labai, todel kasdiena viltis sulaukti bent menko pagerejimo, mazo stebukliuko - blesta. Sako, kad auglys, gaves deguonies ima dar sparciau plisti. Tai panasu, kad jam taip ir nutiko
QUOTE(world @ 2010 07 06, 22:53)
...pas mus zinio nekokios, tevelis labai labai silpnas, jau nebgali pats net atsisesti, kadangi po operacijos praejus parai iskrito maitinimo zondas ir dar prasidejo komplikacijos, tai savaite kaip visiskai negauna maitinimo. Silpsta kasdiena vis labiau. Be to, gydytojai vis dar neturi biopsijos rezultatu, todel nezino nei kurio tiksliai organo vezys nei kokia tiksli jo forma bei stadija. Zodziu nesiseka labai labai, todel kasdiena viltis sulaukti bent menko pagerejimo, mazo stebukliuko - blesta. Sako, kad auglys, gaves deguonies ima dar sparciau plisti. Tai panasu, kad jam taip ir nutiko
Tikrai liūdna. Bet tėvelis gal silpnas ir dėl to, kad negauna maisto. O atsakymų visada reikia ilgai laukti ir tas laikas prailgsta iki begalybės... Priš keturis metus operavo man žarnyną, tai atsakymo laukiau daugiau kaip tris savaites. Kadangi buvau silpna ir įtarė taip pat onkologinę ligelę, tai laukti teko ligoninėje ir gydytojai nežinojo tolimesnės gydymo taktikos. Žinau, kas tai yra. Ir jums - artimiesiems ir tėveliui. Vis tiek nepraraskit vilties. Jei atrodo, kad negalite šiuo tarpu niekuo padėti, tiesiog pasimelskite ir paprašykite Dievo pagalbos, galima už tėvelio sveikatą ir mišias užpirkti .
Kai mamytei prasideda naujas gydymas, aš užperku mišias , kad viskas vyktų sklandžiai. Tikėkit , kad jus išgirs...
Papildyta:
QUOTE(virruki @ 2010 07 06, 21:47)
Sveiki, jungiuosi ir as...
Užuojauta dėl vyro.
Visada priimsim. Gal galėsi kuom padėti savo patarimais. Nes visi , kurie tai praeina, turi neįkainojamą patirtį.
QUOTE(ifauru @ 2010 07 06, 22:21)
Rasų lanka, nėra mam labai sveikatinga, baliuke pavargo, bet, kaip pati sako, darytų kas vėl kokį susiėjimą, tai turbūt važiuočiau ir dr sveikatos atsirastų...
Kaip smagu tau buvo
Ir dėl mamytės tavo smagu. Nors ir pavargo, bet tai jai suteikė džiaugsmo, galėjo pabendrauti su sau brangiais žmonėmis, akeles paganyti. Jei sako , kad ir dar sveikatos atsirastų, tai taip ir bus. Ir stiprybės jums iki kito giminaičių susibėgimo , ir sudalyvauti jame.
Gal jau savo pomidorus valgote?
Mes irgi vakar šašlykais lepinomės. Mamytė ypatingai...Jai širdelė "nusiplovusi "- tai sakė - tik šašlykai skanūs. Primarinavau trijų skonių... Tai mamytė pavalgė, kai mes išvažiavome, pamiegojo pokaitėlio pavakariais...
Atsikėlė ir vėl "krito" į šašlykų dubenėlį . Šį rytą atsibudo ir pirma mintis buvo - "noriu šašlyko..."
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 06, 22:36)
Gal jau savo pomidorus valgote?
Aha
Kaime jau nemažai yra, pirmus agurkėlius skinam, pas save irgi jau pora pomidoriukų ir daug agurkų turiu, aviečių sunokusių
QUOTE(ifauru @ 2010 07 07, 00:02)
Aha
Kaime jau nemažai yra, pirmus agurkėlius skinam, pas save irgi jau pora pomidoriukų ir daug agurkų turiu, aviečių sunokusių