Birzelio 14d.musu Brangioji Mamyte paliko mus...Amzina Atilsi Jai...Mums jos labai truks...
Viktorija!
Labai jus uzjauciu ir suprantu, nes ta pati diena mus paliko tevelis!
Apkabinu!
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 06 29, 09:53)
Aš pritrenkta .
Brazausko , kuris grąžino Katedrą tikintiesiems, priėmė komuniją ir paskutinį patepimą , paskutinį kartą šioje žemėje neleista įnešti į Kadedrą.Toks vyskupų sprendimas.
Nuo kada Dievo tarnai , tapo Dievais?
Susinervinau juodai.
Brazausko , kuris grąžino Katedrą tikintiesiems, priėmė komuniją ir paskutinį patepimą , paskutinį kartą šioje žemėje neleista įnešti į Kadedrą.Toks vyskupų sprendimas.
Susinervinau juodai.
Aš irgi susinervinau nesuprantu, kaip taip galima.....man per daug įvykių pastaruoju metu,,,, nebesuvokiu Ir dar, vakar man gydytja pasakė, kad aš laimingas žmogus na, nebent ligos atveju....pas mane nieko blogo nesimato,,,,dar reikia sulaukti tyrimų atsakymų(citologinio)apie mėn. laukt reiks.....bet tokią turiu kvailą viltį, kad praslysiu aš Jus visas myliu.....gal kas esate susidūrusios su limfmazgiais? dėl ko jie padidėja? Man vienas padidėjo iki vieno cm. kas tas yra?žinau, kad normalus turi būti iki puse cm...
Ačiū merginos
Situacijos kvailumas tame, kad mus gydanti gydyoja, ir palatos gydytoja skyriuje - abi iki pošvenčio atostogose. Telefonu pasikonsultavom, bet jos gi ne ekstrasenses... Turi tyrimus matyti. O jų nelabai yra kam paskirti, nes kaimuke gydytoji atostogauja 1,5 mėn Bandysim laikytis iki pošvenčio
Situacijos kvailumas tame, kad mus gydanti gydyoja, ir palatos gydytoja skyriuje - abi iki pošvenčio atostogose. Telefonu pasikonsultavom, bet jos gi ne ekstrasenses... Turi tyrimus matyti. O jų nelabai yra kam paskirti, nes kaimuke gydytoji atostogauja 1,5 mėn Bandysim laikytis iki pošvenčio
QUOTE(ifauru @ 2010 06 30, 00:31)
Ačiū merginos
Laikykites, gerkite karsinli ir dar pabandykite slapima varancius, nes mano vienai bendradarbei tokia ligele su kepenimis, chemija nutrauke, nes neatsistatineja kraujukas, tai jai vis kaupiasi skysciai pilvelyje ir kojos tinsta, tai jai skyscius is pilvo isvaro su Trifu ir antibiotikas, paskutini karta buvo prisirinke kokie 3 litrai, taip ji man pasakojo. Ligonineje jai isvaro su slapima varanciais ir su antibiotikais. Manau, kad tegul geria Karsili, tikrai nepakenks ir dar pabando slapima varanciu, Trifas brangokas 10 tabl 28 Lt, o yra ir kitoks silpnesnis vaistas Spirix.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 06 29, 10:53)
Aš pritrenkta .
Susinervinau juodai.
Susinervinau juodai.
Ir as, ir as susinervinau, kokie jie turi teise taip daryti.
Papildyta:
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 06 30, 00:09)
Aš irgi susinervinau nesuprantu, kaip taip galima.....man per daug įvykių pastaruoju metu,,,, nebesuvokiu Ir dar, vakar man gydytja pasakė, kad aš laimingas žmogus na, nebent ligos atveju....pas mane nieko blogo nesimato,,,,dar reikia sulaukti tyrimų atsakymų(citologinio)apie mėn. laukt reiks.....bet tokią turiu kvailą viltį, kad praslysiu aš Jus visas myliu.....gal kas esate susidūrusios su limfmazgiais? dėl ko jie padidėja? Man vienas padidėjo iki vieno cm. kas tas yra?žinau, kad normalus turi būti iki puse cm...
esu susidurusi su padidejusiais limfmazgiais, jie ciupinejami buvo vis 2007m. ir 2009m. balandzio men, ir visi gydytojai vis kraipe galvas, sakydami "Ciuopiasi limfmazgiai" 2007m. viena virs raktikaulio isoperavo (jau rasiau ne karta, juk exoskopijos metu rase, kad tik issipletusi vena, o gydytojas mano, sake "Jus kaip norit, bet as ciupiu darini") po to chemoterapija. 2009m. irgi tas pats "Ciuopiasi..." vel chemoterapija. Kai kovo men. buvau, tai jau ciuopiant, gydytojas sake, jog uzsikonservavo limfmazgiai.
Art kur siusti zinutes 21 temos? Koks emeilas?
Tiesiog cituoju atsakyma.
QUOTE(Art. @ 2010 06 26, 19:13)
Ačiūūūūū. Veikia senas paštas sida@splius.lt čia galima siųsti laiškelį
QUOTE(Patriccija @ 2010 06 29, 23:41)
sveikos, ar po svitinimo proceduru susilpneja zmogiukas ar kazka panasaus? nes apie chemija esu girdejus kad blogumu buna, bet mus po 2 sav svitins ( ar ne per ilgai laukt turint G4???), tai noriu issiaiskint kaip veikia ir paveikia tie spinduliukai...
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 06 29, 08:53)
Aš pritrenkta .
O kodėl jį ten turėtų nešti? Velionis dar gyvas viešai yra ne kartą sakęs, kad jam tos bažnyčios nebereikia. Tai ko jį ten kišti per prievartą? Gerbkim žmogaus norą.
QUOTE(brunera @ 2010 06 30, 08:51)
sveikos, ar po svitinimo proceduru susilpneja zmogiukas ar kazka panasaus? nes apie chemija esu girdejus kad blogumu buna, bet mus po 2 sav svitins ( ar ne per ilgai laukt turint G4???), tai noriu issiaiskint kaip veikia ir paveikia tie spinduliukai...
Daugumai nebuna jokio salutinio poveiko,arba jis buna minimalus (aisku,buna isimciu).O kuria vieta svitins? As laukiau svitinimo 2 menesius,bet buvau jau po chemijos.
Buvau anksti ryte ligonineje,tai viskas gerai Atostogos puse metu
Tik tie leukocitai,jauciu niekada neuzaugs 3.3,bet gydytoja pasake nieko tokio. O praeita karta nepamenu,man atrodo ji pasake kad normoje,gal nesake skaiciu Nes dabar sako kad jie buvo 2.8 Nu cia smulkmenos
Tai poryt isvaziuoju i kaima su ramia sirdim
arune ,pas koki tu echoskopista eisi rasiai? Man atrodo tas pats kur mane echoskopoja is Š...raides pavarde
QUOTE(SVETA K. @ 2010 06 30, 11:33)
Tai
Gero poilsio
QUOTE(Siracusa @ 2010 06 30, 11:45)
O kodėl jį ten turėtų nešti? Velionis dar gyvas viešai yra ne kartą sakęs, kad jam tos bažnyčios nebereikia. Tai ko jį ten kišti per prievartą? Gerbkim žmogaus norą.
Girdėjau kątik sakė per TV, kad Brazauskas pats buvo pareiškęs norą prieš mirdamas, kad jo palaikai būtų nunešti į katedrą.
QUOTE(SVETA K. @ 2010 06 30, 10:33)
Daugumai nebuna jokio salutinio poveiko,arba jis buna minimalus (aisku,buna isimciu).O kuria vieta svitins? As laukiau svitinimo 2 menesius,bet buvau jau po chemijos.
Tik tie leukocitai,jauciu niekada neuzaugs 3.3,bet gydytoja pasake nieko tokio. O praeita karta nepamenu,man atrodo ji pasake kad normoje,gal nesake skaiciu Nes dabar sako kad jie buvo 2.8 Nu cia smulkmenos
arune ,pas koki tu echoskopista eisi rasiai? Man atrodo tas pats kur mane echoskopoja is Š...raides pavarde
galvyte svitins, priekyje. del chemijos skirimo bus kalbama po svitinimo, bet jos tikrai reikes musu "sveciui".
QUOTE(brunera @ 2010 06 30, 15:08)
galvyte svitins, priekyje. del chemijos skirimo bus kalbama po svitinimo, bet jos tikrai reikes musu "sveciui".
Kai svitinausi Kaune,viena karta sededama eileje kalbejau su moterim,kuriai svitino galva,tai nieko,kiekviena diena vaziavo ji namo i kazkokia kaima ar maza mesteli,pamenu sake kad truputi pykina ir plaukai labai praretejo.Tai tikekite kad po svitinimo nieko blogo nebus