QUOTE(Samta0204 @ 2010 05 28, 00:45)
Gabija, Jus visikai teisi, laikais sustuoti ir labiau save myleti
bet nesigauna
bandau save lepinti, teveliai labai man padeda kiek gali pabuna su vaikuciais, bet negaliu pakeisti savo islepinto, vienturcio vyro
Kaip jis sako,' As juk dirbu, man reikia pailseti', labai vargselis pavargsta vadovauti
Aukle yra galymybe pasamdyti, vyras pats siulo, bet kol susitvarkau pati, nesinori svetimo zmogaus isileisti
Nes gal per daug reikalauju is saves, tuo noriu ir is kitu
Turiu namu tvarkytoja, kuri kas 2 savaite ateina, bet ir po jos tenka nemazai dadaryti
O dar ir namo isisrenginejimas, kaip ir raset iki operacijos bandau viska suspeti isrinkti
Dar ir vaikai vel susirgo
Bet cia musu moteru dalia viska paciom tempti
Reiškia nieko nenori keisti.Užsiciklinusi siekti tobulybės , kad nebūtų nei dulkelės, kad vazelė po tvarkytojos per centimetrą ne ten pasistūmė.Labai gerai , kad gali pasitelkti pagalbininkų, tegul jie ir daro tuos darbus, bet nesugebi tuo pasinaudoti.Šiandien blogiau, ryt geriau sutvarkys- koks skirtumas?
Kas svarbiau sveikata ar ne ten padėtas daiktas?
Ir tai nėra moterų dalia dalia viską tempti.Tai mes pačios velkam vežimą ir dar patenkintos , kad esam tokios reikšmingos.
Jau rašiau, kad sergi ne sloga.Skaičiau , kad meditacija, malda, nusiraminimas prailgina gyvenimą net sunkiais atvejais 5 metais.Ar turi tam laiko?
Ar išeini viena pasivaikščioti, pabūti ramybėje? Be vaikų ganymo.
Mano marti ir dukra samdosi aukles kelioms valandoms ir nieko vaikams nenutiko.Nepatiks viena auklė , rasi kitą.
Tavo užduotis ne siekti tobulybės virtuvėje, o gydytis.
IR kam dabar tas balius ? Tikrai nesijausi laiminga jį suruošusi, nes neturėsi jėgų bendrauti ir šypsotis teks per prievartą.
Nori pasveikti ir matyti užaugusius vaikus spręsk kas tau svarbiau : mylėti save ir keistis ar kažkur nukritusi dulkelė.
Atsiprašau, jei ne taip supratau padėtį.Tai mano nuomonė ne vien tau, bet ir toms , kurios išsitraukusios lašelinę lekia į darbą .Aš jau susideginau save, todėl noriu , kad kitoms taip nebūtų.
Papildyta:
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 05 28, 08:43)
Labu Saulėlydi....ojojojoi kokia aš blondinė
Gi norėjau vyrui kokią staigmeną gimtadieniui padaryt...o pinigų tai savo neturiu...tai sakau užsidirbsiu, ir ką nors padovanosiu....nu ir ėjau pas ūkininką akmenų rinkt keletą dienų,,,,
pinigų jau turiu, bet vos pakrutu,,,gerai , kad viskas gerai baigėsi...bet gavau bart ir iš vyro,nes jam būnant darbe išvažiuodavau,,,va ir siurprizas,,,,jaučiuosi labaaaaai pavargusi, viską skauda, bet manau praeis:geda2: tai prašau manes
labai nebebart....niu gi man jau mėnuo po operacijos praėjo,,,
Kai dievas nori nubausti atima protą...
nepyk , bet kitaip nieko negaliu pasakyti.