QUOTE(rita606 @ 2010 06 22, 02:05)
O pas mane yra tokia problema po siu chemiju labai iskele visus vidurius,atrodau kaip paskutiniam menesi,bet gal taip turi buti?Budavo ir anksciau bet ne taip labai,ar tai normalu kazin .
Ir aš manau, kad būtinai reikia pasisakyti gydytojui. Jei yra problemėlė, ją reikia nedelsiant spręsti. Tik gydytojas tau pasakys.
QUOTE(world @ 2010 06 22, 14:32)
Mums patvirtino diagnoze - skrandzio vezys. Kol kas i kitus organus isplitimo nemato, bet aiskiau bus po operacijos. Operacija numate pirmadieni. Kol kas ji maitina per zonda, taciau labai vargsta, kadangi sunkiai juos pernesa, be to, daug labai prisikaupia skysciu skrandyje, nuo to uzeina nemazi skausmai, reikia nutraukineti. Kol kas labai kankinasi, taciau operuoti greiciau negalima, nes dar per silpnas
Na, tikėkimės, kad iki operacijos tėvelis sustiprės ir operacija jam labai pagelbės. Stiprybės jums.
QUOTE(Blusiukė @ 2010 06 22, 16:22)
Beje as kazkaip kuo tolaiu tuo labiau tikiu, kad si liga vis labiau iveikiama, drauges mama po kruties vezio 4st pagaliau pasieke remisija, gydesi beveik 4 metus.
Šis sakinys man skamba, kaip gražiausia pasaulyje muzika.
QUOTE(irinok @ 2010 06 22, 17:45)
Nusprendziau pagerti befungina, radau ten naudingos informacijos.
Mano reikalai nelabai ...
metastazes pilvapleveje, pasaite, mazajame dubenyje, ascitas ... o dar pries savaite palaiduojau teveli ...
paskyre nauja gydima, sunitibo tabletes, kol kas daktare ima is labdaros ir laukiame atsakymo is lygoniu kasos, tikiuosiu, kad paskirs. tai nusprendziau i pagalba kovai pries lyga prijungti ir vaistazoles.
Tikiu, kad viskas bus tik geriau!!!!
Mano reikalai nelabai ...
metastazes pilvapleveje, pasaite, mazajame dubenyje, ascitas ... o dar pries savaite palaiduojau teveli ...
paskyre nauja gydima, sunitibo tabletes, kol kas daktare ima is labdaros ir laukiame atsakymo is lygoniu kasos, tikiuosiu, kad paskirs. tai nusprendziau i pagalba kovai pries lyga prijungti ir vaistazoles.
Tikiu, kad viskas bus tik geriau!!!!
Tik tikėti, kad viskas bus gerai - šaunuolė. Viskas bus gerai. Naujas gydymas padės
Užuojauta dėl tėvelio netekties.
Linartina, TIKĖSIU, shaiba - kur jūs , mieliausios mergaitės