Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(brunera @ 2010 06 17, 15:04)
gydytojo verdiktas : tarp G3 ar G4 . po savaites tikslus atsakymas, ir spinduliavimas. as to dar pilnai nesuvokiu, bet zinau kad prognozes nekokios. jauna mama mano, tik 47metai. bijau visko.

G3 ar G4 dar nieko nepasako apie ligą. G su skaičiuku rodo ląstelės diferenciacijos laipsnį, t. y. kiek piktosios ląstelės pakitusios nuo sveikųjų. Tai ne stadija. Palaukite tą savaitę, kol bus atsakymas. Žinau, tai sunku, bet vistiek reikės išlaukti. Kiekvienoj situacijoj yra gydymas, ir net su 4 st. žmonės gyvena. Tik būkite geri, nelaidokit anksčiau laiko. dar ne laikas panikuoti, gal situacija nėra tokia prasta. To labiausiai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 06 17, 16:35)
G3 ar G4 dar nieko nepasako apie ligą. G su skaičiuku rodo ląstelės diferenciacijos laipsnį, t. y. kiek piktosios ląstelės pakitusios nuo sveikųjų. Tai ne stadija. Palaukite tą savaitę, kol bus atsakymas. Žinau, tai sunku, bet vistiek reikės išlaukti. Kiekvienoj situacijoj yra gydymas, ir net su 4 st. žmonės gyvena. Tik būkite geri, nelaidokit anksčiau laiko.  dar ne laikas panikuoti, gal situacija nėra tokia prasta. To labiausiai ir linkiu  4u.gif

aciu Jums. nelaidojam tikrai, viltis yra, tikrai yra, didziule
Atsakyti
4u.gif Labas visiems,dziaugiuosi su visais kam siuo metu gera,ir linkiu neprarasti tikejimo kam jo reikia.As sendien gryzau is ligonines,man po tu chemiju,labai ant miego traukia,kazi ar taip turi buti g.gif.Jau galvojau kad bus jos paskutines,bet dar tris paskyre liepos men,nesuprantu kodel schmoll.gif,jei jau metastazes uzkalkejo,bet gal taip reik...esu siek tiek pasimetus. O GABIJA atidare nauja temuke ar jau buvote sveciuose?Labanakt visiems, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu Jums labai ,kurios atsiliepe ir sutinka padet . aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalins, kaip praėjo vakarykštis kraujo renginys? ax.gif neišėjo man iš darbo anksčiau išeiti ..
Atsakyti
GABIJOS pavėsinė
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2010 06 17, 09:50)
Mano mamai vakar irgi diagnozavo zarnyno vezi... operuos penktadieni arba sestadieni. Gal tikrai kazkas galetu parasyti, kas susidures Ar yra vilties...

Yra. Rudenį bus 5 metai po to, kai maniškiui buvo pažadėti 2-3 mėn. gyvenimo dėl žarnyno vėžio. Gyvenam toliau. Remisija (tai toks daiktas, kai liga užmiega, būna kad ir suvisam).

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2010 06 18, 20:21)
Yra. Rudenį bus 5 metai po to, kai maniškiui buvo pažadėti 2-3 mėn. gyvenimo dėl žarnyno vėžio. Gyvenam toliau. Remisija (tai toks daiktas, kai liga užmiega, būna kad ir suvisam).

Man operavo 4-ias metastazes iš plonojo žarnyno.Meldžiuosi už to chirurgo sveikatą, nes taip padarė, kad nereikėjo stomos.Bet valgyti negavau, įskaitant visas priešoperacines ir pooperacines dienas gal 6 dienas.

Sėkmės ir tvirtybės.
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2010 06 18, 18:51)
Gal kas pasidalins, kaip praėjo vakarykštis kraujo renginys? ax.gif neišėjo man iš darbo anksčiau išeiti ..

Labai gerai viskas buvo thumbup.gif Gaila kad negalejai atvaziuoti.Buvo tikras gimtadienis birthday.gif Su tortais,vynu alc.gif muzika ir sokiais sokiai.gif Man tai labai linksma buvo,prisibendravom,prisijokem biggrin.gif Ir labai silta atmosfera wub.gif

Atsakyti
Aciu uz palaikyma! Mamograma parode du darinius.. kuriuos patikrino su ultragarso apartu, rezultate- dvi cistos, kuriu viena beveik poodine - ja ir uzciuopiau. Nieko blogo, bet vistiek akmuo nuo sirdies nuriedejo.
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2010 06 19, 00:41)
Aciu uz palaikyma! Mamograma parode du darinius..  kuriuos patikrino su ultragarso apartu, rezultate- dvi  cistos, kuriu viena beveik poodine - ja ir uzciuopiau.  Nieko blogo, bet  vistiek akmuo nuo sirdies nuriedejo.

Linkiu didelės akmenų griūties, tegul jie visi lekia į prarają.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 06 18, 22:35)
Labai gerai viskas buvo thumbup.gif Gaila kad negalejai atvaziuoti.Buvo tikras gimtadienis  birthday.gif Su tortais,vynu alc.gif  muzika ir sokiais  sokiai.gif Man tai labai linksma buvo,prisibendravom,prisijokem biggrin.gif Ir labai silta atmosfera wub.gif

smagu biggrin.gif Ar daug žmonių susirinko? smile.gif

Atsakyti