Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(ifauru @ 2010 06 13, 23:06)

Paragavau, bet kad labai patiko tai  schmoll.gif

g.gif g.gif o man tai žiauriai... dar esu ragavus atvežtosi š Pietų Amerikos - skiriasi labai, bet ispaniškoji man geresnė
nu va - skoniai skirtingi
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 13, 21:56)
Antradieni lygtais israsyti nori, o treciadieni jau i palanga planuoju lekti 4u.gif

tai greit čia viskas tau, puiku smile.gif

Oi, laba,

pasivaikščiojau nuo ankstaus ryto - išlydėjau savo merginą į iškylą dviem dienom, pailsės ir ji ir mes ax.gif Tik namai tušti liko, mažius daržiuke.
Ryte pridaviau kraujuką iš savo pamėlusios rankos doh.gif matysim, bus ryt kelionė į Kauną ar nebus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 13, 20:11)
Sveika, daznai girdziu, kad po operacijos supulioja  doh.gif  Tikiuos man taip nebus rolleyes.gif Tai ryt kauno kliniku krutu skyriuj busi rolleyes.gif  as ten guliu blush2.gif 
Del vienu, tai nuo pat pirmos chemijos tepiau pastoviai ir riebiai su Karaliunaites Zyles tepalu. Ne vienos pajuodosios ar kietos vienos neturiu. Pabandyk gal pades. Su tuo paciu ir krutys ir pazasti po opercijos tepu, jis butent tam skirtas 4u.gif

Tik dabar paskaičiau. Man atrodo, kad nedažnai, būna. Per šį laikotarpį, kiek teko kalbėti su moterimis ligoninėjė ir sanatorijoje, tai sutikau tik vieną tokią, bet ir tai sanatorijos pabaigoje jai užgijo. Man čia kažkaip užsitęsė, nors, kai nuvažiuoju, tai sako, kad "čia viskas gerai". Gerai, tai gerai. Vienintelis privalumas, kad nupunktuoti nereikia, limfa per skylutę išbėga. Išvengiu dūrių biggrin.gif .
Atsakyti
Mano zaizdoje net infekcija buvo isimetusi, ilgai puliavo, 2 men isgulejusi ligonineje namo grizau dar su nepilnai uzgijusia "skyle". mano atveju tai kaip ir normalu, nes pjuvis - geras pusmetris, ispjauta labai daug audiniu, liko "kisene", o tai labai palankus veiksniai visokiems negerumams.
Atsakyti
Sveikutes, visoms linkejimai. Gera zinia pas Samta0204.
romantike, na laikykis, neliudek, galvok apie gerus dalykus, veik ka norisi veikti, gyvenk sau.
Pasakaitineju cia, bet neberasiau kelios dienos... kazkodel ir man kartais visokios mintys lenda i galva, 21 diena vaziuoju i onkologijos ligonine uzsirasiau plauciu echoskopijai. Bus matyt kaip ten su tais skysciais. Visoms 4u.gif ko geriausios kloties linkiu.
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 06 13, 00:12)
4u.gif  4u.gif  :4u:Labas visoms merginoms ir vaikinui.Pasiilgau jusu visu,senai berasiau.Dabar galiu prisipazinti,kad buvau sudepresavusi,vis skaitydavau,o rasyti... schmoll.gif Na bet dabar viskas gerai.Ir pas mane labai geros naujienos biggrin.gif.Po visu chemiju,dare magnetini rezonansa,tai pas onkologa ejau labai bijodama.bet gydytojas pasake kad visur ir gimdos kaklelyje ir metastazes plauciuose uzsitrauke thumbup.gif  thumbup.gif,bet dar bus 3 chemijos sako uztvirtinimui,o ir plaukai nenusmuko,tik labai isretejo.Na va pasigyriau  ax.gif,bet visoms linkiu to paties ir dabar drasiai galiu sakyti kad reikia labai noreti pagyti ir labai tuo tiketi. Visoms po balioneli siunciu 4u.gif  4u.gif  :4u:ir taip gera kad jus esat nes mes turbut galim geriausia suprasti vieni kitus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip dziaugiuosi. smile.gif Uz tave. Mums siandien dars KT ir pasakys, ar tos metastazes bent kiek reaguoja. Oj-jo-joj kaip jaudinuosi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As jau namuciuose thumbup.gif Gal kuriai teko buti kurisa geresnis sanatorijas Linas, Energetikas, Pusynas ar Baltija. Ligoniu kasoj is tu sake galiu pasirinkti 4u.gif Nuotraukuose pamaciau, kad energetikas gazia sutvakytas, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 06 15, 10:35)
Kaip dziaugiuosi. smile.gif Uz tave. Mums siandien dars KT ir pasakys, ar tos metastazes bent kiek reaguoja. Oj-jo-joj kaip jaudinuosi.

Man magnetinis rezonansas isvis parode, kad nera ne pedsako nuo augliu, o operacijos metu limfamazgyje rado iki mm dydzio metastaze verysad.gif Po keliu savaciu pataloginio atsakymai bus ka operacijos metu ispjoe, tada tikslai jau zinosiu ar rado kur pyktibiniu lasteliu 4u.gif Magnetiniu jau labai nebepasitikesiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės ir Berniuk 4u.gif

QUOTE(GREK @ 2010 06 14, 12:31)
Ryte pridaviau kraujuką iš savo pamėlusios rankos  doh.gif matysim, bus ryt kelionė į Kauną ar nebus  g.gif

O tai tu uš karto nesužinai atsakymų, ar čia biocheminius tyrimus darei? g.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 06 14, 23:06)
Pasakaitineju cia, bet neberasiau kelios dienos... kazkodel ir man kartais visokios mintys lenda i galva, 21 diena vaziuoju i onkologijos ligonine uzsirasiau plauciu echoskopijai. Bus matyt kaip ten su tais skysciais.

Patricija 4u.gif - neliūdėti stenkis... visokios mintys prieš visus patikrinimus lenda, o paskui būna taip, kad pasidaro lengva ir gera - ir tau taip bus, nes viskas bus gerai. Nebrandink blogų minčių savy ir neleisk joms bujoti. wub.gif

QUOTE(Viti17 @ 2010 06 15, 11:35)
Mums siandien dars KT ir pasakys, ar tos metastazes bent kiek reaguoja. Oj-jo-joj kaip jaudinuosi.

Tikiuosi , kad rezultatai geri. 4u.gif

QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 15, 19:46)
Magnetiniu jau labai nebepasitikesiu doh.gif

O ir aš labai pasitikėjau MR... Na, bet mts. tokia mažytė, tai tikėkimės , kad ji viena ir buvo ir daugiau nebėra. Gerai pailsėk. drinks_cheers.gif

Rita 4u.gif - kaip džiugu dėl tavęs. Taip ir toliau. Jei gydytojai sako, kad dar reikia chemijų, tai taip ir tebūna - vardan sveikatos . wub.gif

O mamytė jau atsigavusi, linksmesnė, šneki, aktyvi namelių veikloje, kiek leidžia judėjimas. Gaila, kad jau penktadienį vėl chemija unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, laikykit kumscius ketvirtadieni - einu mamograma darytis... gal man ir balti arkliai vaidenas, bet kazi ka uzciuopiu.. marazmai kazkokie.. ar galima liga isikalbeti???
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 15, 18:46)
Magnetiniu jau labai nebepasitikesiu doh.gif

Iš tikro turi būti Lietuvoje toks daiktas, kaip Pozitronų emisijos tomografas su kompiuteriniu arba magnetiniu tomografu. PET-CT.
Jau seniai mūsų valdžia nutarusi jį turėti... tačiau dėl intrigų tar didžiųjų gydymo centrų nesugeba nutarti kur jį statyti.

PET yra rimčiausia diagnostinė įranga onkologijoje, čia ne "šešėlių" teatras, kur nuo žiūrinčio gydytojo kvalifikacijos priklauso ką jis mato nuotraukose. Tad kas turi sveikatos ir pinigų važiuoja į Lenkiją... Arba dar kur į europą...
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2010 06 15, 23:28)
Mergaites, laikykit kumscius ketvirtadieni - einu mamograma darytis... gal man ir balti arkliai vaidenas, bet kazi ka uzciuopiu.. marazmai kazkokie.. ar galima liga isikalbeti???

Nesijaudinka, jeigu ir uzciuopiai, as budama 19 metu ir uzciuopiau ir kita diena net mamai nesakiu be siuntimo nulekiau i onkologini, tai buvo tik maza cista, kuria po poros dienu issioperavau 4u.gif
Atsakyti