Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(rasų lanka @ 2010 06 11, 21:54)
visa atsiduodu metalu - ir kūnas, ir patalynė - viskas... Bet tai tikriausiai praeis... g.gif

Praeis. Nuo vaistų šitaip, keičiasi skonis, nebegali valgyti kažkokių atrodo visą laiką megstamų valgių, jų skonis tampa nepakenčiamas. Nebeskani tampa visą gyvenimą mėgta kava... Pasikeičia nuosavo kūno kvapas. Nors aš labai to nejausdavau, bet pati manoji sakė, kad negali pernešti savo prakaito kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Art. @ 2010 06 12, 12:24)
Praeis. Nuo vaistų šitaip, keičiasi skonis, nebegali valgyti kažkokių atrodo visą laiką megstamų valgių, jų skonis tampa nepakenčiamas. Nebeskani tampa visą gyvenimą mėgta kava... Pasikeičia nuosavo kūno kvapas. Nors aš labai to nejausdavau, bet pati manoji sakė, kad negali pernešti savo prakaito kvapo.

Būtent taip ir yra mamytei. Aš tikrai nieko neuodžiu, o ji sako , kad ojojoj... ax.gif Skonis keičiasi dienomis. Jau sako, kad vištienos ir jokios mėsos nebenorėsiu - prasidės silkės sezonas rolleyes.gif . Taip jau yra buvę - nieko nenorėdavo tik silkės visokiais būdais sutaisytos ir bulvės su lupena virtos...

Gero visoms ir visiems savaitgalio - kad tų gamtos išdaigų kuo mažiau būtų, kuo daugiau sveikatėlės ir laikykimės visi... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 11, 12:45)

labai, labai dziaugiuosi, stiprekit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif :4u:Labas visoms merginoms ir vaikinui.Pasiilgau jusu visu,senai berasiau.Dabar galiu prisipazinti,kad buvau sudepresavusi,vis skaitydavau,o rasyti... schmoll.gif Na bet dabar viskas gerai.Ir pas mane labai geros naujienos biggrin.gif.Po visu chemiju,dare magnetini rezonansa,tai pas onkologa ejau labai bijodama.bet gydytojas pasake kad visur ir gimdos kaklelyje ir metastazes plauciuose uzsitrauke thumbup.gif thumbup.gif,bet dar bus 3 chemijos sako uztvirtinimui,o ir plaukai nenusmuko,tik labai isretejo.Na va pasigyriau ax.gif,bet visoms linkiu to paties ir dabar drasiai galiu sakyti kad reikia labai noreti pagyti ir labai tuo tiketi. Visoms po balioneli siunciu 4u.gif 4u.gif :4u:ir taip gera kad jus esat nes mes turbut galim geriausia suprasti vieni kitus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
rita ,nu kaip smagu thumbup.gif Tikrai labai geros naujenos smile.gif Dziaugiuosi su tavim kartu wub.gif Kad paskutines 3 chemijos praeitu be komplikaciju ir su kaip imanoma mazesniais salutiniais 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 12 birželio 2010 - 23:21
Radau kitoje temoje tokia zinute ir keliu cia:

Sveiki, gal but ne sioje temoje parasysiu, tad atleiskit gerbiamieji. Nesenai palaidojom man brangu zmogu nuo vezio, tad liko tikrai brangiu vaistu pora buteliuku, kurios as mielai padovanosiu uz padeka, gal but kazkam jie pades nors truputuka, tai va, vaistai vadinasi Megace 40 mb/ml. geriamoji suspensija 240 ml buteliukas, tokius turiu 2...pasiklausinekite, gal but kam nors reikia, gal but jums tai pades sutaupyt nemaza pinigeliu suma, tad jei ka, rasykit ar skambinkit 867709102.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Senokai berašiau. Orai pagerėję buvo, tai namuose nebuvau tongue.gif . Kelias dienas kaime, savaitgaly sode buvau. Tai nebuvo laiko apie ligas galvoti. Šiandien jau prisiminiau biggrin.gif , nes rytoj į klinikas važiuoju. Man pora mėnesių praėjo po operacijos, bet , kadangi buvo pūlinys, tai žaizdelę dar nesugijusią turiu. Praeitą pirmadienį užsiuvo, vešiu rytoj parodyti. Šioj vietoj tai jau nervas pradeda imti. blink.gif
Gerų naujienų priskaičiau. Smagu. Laikykitės mergaitės. friends.gif .
Aš irgi pora chemijų gavau, tai su venom ne kas. Tose vietose labai kietos ir pajuodę, o iš smulkesnių, kai reikia kraują tyrimui paimti, tai nelabai pataiko (čia šeimos klinikoje). Tokia subadyta ir mėlynių yra.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 06 13, 17:45)
Sveikos 4u.gif . Senokai berašiau. Orai pagerėję buvo, tai namuose nebuvau tongue.gif . Kelias dienas kaime, savaitgaly sode buvau. Tai nebuvo laiko apie ligas galvoti. Šiandien jau prisiminiau biggrin.gif , nes rytoj į klinikas važiuoju. Man pora mėnesių praėjo po operacijos, bet , kadangi buvo pūlinys, tai žaizdelę dar nesugijusią turiu. Praeitą pirmadienį užsiuvo, vešiu rytoj parodyti. Šioj vietoj tai jau nervas pradeda imti.  blink.gif
Gerų naujienų priskaičiau. Smagu. Laikykitės mergaitės. friends.gif .
Aš irgi pora chemijų gavau, tai su venom ne kas. Tose vietose labai kietos ir pajuodę, o iš smulkesnių, kai reikia kraują tyrimui paimti, tai nelabai pataiko (čia šeimos klinikoje). Tokia subadyta ir mėlynių yra.

Sveika, daznai girdziu, kad po operacijos supulioja doh.gif Tikiuos man taip nebus rolleyes.gif Tai ryt kauno kliniku krutu skyriuj busi rolleyes.gif as ten guliu blush2.gif
Del vienu, tai nuo pat pirmos chemijos tepiau pastoviai ir riebiai su Karaliunaites Zyles tepalu. Ne vienos pajuodosios ar kietos vienos neturiu. Pabandyk gal pades. Su tuo paciu ir krutys ir pazasti po opercijos tepu, jis butent tam skirtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 13, 20:11)

Del vienu, tai nuo pat pirmos chemijos tepiau pastoviai ir riebiai su Karaliunaites Zyles tepalu. Ne vienos pajuodosios ar kietos vienos neturiu. Pabandyk gal pades. Su tuo paciu ir krutys ir pazasti po opercijos tepu, jis butent tam skirtas 4u.gif

pagooglinau - "Vietinė žylė – senas augalas ir jau seniai vartojamas ginekologijoje. Iš jos gali būti gaminamas ir tepalas. Šis augalas saugo moters organizme lytinių ląstelių genetinę informaciją ir neleidžia joms pasikeisti.

Vietinė žylė gali būti naudojama ne tik arbatai gaminti. Iš jos galima pasidaryti ir tepalą. Tepalui pasigaminti reikia 200 gramų augalo. Jį sumalti mėsmale ir litre vandens, pridėjus 350 g kiaulės taukų, pusę valandos virti. Kai viskas nusistovės ir atšals – nugriebti riebalus ir sudėti į stiklainį. Šis žylės tepalas naudojamas hemorojui gydyti, patepti venas nėštumo metu.

Pastebėta, kad šiuo tepalu pateptos venos nenukenčia chemoterapijos metu. "

Ištrauka iš čia

Nors gal čia tik aš tokia blondinė dar apie jį nežinau ax.gif

Edme - 4u.gif kad greičiau užgytų pūlinukas,
Samta - smagu, kad gerai jautiesi, kiek dar būsi klinikose?
Rita606 - geros naujienos pas tave thumbup.gif
Romantikei 4u.gif , kad negeros mintys pabėgtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 13 birželio 2010 - 20:51
QUOTE(GREK @ 2010 06 13, 21:37)

Samta - smagu, kad gerai jautiesi, kiek dar būsi klinikose?
Rita606 - geros naujienos pas tave  thumbup.gif
Romantikei  4u.gif , kad negeros mintys pabėgtų  mirksiukas.gif

Antradieni lygtais israsyti nori, o treciadieni jau i palanga planuoju lekti 4u.gif
Atsakyti
Dėl sunkai gyjančių žaidų.
Turiu tokio tepalo Medihoney Antibacterial Medical Honey. Naudojams ir sunkai gyjančių žaizdų gydymui onkologijoje. Tiesiog išgrynintas, specialiai apdorotas bičių medus, surinktas Naujojoje Zelandijoje iš arbatmežio žiedų.
Parsisiuntėm ir nespėjome net išpakuoti. Jeigu kam reiktų mielai atiduočiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau aš ir namie ax.gif Įpūdžių bus vėliau...
QUOTE(labins @ 2010 06 10, 20:30)
BŪTINAI paragauk Horchata arba  Orxata katalonietiškai - tai labai populiarus senas Valencijos gyventojų gėrimas

Paragavau, bet kad labai patiko tai schmoll.gif

QUOTE(rita606 @ 2010 06 13, 00:12)
4u.gif  4u.gif  :4u:Labas visoms merginoms ir vaikinui.Pasiilgau jusu visu,senai berasiau.Dabar galiu prisipazinti,kad buvau sudepresavusi,vis skaitydavau,o rasyti... schmoll.gif Na bet dabar viskas gerai.Ir pas mane labai geros naujienos biggrin.gif.

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 13, 20:11)

thumbup.gif

Tikiuosi, kad ir .GABIJA. gerai laikosi
Atsakyti