Renatuxxx tavo a.ž išsipūtusi ir nebetelpa mano žinutė.
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2010 06 09, 22:59)
Uzjauciu
,man paskutinius kartus irgi visai venu nerado,jau ketino koju venas badyt,bet po daugelio bandymu rado siokia tokia.Venos rankoje visiskai buvo sudegusios,atrode kaip ispiestos juodu tusinuku,jas gelbedavau,bulviu tarkiu kompresais ir zalio kopusto lapu.
O mano mamytei bulvių tarkiai sukėlė didelę odos alergiją - paraudo, patino - lyg nudeginta buvo. Geriausiai tiko spiritiniai kompresai ir Lioton. Su kopūstu nebandėm...
QUOTE(waterloo @ 2010 06 09, 23:09)
liūdna. nors žinau, kad norint šiuos tyrimus gali ir iš piršto kraujuką paėmus padaryti, bet matyt nemoka.
Mamytei visą laiką tik iš piršto ima. Iš venos - tik kai reikia biocheminių tyrimų...
Ir dar tokį moną pasakysiu. Mums praeitose chemijose labai krisdavo visi kraujuko rodikliai - ypatingai leukocitai, hemoglobinas ir trombocitai. Bet dėl trombocitų gydytoja vis sakydavo, kad nepergyventumėm, nes jie sukimba (tarsi sulipa vienas ant kito), o aparatas to nemato ir apskaicuiuoja kaip vieną, vietoj keletos. Nelabai tikėdavau
Bet kai nuvažiavom praeitą penktadienį papildomai chemijai - visas kraujukas buvo puikus, tik trombocitų rodė 81 (kai norma nuo 180). Jau galvojau - viskas, nelašins tikrai, bet gydytoja liepė perskaičiuosti laborantei juos kitu būdu ( na, man ten paaiškino kaip
) ir po šito perskaičiavimo atsirado 189 . Negalėjau patikėti...