Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(GREK @ 2010 06 09, 20:52)

Ai, dar pasiguosiu  unsure.gif Šiandien pridaviau kraujuką, vos ne vos. taip sužalojo rankelę schmoll.gif 5 kartus dūrė, pradūrė veną, ranka išsipūtė ir pamėlo  blink.gif žiauriai skauda. Tepu Liotonu, bet rezultatas kol kas nekoks. Dabar sėdžiu su spiritiniu kompresu. Kaip dar galiu pagelbėt savo venom? Kitą savaitę dar laukia kraujo tyrimai ir chemija  doh.gif

Uzjauciu console.gif ,man paskutinius kartus irgi visai venu nerado,jau ketino koju venas badyt,bet po daugelio bandymu rado siokia tokia.Venos rankoje visiskai buvo sudegusios,atrode kaip ispiestos juodu tusinuku,jas gelbedavau,bulviu tarkiu kompresais ir zalio kopusto lapu.
Atsakyti
Ai, dar pasiguosiu unsure.gif Šiandien pridaviau kraujuką, vos ne vos. taip sužalojo rankelę schmoll.gif 5 kartus dūrė, pradūrė veną, ranka išsipūtė ir pamėlo blink.gif žiauriai skauda. Tepu Liotonu, bet rezultatas kol kas nekoks. Dabar sėdžiu su spiritiniu kompresu. Kaip dar galiu pagelbėt savo venom? Kitą savaitę dar laukia kraujo tyrimai ir chemija doh.gif
[/quote]
unsure.gif liūdna. nors žinau, kad norint šiuos tyrimus gali ir iš piršto kraujuką paėmus padaryti, bet matyt nemoka. Man padeda kopūsto lapas smile.gif Nuima skausmą. Aišku mėlynių nenuima.
Atsakyti
Renatuxxx 4u.gif tavo a.ž išsipūtusi ir nebetelpa mano žinutė. didis.gif

Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2010 06 09, 22:59)
Uzjauciu  console.gif ,man paskutinius kartus irgi visai venu nerado,jau ketino koju venas badyt,bet po daugelio bandymu rado siokia tokia.Venos rankoje visiskai buvo sudegusios,atrode kaip ispiestos juodu tusinuku,jas gelbedavau,bulviu tarkiu kompresais ir zalio kopusto lapu.

O mano mamytei bulvių tarkiai sukėlė didelę odos alergiją - paraudo, patino - lyg nudeginta buvo. Geriausiai tiko spiritiniai kompresai ir Lioton. Su kopūstu nebandėm...

QUOTE(waterloo @ 2010 06 09, 23:09)
unsure.gif liūdna. nors žinau, kad norint šiuos tyrimus gali ir iš piršto kraujuką paėmus padaryti, bet matyt nemoka.

Mamytei visą laiką tik iš piršto ima. Iš venos - tik kai reikia biocheminių tyrimų...

Ir dar tokį moną pasakysiu. Mums praeitose chemijose labai krisdavo visi kraujuko rodikliai - ypatingai leukocitai, hemoglobinas ir trombocitai. Bet dėl trombocitų gydytoja vis sakydavo, kad nepergyventumėm, nes jie sukimba (tarsi sulipa vienas ant kito), o aparatas to nemato ir apskaicuiuoja kaip vieną, vietoj keletos. Nelabai tikėdavau blush2.gif Bet kai nuvažiavom praeitą penktadienį papildomai chemijai - visas kraujukas buvo puikus, tik trombocitų rodė 81 (kai norma nuo 180). Jau galvojau - viskas, nelašins tikrai, bet gydytoja liepė perskaičiuosti laborantei juos kitu būdu ( na, man ten paaiškino kaip ax.gif ) ir po šito perskaičiavimo atsirado 189 . Negalėjau patikėti... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 09 birželio 2010 - 21:33
O ... dar klausimas: į chemoterapiją reiktu eiti pavalgius ar geriau nieko nevalgyti? unsure.gif Ir ten sesutės priima visą dieną?
[/quote]

tai kaip daryti? valgyt ar nevalgyti prieš chemoterapiją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 06 09, 16:24)
C reaktyvus baltymas. jo padidejimas rodo infekcija, uzdegima.

Dėkui, ragnez. Gal dar pasakytumėte, kokiu tikslu ir kokiomis aplinkybėmis šio tyrimo reikia?
Atsakyti
QUOTE(waterloo @ 2010 06 09, 23:11)

tai kaip daryti? valgyt ar nevalgyti prieš chemoterapiją? 4u.gif

Mama valgydavo.

Per chemija reik daug gert(tik ne visos tai daro).Po jos irgi.Yra kas ir valgo chemijos metu.
Papildyta:
QUOTE(waterloo @ 2010 06 09, 19:24)
Laba diena. Ačiū, kad esate. Perskaičiau jau beveik visas temas. Rytoj mums pirma chemoterapija unsure.gif Kaip tai vyksta? Ant lapuko net neparašyta kelinta valanda ateiti, o mes nepaklausėm  blush2.gif Gal galite padėti ir parašyti, kaip tai vyksta? Kiek valandų? Ačiū iš anksto  smile.gif

O kokiame mieste?Nes jei Vilniuje ir jei pvz.chemoterapeute 25kabinete,ir jei vaistu is anksto neisrase ir nenusipirkot,ir jei jums dar nepadare kraujo tyrimo diena pries chemija(nezinau ar tai reikalinga pries pacios pirmosios chemijos lasinima)-tai reiktu atvykti kuo anksciau,nes viskas gana ilgai uztrunka.Mano mamai kraujo tyrima darydavo diena pries chemija,vaistus israsydavo ir isigydavom irgi diena pries chemija.
Aisku kitur kita tvarka.bet Vilniuje,ir butent 25kabinete-tai tokia tvarka.
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 06 09, 23:12)
Dėkui, ragnez. Gal dar pasakytumėte, kokiu tikslu ir kokiomis aplinkybėmis šio tyrimo reikia?

As ne ragnez,bet...si tyrima daro jei itaria uzdegima(bakterines kilmes),infekcija-jei pvz.zmogus karsciuoja,koseja,skauda gerkle ir pan.

Ji ir vaikams daznai daro,ir siaip suaugusiems.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 06 09, 23:25)
Mama valgydavo.

Per chemija reik daug gert(tik ne visos tai daro).Po jos irgi.Yra kas ir valgo chemijos metu.
Papildyta:

O kokiame mieste?Nes jei Vilniuje ir jei pvz.chemoterapeute 25kabinete,ir jei vaistu is anksto neisrase ir nenusipirkot,ir jei jums dar nepadare kraujo tyrimo diena pries chemija(nezinau ar tai reikalinga pries pacios pirmosios chemijos lasinima)-tai reiktu atvykti kuo anksciau,nes viskas gana ilgai uztrunka.Mano mamai kraujo tyrima darydavo diena pries chemija,vaistus israsydavo ir isigydavom irgi diena pries chemija.
Aisku kitur kita tvarka.bet Vilniuje,ir butent 25kabinete-tai tokia tvarka.
Papildyta:

Vilniuje. Vaistukų turime toki nemažą maišelį blink.gif , kraujo tyrimą padarė ir kepenų fermentus tikrino. unsure.gif Na, ryt bus matyt. Ačiū, Liutukeee 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Naktineju,vis ieskau internete atsakymu i daug klausimu.Bet nelabai randu.Nesinori jums gadinti nuotaiku,bet geru naujienu jokiu neturiu.Viltis dar rusena,bet kasdien vis silpniau.
Bet mama stengiasi,labai stengiasi,laikosi kaip tik jai iseina.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 06 09, 23:25)
As ne ragnez,bet...si tyrima daro jei itaria uzdegima(bakterines kilmes),infekcija-jei pvz.zmogus karsciuoja,koseja,skauda gerkle ir pan. Ji ir vaikams daznai daro,ir siaip suaugusiems.

Ačiū, Liūtuke.

Atsakyti
Labukas, oras karsta.gif
Buvau kirpykloj, neapsikenčiau tokio vaizdo veidrody, vis laukiu, kada nukris tie plaukai, bet matyt, dar kurį laiką svečiuosis jie ant mano galvelės, tai šiandien nusitrumpinau visai, bet dar vis nesiryžtu skust plikai ax.gif

Ačiū, mergaitės už patarimus dėl rankelės, jau geriau šiandien, neskauda visai, galėjau valgyt pasidaryt, tik spalva tai gerulė visos rankos blink.gif ale mėlynai slyvinė ir patinus dar. Dėjau nakčiai spiritinį kompresą su kaulažole, o dieną vis patepdavau liotonu.

Jaučiu, kad kraujas krenta, bet aš tai nepasiduodu - geriu, valgau ką tik žinau, kad greičiau atsistatytų ir lėksiu po sekmadienio daryt tyrimo.

Šiandien turguj nusipirkau žemuogių wub.gif Kvepia namai net nuo jų, mmm rolleyes.gif

Gero vakaro visom, bėgsiu savo mažiaus iš daržiuko pasiimt, taip pasiilgstu per dieną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 06 09, 20:52)
Kaip dar galiu pagelbėt savo venom? Kitą savaitę dar laukia kraujo tyrimai ir chemija  doh.gif

patinima nuima salotos lapas arba kopusto su medum. man Lioton nepadejo, as tepu venorutom su rutozidu (yra venoruton su heparinu, kaip ir lioton). sitas man padeda geriau.

tas karstis...uch... doh.gif
Atsakyti
hi.gif

Visoms linkejimai is Valencijos.

Cia grazu ir krasta, nors temaciau miesta tik pro taxi ir autobuso langa. Darbas...

Laikykites visos, pastiprindamos vienos kitas 4u.gif
Atsakyti