QUOTE(A-Z @ 2010 06 06, 15:29)
Oduvančikai, siunčiu tau stiklainį uogienės ir didelį šokoladą "Mylėdami mes laimime dienas, bet prakišame metus" rašė Remarkas. prisimink TAS dienas, kai kalbėsies, tikiu kad buvo jų pas jus ne viena. Be to esu tikra, kad niekur jis neis, nes vyrai iš prigimties tinginiai, ir nenori nieko keisti. o kad nuėjo kur į šalį... ne šmirgelis, nepridils, kaip liaudis sako (čia bandau prajuokint tave )
Ačiukas už uogienę ir šokoladą....labai mėgstu...ale tu ir teisi....niekur jis neina, pradedu galvoti, kad gal tikrai neišeis,,,,Šiandien aplankiau tėtį,,,ilgai kalbėjomės apie viską,,,net juokas suėmė, jam vis atrodo, kad aš mažai valgau kaip gaera, kad turiu tėvelius dar, mane labai apramina pasivaikščiojimas po mišką, ir gal nepatikėsite, kad jau sirpsta žemuogės, ir radau kelias mini voveruškas....Labai norėčiau, kad jūsų visų troškimai išsipildytų,,,,,kad TIKĖSIU-patikėtų(norėčiau pasidalinti uogiene)viskas bus gerai mergaitės, aš vis kalu sau į galvą, ir jau pradedu tikėti....labanakt visoms, ramios naktelės jums.....
Papildyta:
QUOTE(Art. @ 2010 06 06, 16:14)
Teisybė