Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(A-Z @ 2010 06 06, 15:29)

Oduvančikai, siunčiu tau stiklainį uogienės ir didelį šokoladą 4u.gif "Mylėdami mes laimime dienas, bet prakišame metus" rašė Remarkas. prisimink TAS dienas, kai kalbėsies, tikiu kad buvo jų pas jus ne viena. Be to esu tikra, kad niekur jis neis, nes vyrai iš prigimties tinginiai, ir nenori nieko keisti. o kad nuėjo kur į šalį... ne šmirgelis, nepridils, kaip liaudis sako lotuliukas.gif  (čia bandau prajuokint tave blush2.gif )

blush2.gif Ačiukas už uogienę ir šokoladą....labai mėgstu...ale tu ir teisi....niekur jis neina, pradedu galvoti, kad gal tikrai neišeis,,,,Šiandien aplankiau tėtį,,,ilgai kalbėjomės apie viską,,,net juokas suėmė, jam vis atrodo, kad aš mažai valgau lotuliukas.gif kaip gaera, kad turiu tėvelius wub.gif dar, mane labai apramina pasivaikščiojimas po mišką, ir gal nepatikėsite, kad jau sirpsta žemuogės, ir radau kelias mini voveruškas....Labai norėčiau, kad jūsų visų troškimai išsipildytų,,,,,kad TIKĖSIU-patikėtų(norėčiau pasidalinti uogiene)viskas bus gerai mergaitės, aš vis kalu sau į galvą, ir jau pradedu tikėti....labanakt visoms, ramios naktelės jums.....
Papildyta:
QUOTE(Art. @ 2010 06 06, 16:14)

4u.gif g.gif
Atsakyti
Laba visiems,

užsukau pasidairyti kuo gyvenat, ramu pas mus čia, tikiuosi visom viskas gerai, tiesiog mėgaujatės gražia vasaros pradžia.

Ką tik baigiau skaityt E. Umbrasaitės "Vienos krūties istoriją", tiek daug minčių dabar galvoj, vėl atrodo iš naujo viską išgyvenu, o atrodė, kad aš esu viena tokia šitam pasaulyje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 08 birželio 2010 - 09:50
Labukas, aš irgi vakar vakare užsukau ir nustebau, kad parą niekas čia nerašė g.gif
Mes vakar išvežėm dukrytę Į Abromiškių reabilitacijos ligoninę stiprinti akyčių. Truputį neramu, bet, tikiuosi viskas bus gerai. Toloka tik... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 06 08, 13:11)
Labukas, aš irgi vakar vakare užsukau ir nustebau, kad parą niekas čia nerašė  g.gif
Mes vakar išvežėm dukrytę Į Abromiškių reabilitacijos ligoninę stiprinti akyčių. Truputį neramu, bet, tikiuosi viskas bus gerai. Toloka tik... doh.gif

hi.gif
Tai dar artimiausias dienas daug nerašykit ax.gif Kad man iš komandiruotės grįžus nereiktų daug skaityti.
Ryt anksti išlekiu, grįšiu tik vėėėėėėėlai sekmadienį.

Stiprybės visoms 4u.gif

Vakar aplankiau tėvelius - nu ir ką gi - pomidorai gražūs thumbup.gif Su mama dar cukinijas sukaišiojom - mama dar pasilankstė, padėliojo sėklas, tai šiandien nebėra sveikatos iš lovos keltis...
Nuvežiau MEGACE, perskaitė instrukciją, bijo vartot. Gal kas turi patirties?
Atsakyti

Mano pusseserė sirgo žarnyno vėžiu,ir ji gėrė MEGACE. Kai pradėjo ją gerti atsirado apetitas,labai greitai pasitaisė (prieš tai ją tris savaites gydė stipriais antibiotikais,ir buvo labai sublogus,neturėjo apetito) tik man atrodo ji padarė klaidą,nes gal dvi savaites padarė pertrauką ,jos negėrė,per darbus nenuėjo pas gydytotoją išsirašyti,ir po to vėl pradėjo mažiau valgyti.Čia reikia pasiklausti gydytojos turbūt negalima pertraukti
Atsakyti
QUOTE(Kanarėllė @ 2010 06 08, 15:28)
Mano pusseserė sirgo žarnyno vėžiu,ir ji gėrė MEGACE. Kai pradėjo ją gerti atsirado apetitas,labai greitai pasitaisė (prieš tai ją tris savaites gydė stipriais antibiotikais,ir buvo labai sublogus,neturėjo apetito) tik man atrodo ji padarė klaidą,nes gal dvi savaites padarė pertrauką ,jos negėrė,per darbus nenuėjo pas gydytotoją išsirašyti,ir po to vėl pradėjo mažiau valgyti.Čia reikia pasiklausti gydytojos turbūt negalima pertraukti

O kokiomis dozėmis vartojo?
Atsakyti
QUOTE(Kanarėllė @ 2010 06 08, 15:28)

Labas,
o kokie tai vaistai, gydytojas israso?
Mano teveliui prostatos vezys. prastai valgo o dar ir metastazes plauciuose atsirado verysad.gif verysad.gif nezinome ka ir daryti ir kaip jam padeti.

aciu.
Atsakyti
gavau tokią info:

Rytoj, birželio 9 d., Seime opozicinės frakcijos inicijuoja diskusiją dėl Nacionalinio vėžio instituto steigimo ir onkologinėmis ligomis sergantiems pacientams teikiamų sveikatos priežiūros paslaugų finansavimo. Diskusijos iniciatoriai kelia klausimą, dėl kokių priežasčių nėra vykdomas Seimo nutarimas dėl Nacionalinio vėžio instituto steigimo.

Vilniaus universiteto Onkologijos instituto (VUOI) duomenimis, pastaruoju metu Lietuvoje kasmet diagnozuojama apie 17 tūkst. naujų susirgimų onkologinėmis ligomis. Tai reiškia, kad kasdien beveik 50 žmonių išgirsta vėžio diagnozę, o onkologinių ligonių skaičius mūsų šalyje yra apie 70 tūkst. Beveik 20 proc. Lietuvos gyventojų mirčių (apie 8 tūkst.) sudaro mirtys nuo vėžio — taigi nuo šios ligos miršta kas penktas Lietuvos gyventojas. Valstybinės ligonių kasos šių metų pradžioje sumažino VUOI finansavimą 3,1 mln. Lt. Dėl tokio biudžeto karpymo VUOI buvo priversti atsisakyti 100 stacionarių lovų tam, kad būtų išsaugotos darbo vietos ir kokybiškai teikiamos paslaugos pacientams.

Diskusija vyks birželio 9 d. 16 val. Seimo III rūmuose, Signataro K. Antanavičiaus salėje (220 kab.)
Atsakyti
Mama irgi gere MEGACE,nors irgi bijojo,negere kelis menesius,bijojo paskaicius vaistu anotacija.Bet kai Adis pradejo gert-tai ir ji isdriso.Apetitas pagerejo tuojpat.Buvo israse po 20ml,bet ji gere po 15ml.Berods 2sykius dienoj g.gif ,nors gal ne,jauciu 1syki.

Juos israso gyd.chemoterapeutas.Jie kompensuojami,kitaip tai berods virs 750lt.buteliukas kainuoja.Yra pienelis ir tabletes.Mamai skirdavo pieneli.Isgere beveik 3buteliukus.

Dar turim maziausiai du likusius.Jei kam reikia-mielai atiduosim.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 06 08, 18:01)
Mama irgi gere MEGACE,nors irgi bijojo,negere kelis menesius,bijojo paskaicius vaistu anotacija.Bet kai Adis pradejo gert-tai ir ji isdriso.Apetitas pagerejo tuojpat.Buvo israse po 20ml,bet ji gere po 15ml.Berods 2sykius dienoj  g.gif ,nors gal ne,jauciu 1syki.

Juos israso gyd.chemoterapeutas.Jie kompensuojami,kitaip tai berods virs 750lt.buteliukas kainuoja.Yra pienelis ir tabletes.Mamai skirdavo pieneli.Isgere beveik 3buteliukus.
Dar turim maziausiai du likusius.Jei kam reikia-mielai atiduosim.

Ačiū už žinias...Jei mamai tiks, paprašysiu ax.gif

irinok, console.gif
Atsakyti
Rasų lanka, kaip tos atostogos, kaip mama, vis matau, paskaitai, o nieko nerašai.
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2010 06 06, 15:51)
Aciu visiems ir visoms uz palinkejimus......bet......ai,tiek to......ir jums visiems kam reik stiprybes,kam kantrybes,kam sveikatos,kam meiles......Visoms 4u.gif

vis paskaitau čia,mama tą patį išgyveno,ir žinai kai jau nebepasikėlė iš lovos,pradėjo verkti ir pasakė,leiskit man ramiai numirti,jai vis blogėjo,kol vieną dieną parėjus iš mokyklos pasakiau viskas stokis baik tu turi tikėti,net nebandai čia gulėti ir laukti pabaigos,tu turi dar dėl ko gyventi ir tu gyvensi tik tikėk mama tikėk prašau unsure.gif tada man buvo tik 14 metų....... 4u.gif ir mama šiandien sako ačiū,kad įspyrei man į užpakalį,aš tada tikrai supratau,kad negaliu juleisti rankų, daug iškesta,pašalinta gimda ir visos kitos skaudžios procedūros,bet šiandien jinai su mumis džiaugiasi anūkėliu wub.gif wub.gif svarbiausia iš visos širdies tikėti... medikai mamai irgi nieko nežadėjo,liepė ruoštis.... 4u.gif 4u.gif
nepykit,kad įlindau 4u.gif
Atsakyti