TIKĖSIU, siunciu tau gabaliuką savo stiprybės - ropškis, mieloji, ropškis iš sunkumų, jau laikas, esi to verta...
Raugerškio preparatai vartojami kompleksiškai su kitais vaistais onkologijoje ir gydant alergiškus morfijui asmenis
QUOTE(Marisa @ 2010 06 04, 21:03)
Tolimesni nurodymai - pasirinkti is trijų gydymo būdų
1. Gimdos šalinimas (šiai operacijai jau buvo susiruošta, bet ji nebuvo atlikta)
2. Švitinimas
3. Švitinimas ir limfmazgių šalinimas.
Po biopsijos pašalintų ląstelių tyrimo buvo išvada, kad yra išplitimas į dubenį.
Sunku nuspręsti, kokį gydymą pasirinkti, nes nesame susirinkę pakankamai informacijos. Gyd. Vaitkienė sakė, kad visi šie gydymai yra lygiaverčiai... Bet ką rinktis?..
1. Gimdos šalinimas (šiai operacijai jau buvo susiruošta, bet ji nebuvo atlikta)
2. Švitinimas
3. Švitinimas ir limfmazgių šalinimas.
Po biopsijos pašalintų ląstelių tyrimo buvo išvada, kad yra išplitimas į dubenį.
Sunku nuspręsti, kokį gydymą pasirinkti, nes nesame susirinkę pakankamai informacijos. Gyd. Vaitkienė sakė, kad visi šie gydymai yra lygiaverčiai... Bet ką rinktis?..
supainiojau terminus, ne biopsijos, bet konizacijos metu pasalintu lasteliu istyrimas dave rezultata, kad vezys isplites.
Gal turite ziniu, kaip sekasi gyventi zmonems be limfmazgiu dubenyje?
Įdedu straipsniuką apie savaiminius pasveikimus 3-4 st. Daug pavyzdžių, daug vilties!
"Savaiminiai pagijimai - mitas ar tikrovė" (psichologės Aistės Diržytės straipsnis)
Art, vis noriu paklausti, ar Sidona ieškojo kokių alternatyvų, ar naudojo ką nors? Jei nesunku...
"Savaiminiai pagijimai - mitas ar tikrovė" (psichologės Aistės Diržytės straipsnis)
Art, vis noriu paklausti, ar Sidona ieškojo kokių alternatyvų, ar naudojo ką nors? Jei nesunku...
Tikesiu, daugiau optimizmo, suprantu, kad jau tiek isgyvenus jo truksta, bet prisimink Ugnine ji iki paskutinio tikejo, kad pasveiks Mes su tavim
QUOTE(arune @ 2010 06 05, 19:28)
Alternatyvos buvo paliktos tam laikui kada jau nebeliks tradicinio gydymo. Tačiau kažkaip mums su alternatyvomis nesisekė, kažkaip neradome jų. Kiek bandėme vis pradžioje kažkas atrodo sutrukdydavo... Matyt jos organizmas per jautrus buvo, labai stipriai jausdavo žolelių ar vaistų šalutinius poveikus. Net ir paskutinis stiprus ir staigus pablogėjimas atrodo susijęs su alternatyvių homeopatinių vaistų naudojimu. Nors tai gal ir sutapimas, ir mūsų gyd. sakė kad homeopatiniai vaistai taip stipriai negali veikti, tačiau taip jau sutapo... Tad Sidona papasakotų daug, bet praktiškai neišbandėme to ką žinojo... Rupūžės antpilas dar iki šiol šaldytuve likęs. Labiausiai pasitikėjo Balvočiūtės žolelėmis, nors irgi negaliu pasakyti kad daug vartojo jų.
Žolelių mėgėjoms - Dilgelių pesto. mmm kaip skanu žinokit
http://cinamons.blog...eliu-pesto.html
Man pastaruoju metu naktį pasidaro labai šalta, paskui labai karšta. sakyčiau kaip būna kylant tempei, bet jos nėra. šalutinis matyt poveikis...
Kraujas buvo blogas, bet geriu granatų sultis, valgau granatus grynus, visokias va dilgeles, špinatus, liežuvius (jau bloga nuo jų), vyno po truputį (nors sako, kad suveiktų, tai reik po 2l per dieną : ). žodžiu stiprinuosi.
Visoms sveikatos ir stiprybės
Oduvančikai, siunčiu tau stiklainį uogienės ir didelį šokoladą "Mylėdami mes laimime dienas, bet prakišame metus" rašė Remarkas. prisimink TAS dienas, kai kalbėsies, tikiu kad buvo jų pas jus ne viena. Be to esu tikra, kad niekur jis neis, nes vyrai iš prigimties tinginiai, ir nenori nieko keisti. o kad nuėjo kur į šalį... ne šmirgelis, nepridils, kaip liaudis sako (čia bandau prajuokint tave )
Man pastaruoju metu naktį pasidaro labai šalta, paskui labai karšta. sakyčiau kaip būna kylant tempei, bet jos nėra. šalutinis matyt poveikis...
Kraujas buvo blogas, bet geriu granatų sultis, valgau granatus grynus, visokias va dilgeles, špinatus, liežuvius (jau bloga nuo jų), vyno po truputį (nors sako, kad suveiktų, tai reik po 2l per dieną : ). žodžiu stiprinuosi.
Visoms sveikatos ir stiprybės
Oduvančikai, siunčiu tau stiklainį uogienės ir didelį šokoladą "Mylėdami mes laimime dienas, bet prakišame metus" rašė Remarkas. prisimink TAS dienas, kai kalbėsies, tikiu kad buvo jų pas jus ne viena. Be to esu tikra, kad niekur jis neis, nes vyrai iš prigimties tinginiai, ir nenori nieko keisti. o kad nuėjo kur į šalį... ne šmirgelis, nepridils, kaip liaudis sako (čia bandau prajuokint tave )
[quote=A-Z,2010 06 06, 16:29]
Labai pazystamas jausmas , man taip buvo ir dabar kartais buna,laikykis
Labai pazystamas jausmas , man taip buvo ir dabar kartais buna,laikykis
Merginos,
gal kas turite gyd. D.Vaitkienės (KMUK akušerijos ir ginekologijos klinikos skyriaus vedėjos) mobilaus telefono numeri? Labai labai reikia.
Parasykit az, jei kas galite padeti.
gal kas turite gyd. D.Vaitkienės (KMUK akušerijos ir ginekologijos klinikos skyriaus vedėjos) mobilaus telefono numeri? Labai labai reikia.
Parasykit az, jei kas galite padeti.
QUOTE(A-Z @ 2010 06 06, 14:29)
o kad nuėjo kur į šalį... ne šmirgelis, nepridils
mergiukai, nedarykime klaidos - neteisinkime išduodančių vyriokų. o jeigu jau ieškome priežasčių pateisinti juos, tada neraudokime nei kažkam ant peties, nei į savo pagalvą, kokie jie silpni ir t.t. aišku, nereikia sau nervų gadintis, bet aklai atleisti -