Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

Nu šiand kažkaip negaluoju. Vakar geriau buvo. Galvoju, kad gal tie vaistai nuo pykinimo nelabai veikia. Leidžiuosi emetron. Kelis puslapius atgal minėjot Zofraną. Kažkada lyg tai skaičiau, kad šis naujos kartos vaistas. Gal kas palygint galit ir pakomentuot abu vaistus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 06 02, 17:39)
Nu šiand kažkaip negaluoju. Vakar geriau buvo. Galvoju, kad gal tie vaistai nuo pykinimo nelabai veikia. Leidžiuosi emetron. Kelis puslapius atgal minėjot Zofraną. Kažkada lyg tai skaičiau, kad šis naujos kartos vaistas. Gal kas palygint galit ir pakomentuot abu vaistus? g.gif

Del emetron negaliu nieko pasakyti-man neleido tokio,zofran veike pakankamai gerai,bet man geriau buvo kitril,kazkaip taip vadinasi.O tu is kokio miesto? g.gif Pas mane to zofrano yra nemazai like.Israsydavo kiekviena karta po pakuote,as tiek negeriau jo.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 06 02, 16:22)
tai susimatysim  4u.gif

Ką darysit šventėj? - šoksit, dainuosit?
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 06 02, 17:13)
bet man geriau buvo kitril,kazkaip taip vadinasi.

Kitrilis geresnis tuo, kad skirtingai nei Zofranas - nekietina vidurių. Kaip ir Cerukalio tabletės. Tik, pavyzdžiui, Onkologinėje ligoninėje yra taip, kad skyriuje Kitrilio neturi, o dienos stacionare, gydytojos paprašius, jo galima gauti. Beje, per antrąją mamos chemo gydytoja yra minėjusi apie galimą pripratimą prie Zofrano, kai esą susilpnėja jo poveikis. Tada pasiūlė Kitrilio. Yra ir kitokių vaistukų (pavadinimo nepamenu dabar..), kur 24 val veikia. Tik, žinoma, čia jau niekas nesiūlo, reikia prašytis pačioms....

Viktorija, kaip Jums šiandien sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 06 02, 16:59)
Ką darysit šventėj? - šoksit, dainuosit?

dicke dainuos su jaunuciu popchoru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 06 02, 19:50)
Kitrilis geresnis tuo, kad skirtingai nei Zofranas - nekietina vidurių. Kaip ir Cerukalio tabletės.

O,geras bigsmile.gif Gaila nezinojau to anksciau,nes turejau labai rimtu problemu gydymo metu del viduriu,tik po sepsio man pakeite zofrana i kitrili.
Atsakyti
Siaubas,kokia as pavargus.Dar mazoji susirgo.Temperatura jau dvi dienos 40.Neturiu kada net vaiko pagydyti.
Istate vakar mamai kateteri.Sake ziauriai susiaurejusios venos,turejo kazkur giliau statyti.Nelabai gerai,bet sako galima ir taip.Siandien jau isleido.Nezinau ka ir pasakyti.Labai jau mamai silpna.Nieko ji nenori.Labai pavargusi nuo visko.Kadangi jai skrandis,siuo momentu suvalgo vos keleta saukstu per diena.Ir siek tiek is geria vandens.Dar truputi Nutridrink priverciam isgerti.Nuo jo geriau ryjasi maistas.Nes kitaip visai nepraryja.
Nesuprantu kodel jai taip strenas skauda.Nemiega naktim.Nuo ju skausmo padeda tik Tremadolis,kurio ji jokiais budais nenori.Kencia.Labai akys pasikeite,zvilgsnis.Gal skausmas nuvargino.
Nuo zarnyno skausmo israse siandien analgino leidziamo po oda.Bet ji po oda nesusileidzia,as niekad neleidus jokiu vaistu,nedristu.Net nezinau,kaip tai daroma.
Mamai pilvas labai didelis pasidare,nieks nieko nedaro.Ir mama del to susirupinus.

Paaiskinkit man neismanelei,ka tai reiskia tas Recidyvas?Ir dar vienas keistas zodis is R... ,kur Sveta minejo?Galite ir i A.Z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija9: 02 birželio 2010 - 18:25
QUOTE(Viktorija9 @ 2010 06 02, 19:18)
ka tai reiskia tas Recidyvas?

Ligos atsinaujinimas.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 06 02, 20:59)
Ligos atsinaujinimas.

Supratau.O Remisija turbut atvirkstinis variantas?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2010 06 02, 21:39)
Supratau.O Remisija turbut atvirkstinis variantas?

Remisija skaiciuojama nuo gydymo pabaigos iki recidyvo, o po metu remisijos, zmogus pripazistamas sveiku 4u.gif
Papildyta:
Norejau pasakyti po 5 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2010 06 02, 19:18)
Nesuprantu kodel jai taip strenas skauda.Nemiega naktim.Nuo ju skausmo padeda tik Tremadolis,kurio ji jokiais budais nenori.Kencia.
Nuo zarnyno skausmo israse siandien analgino leidziamo po oda.

Viktorija, gelbėkite mamą nuo skausmo - dabar tai svarbiausia. Kai nekamuos skausmas, bus galima kažką daugiau galvoti. Net tikintis blogiausio - pirmiausia reikia malšinti skausmą. Kas tą analginą išrašė?
Dėl maisto - gal lašelinę galima statyti, gliukozę lašinti ar dar kažką... Antraip visai nusilps.
Mieloji, laikykitės heart.gif
Atsakyti
Viktorija ,nu tikrai sudetinga situacija.O gal geriau mama i ligonine paguldyti,jeigu imanoma?
Prasyk,reikalauk kad israsytu morfino,negalima ir nereikia kenteti skausmus.Pilvas didelis,gal skysciai? O ka gydytojai ,ka nors sako? O kaip su viduriais? O neleidzia mama Neupogeno krauja atstatyti? Nes nuo jo gali skaudeti strenas g.gif
Gydyk dukryte ir pati isgerk kokiu raminanciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 02 birželio 2010 - 21:58