Labas vakariukas,
QUOTE(something else @ 2010 05 31, 23:52)
Zofranas tabletėmis? Negirdėjau šitokio dalyko. Kas Jums jį išrašo? Chemoterapeutė?
QUOTE(romantikė @ 2010 05 31, 23:55)
Man irgi viena karta po chemijos israse tabletem.
Netiko visiskai.
Taip - namučiuose Zofranas tabletėmis. Per praeitus kartus visada turėjome - mamytei padėdavo ir suveikdavo puikiai, o kai lašindavo chemiją , tai suleisdavo leidžiamų. Dabar irgi pasakė, kad sekantį kartą išrašys tabletėmis, nes vienu kartu negali išrašyti ir leidžiamų ir geriamų. Kadangi buvo chemija ir reikėjo tų vaistukų, tai išrašė leidžiamų.
QUOTE(Viktorija9 @ 2010 06 01, 02:34)
Neramu labai man,mama atvesta jau i Kauna is vakaro.Ryt ryte turetu ideti porta.Bet labai silpna ji siandien,labai silpna.
Viktorija, parašyk, kaip sekėsi mamytei ir kaip ji jaučiasi. Tikiuosi, kad viskas pavyko kuo geriausiai.
QUOTE(arune @ 2010 06 01, 10:08)
Rasų lanka, kaip šiandien mamytė? Labai tikiuosi, kad pagerėjo, kiekviena nauja diena atneša kažką naujo, iš vakaro atrodo viskas prastai, o ryte - žiūrėk jau spinduliukas... Tegul jis ateina
Ačiū,
Arūne . Na, naktis praėjo labai gerai. Mamytė miegojo.
Iš ryto buvo šneki ir pailsėjusi ir jau į lauką išėjo savo žolynais pasiinteresuoti.
Tik vakare spaudimas laaaaabai nukrito. Didysis 94 rodė, o širdutė tabalai, tabalai vėl. Kaip ir praeitą kartą... Žinom tokį būdą kaip greit pasikelti spaudimą, bet jis jau "labai nelegalus"
Nelabai sveikas, bet mamytė juo pasinaudoja... Kai tik žemas spaudimas ją "pritraukia " labai prie lovytės - tėtė ant šaukštelio galo atneša druskos ir mamytė ją suvalgo. Spaudimo pakilimas garantuotas, bent jau mums - šokteli iki 120 po kurio laiko...
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 06 01, 22:03)
Netgi jau mintuys apie koki dieduka kyla,...
O apie kokių varlyčių kolekciją kalbi? Varlyčių - varliukų?
Ar varlyčių, kurias vyrai nešioja kaklaraiščio vietoje?
Šaunuole, taip ir toliau laikykis.... Ir kad tavo tie norai kuo greičiau išsipildytų...
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 06 01, 11:51)
Nepasikliaukite šeimos daktarės ir net ginekologės čiupinėjimu!
Visiškai sutinku. Net ir onkologai nekurie negali tiksliai pasakyti, o apie ginekologus tai jau nėra nė kalbos - gal vienas kitas, bet tokių vienetai. Aš pas savo ginekologę nueinu tik siuntimo, jei pati nepakišu atsakymo iš onkoginekologės, net nepasidomi , kaip ir kas, nors pati kažkada pas ją nusiuntė. Dabar jai atrodo tikriausiai, kad ji visai ne prie ko. Mamytės chemoterapeutė gera, tai ji mane užregistruoja ir echoskopui ten pat , pasako kada atvykti, pasikelti kortelę... Labai dėkinga jai. Užregistruoja tada, kai turime vežti mamytę, kad vienu važiavimu du zuikiai būtų nušauti... Nors irgi atrodo, kad būtų reikalinga dar viena nuomonė...