Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka - tobulos atostogos :)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 13, 08:15)
Tu Mano, jus buvot Alcudijoj, taip? Ten viesbuciai ant juros kranto?

Nelabai susidariau dar vaizdo blush2.gif

Tik dabar pamaciau jusu zinute 4u.gif
Ne, mes buvom uzsukusios i Port de Alcudija, tie pakrantes vaizdai is Port de Alcudijos.

QUOTE(astinka* @ 2012 04 18, 12:53)
dekui uz fotoreportaza  4u.gif  grazu  wub.gif  tikrai yra ka pamatyti!

good.gif

antra isvada tinka ne vien Maljorkai  mirksiukas.gif 

man tai visur smagiau, kur turistu maziau  smile.gif

Man ne visur smagiau kur turistu maziau rolleyes.gif

Dabar intensyviai planuoju ir delioju marsruta birzelio kelionei po Pietu Prancuzijos pakrante (French Rivjera): Monakas, Nica, Kanai, St.Tropez. Tai vel bandysim pakeliauti ir apsistoti ten, kur ir ramybe, ir kur triuksmas biggrin.gif bendram vaizdui ir visiems poreikiams patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Tu mano, nuostabus vaizdai, fantastiska kelione!
noriu tik paklaust -kaip manot , ar gyvenant vienam viesbuty(net nezinau dar kokiam , kurioj vietoj) imanoma per 5-6 dienas apvaziuoti tiek kiek jus aplanket? ar tame paslaptis ir slypi, kad keliavot vis i kita viesbuti ir nebuvot priristos? ar labai dideli ten atstumai tarp situ lankytinu vietu?
organizuoju pirma tokia savarankiska kelione, ir bijau kad daug viesbuciu per vienas atostogas mum butu per drasu/baugu..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 07 16, 11:07)
noriu tik paklaust -kaip manot , ar gyvenant vienam viesbuty(net nezinau dar kokiam , kurioj vietoj) imanoma per 5-6 dienas apvaziuoti tiek kiek jus aplanket? ar tame paslaptis ir slypi, kad keliavot vis i kita viesbuti ir nebuvot priristos? ar labai dideli ten atstumai tarp situ lankytinu vietu?
organizuoju pirma tokia savarankiska kelione, ir bijau kad daug viesbuciu per vienas atostogas mum butu per drasu/baugu..
4u.gif

Manau galima nesunkiai ir iš vieno viešbučio apvažiuot salą per 6 dienas, atstumai nėra baisiai dideli, o greitkeliai geri , išskyrus šiaurės vakarų pakrantę kur serpantinai, bet ir tai ne kliūtis. Dar aišku reikia įvertinti kokiu metu tai bus, nes karštis vasarą taip pat daro savo, gali visai nesinorėt niekur judėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirma: 16 liepos 2012 - 12:40
QUOTE(zirma @ 2012 07 16, 12:20)
Manau galima nesunkiai ir iš vieno viešbučio apvažiuot salą per 6 dienas, atstumai nėra baisiai dideli, o greitkeliai geri , išskyrus šiaurės vakarų pakrantę kur serpantinai, bet ir tai ne kliūtis. Dar aišku reikia įvertinti kokiu metu tai bus, nes karštis vasarą taip pat daro savo, gali visai nesinorėt niekur judėt.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 07 16, 11:07)
4u.gif

Aciu 4u.gif
Imanoma smile.gif Aisku laiko uztruksit daugiau, isnaudosit daugiau kuro, bet galima prisitaikyti pazintini marsruta ir apsistojus viename viesbutyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat ruošiuosi į Maljorką. Visi čia tik aprašikėja gražias vieteles, o aš norėčiau paklausti ko reikėtų pasisaugoti? Girdėjau kad daug kišenvagių, o kaip su maudymėm? Ar galima maudytis kiekvienam paplūdimy kurį pamatei, o gal yra kokių gyvių vandeny, kad geriau maudytis su batais?Taip pat žinau kad yra siestos, maždaug kuriomis val viskas uždaroma?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2012 08 15, 20:56)
Aš taip pat ruošiuosi į Maljorką. Visi čia tik aprašikėja gražias vieteles, o aš norėčiau paklausti ko reikėtų pasisaugoti? Girdėjau kad daug kišenvagių, o kaip su maudymėm? Ar galima maudytis kiekvienam paplūdimy kurį pamatei, o gal yra kokių gyvių vandeny, kad geriau maudytis su batais?Taip pat žinau kad yra siestos, maždaug kuriomis val viskas uždaroma?

Galima maudytis bet kur, kur uzmatysit grazu papludimi mirksiukas.gif
Kisenvagiu pasisaugot reikia turbut tiek, kiek bet kur kitur uzsienyje. Gal is ankciau gajus tas mitas, kad Ispanijoj labai kisenvagiai siaucia g.gif Arba as tiek Maljorkoj, tiek zemyninej Ispanijoj nepastebejau tokio dalyko, arba yra taip kaip ir visur. Tiesiog reikia saugoti savo daiktus ir nesiblaskyti kaip ir bet kada gyvenime.
Siesta yra, kokiom valandom nepasakysiu. Nes turistams jos visiskai nesijaucia. Gal kokie atokesniuose kampeliuose esantys barai, ar kokie bankai ir pastas ir uzsidaro siestos metu, bet siaip to nepajusite. Visi ten prisitaike prie turistu mirksiukas.gif
Geros keliones 4u.gif Net pavydu, kaip noreciau ten gryzti ax.gif
Atsakyti
zinokit, mes palikdavom savo daiktus, aisku be pasu, bet teises, kazkiek pinigu , tasei ir eidavom maudytis. aisku gal rizikinga, bet tarkim kokiam didesniam papludymi kaip Alcudia - prasem pasaugot, bet ten kur sunku privaziuot ar mazesnis koks - drasiai palikdavom.
aisku nesiulau to daryt ir jums, bet mum pasiseke ax.gif
Atsakyti
...kažkaip taip drąsiai nesielgėm- ant kranto nepalikinėdavom daiktų, bet nepastebėjom jokių pavojingų incidentų - saugojom savo daiktus taip, kaip ir visu kitur užsienyje.Smagu ten ir tiek žinių... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti