Super pasakojimas O fotografei
Nuostabus pasakojimas ir foto labai grazios!! dekui Pati esu buvusi Maljorkoje, bet labai mazai maciau, nes galima sakyti darbo reikalais vykau, bet tiek kiek maciau tikrai likau suzaveta !! noreciau dar karta ten nuvykti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 05 30, 20:44)
Norėjau visus skaičius surašyti dar temos pradžioje, pamiršau , surašysiu pabaigoje. Bet jei klausiat, galiu atsakyti jums iškart.
Mašinos nuoma 7 dienom 128 Eur, mes dar ėmėm kažkokį ten papildomą draudimą jau nuo visų įmanomų ir neįmanomų įvykių, tai jis 4 Eur dienai, tai dar +28 Eur (šiaip nereikalingas jis, dabar nebeimčiau ), plius dar pilnas kuro bakas, už kurį sumoki iškart, nes grąžinti turi kuo tuštesniu baku, tai kaip suprantu kuras 65 Eur, nes galutinė suma 221 Eur.
Visa kelionė, t.y. skrydžiai + viešbučiai (3* su HB) + autonuoma su kuru = 1100 Lt vienam žmogui.
Mašinos nuoma 7 dienom 128 Eur, mes dar ėmėm kažkokį ten papildomą draudimą jau nuo visų įmanomų ir neįmanomų įvykių, tai jis 4 Eur dienai, tai dar +28 Eur (šiaip nereikalingas jis, dabar nebeimčiau ), plius dar pilnas kuro bakas, už kurį sumoki iškart, nes grąžinti turi kuo tuštesniu baku, tai kaip suprantu kuras 65 Eur, nes galutinė suma 221 Eur.
Visa kelionė, t.y. skrydžiai + viešbučiai (3* su HB) + autonuoma su kuru = 1100 Lt vienam žmogui.
Pasiziurejau automobilio nuomos kainas Jusu nuorodoj, tai pigiai iseina tik nuomojantis auto is oro uosto.Kadangi mes keliausime per kelioniu agentura ir busime apsistoje Magalufo viesbutyje, tai pastebejau kad nuomojantis auto is Magalufo kaina jau padvigubeja:(arba kazka ne taip supratau Gal kas nuomavotes masina Magalufe, kokios kainytes, is kur geriausia nuomotis?aciu
QUOTE(Lotuke @ 2010 06 27, 08:00)
Pasiziurejau automobilio nuomos kainas Jusu nuorodoj, tai pigiai iseina tik nuomojantis auto is oro uosto.Kadangi mes keliausime per kelioniu agentura ir busime apsistoje Magalufo viesbutyje, tai pastebejau kad nuomojantis auto is Magalufo kaina jau padvigubeja:(arba kazka ne taip supratau Gal kas nuomavotes masina Magalufe, kokios kainytes, is kur geriausia nuomotis?aciu
Taip, pigiausia nuomotis masina is oro uosto ir atiduot oro uoste, nes neskaiciuoja kokiu tai mokesciu (turbut kokio pristatymo i vieta mokescio ).
Paciam Magaluffe (ar Palmanovoj) maciau ne viena auto nuomos punkta, tik va kainomis neuzejau pasidomet, tai sito nezinau..
Papildyta:
QUOTE(diva3 @ 2010 06 15, 14:43)
Super pasakojimas O fotografei
Aciu Nuotraukos tai visu triju merginu, ne mano vienos
QUOTE(egluciukas @ 2010 06 16, 12:13)
Nuostabus pasakojimas ir foto labai grazios!! dekui Pati esu buvusi Maljorkoje, bet labai mazai maciau, nes galima sakyti darbo reikalais vykau, bet tiek kiek maciau tikrai likau suzaveta !! noreciau dar karta ten nuvykti
Ir as zinokit noreciau ten dar karta ar ne karta nuvykti..
QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 27, 08:11)
Taip, pigiausia nuomotis masina is oro uosto ir atiduot oro uoste, nes neskaiciuoja kokiu tai mokesciu (turbut kokio pristatymo i vieta mokescio ).
Paciam Magaluffe (ar Palmanovoj) maciau ne viena auto nuomos punkta, tik va kainomis neuzejau pasidomet, tai sito nezinau..
Papildyta:
Papildyta:
O iki oro uosto kaip nusigauti?gal kos autobusiukas vaziuoja?
QUOTE(Lotuke @ 2010 06 27, 08:19)
O iki oro uosto kaip nusigauti?gal kos autobusiukas vaziuoja?
Gal padėsiu Mes nuomavomės vietoje nuvažiavę - Can Pastiljoje. Nuoma 5 dienoms kainavo 116 EUR. Nuomojome dyzelį Seat Ibiza. Labai mažai kuro ėmė. Nuvažiavome 1300 km už kurą sumokėjome apie 60 EUR.
Ruošiu savo paskojimą, renku nuotraukas. Grįžome tik praeitą penktadienį
QUOTE(rarity @ 2010 06 27, 09:13)
Gal padėsiu Mes nuomavomės vietoje nuvažiavę - Can Pastiljoje. Nuoma 5 dienoms kainavo 116 EUR. Nuomojome dyzelį Seat Ibiza. Labai mažai kuro ėmė. Nuvažiavome 1300 km už kurą sumokėjome apie 60 EUR.
Tai cia super kaina Gal pamenat is kokios firmos nuomavotes?
QUOTE(Lotuke @ 2010 06 27, 17:50)
Tai cia super kaina Gal pamenat is kokios firmos nuomavotes?
Tikrai nepamenu, nes tiesiog ėjom per nuomos punktus ir lyginom kainas
Planuoju ir as rugsejo menesiui kelione i Maljorka, tik va pasiskaiciau apie auto nuoma ir iskilo klausimelis: ar reikia palikti koki uzstata, kaip su dokumentais ir pan.?
P.S. Ar nera problemu su asmens tapatybes kortelemis Maljorkoje, t.y. ar butinai reikia paso
P.S. Ar nera problemu su asmens tapatybes kortelemis Maljorkoje, t.y. ar butinai reikia paso
QUOTE(laputaitexxx @ 2010 08 12, 20:40)
Planuoju ir as rugsejo menesiui kelione i Maljorka, tik va pasiskaiciau apie auto nuoma ir iskilo klausimelis: ar reikia palikti koki uzstata, kaip su dokumentais ir pan.?
Tik dabar pamaciau klausima, tai jei ne per velu, atsakau:
Nuomojantis masina uzstato nereikia, bet kai kurios kompanijos uzsideda rezerva jusu kreditineje korteleje. Bent jau internetu neuzsirezervuosit masinos be kreditines korteles.
Del asmens tapatybes korteles nieko negaliu pasakyt, nes visada i keliones vaziuoju tik su pasu. Man taip patogiau, ir nesuku galvos tiks netiks.
Tu Mano, jus buvot Alcudijoj, taip? Ten viesbuciai ant juros kranto?
Nelabai susidariau dar vaizdo
Nelabai susidariau dar vaizdo
dekui uz fotoreportaza grazu tikrai yra ka pamatyti!
antra isvada tinka ne vien Maljorkai
man tai visur smagiau, kur turistu maziau
QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 01, 22:54)
Todėl drąsiai galiu daryti išvadas:
1. MITAS, kad Maljorka skirta tik jaunimėliui pasitūsinti ar tik pagulėjimui pliaže. YRA ką pamatyti Maljorkoj!
2. Maljorka gražiausia ten, kur mažiausiai turistų
1. MITAS, kad Maljorka skirta tik jaunimėliui pasitūsinti ar tik pagulėjimui pliaže. YRA ką pamatyti Maljorkoj!
2. Maljorka gražiausia ten, kur mažiausiai turistų
antra isvada tinka ne vien Maljorkai
man tai visur smagiau, kur turistu maziau