Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka - tobulos atostogos :)

Super pasakojimas thumbup.gif O fotografei first.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas wub.gif ir foto labai grazios!! dekui 4u.gif Pati esu buvusi Maljorkoje, bet labai mazai maciau, nes galima sakyti darbo reikalais vykau, bet tiek kiek maciau tikrai likau suzaveta !! noreciau dar karta ten nuvykti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 05 30, 20:44)
Norėjau visus skaičius surašyti dar temos pradžioje, pamiršau  blush2.gif , surašysiu pabaigoje. Bet jei klausiat, galiu atsakyti jums iškart.
Mašinos nuoma 7 dienom 128 Eur, mes dar ėmėm kažkokį ten papildomą draudimą jau nuo visų įmanomų ir neįmanomų įvykių, tai jis 4 Eur dienai, tai dar +28 Eur (šiaip nereikalingas jis, dabar nebeimčiau  schmoll.gif ), plius dar pilnas kuro bakas, už kurį sumoki iškart, nes grąžinti turi kuo tuštesniu baku, tai kaip suprantu kuras 65 Eur, nes galutinė suma 221 Eur.

Visa kelionė, t.y. skrydžiai + viešbučiai (3* su HB) + autonuoma su kuru = 1100 Lt vienam žmogui.

Pasiziurejau automobilio nuomos kainas Jusu nuorodoj, tai pigiai iseina tik nuomojantis auto is oro uosto.Kadangi mes keliausime per kelioniu agentura ir busime apsistoje Magalufo viesbutyje, tai pastebejau kad nuomojantis auto is Magalufo kaina jau padvigubeja:(arba kazka ne taip supratau ax.gif Gal kas nuomavotes masina Magalufe, kokios kainytes, is kur geriausia nuomotis?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2010 06 27, 08:00)
Pasiziurejau automobilio nuomos kainas Jusu nuorodoj, tai pigiai iseina tik nuomojantis auto is oro uosto.Kadangi mes keliausime per kelioniu agentura ir busime apsistoje Magalufo viesbutyje, tai pastebejau kad nuomojantis auto is Magalufo kaina jau padvigubeja:(arba kazka ne taip supratau ax.gif Gal kas nuomavotes masina Magalufe, kokios kainytes, is kur geriausia nuomotis?aciu 4u.gif

Taip, pigiausia nuomotis masina is oro uosto ir atiduot oro uoste, nes neskaiciuoja kokiu tai mokesciu (turbut kokio pristatymo i vieta mokescio biggrin.gif ).
Paciam Magaluffe (ar Palmanovoj) maciau ne viena auto nuomos punkta, tik va kainomis neuzejau pasidomet, tai sito nezinau..
Papildyta:
QUOTE(diva3 @ 2010 06 15, 14:43)
Super pasakojimas thumbup.gif  O fotografei first.gif

Aciu blush2.gif Nuotraukos tai visu triju merginu, ne mano vienos 4u.gif

QUOTE(egluciukas @ 2010 06 16, 12:13)
Nuostabus pasakojimas  wub.gif  ir foto labai grazios!! dekui  4u.gif  Pati esu buvusi Maljorkoje, bet labai mazai maciau, nes galima sakyti darbo reikalais vykau, bet tiek kiek maciau tikrai likau suzaveta !! noreciau dar karta ten nuvykti  wub.gif

Ir as zinokit noreciau ten dar karta ar ne karta nuvykti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 27, 08:11)
Taip, pigiausia nuomotis masina is oro uosto ir atiduot oro uoste, nes neskaiciuoja kokiu tai mokesciu (turbut kokio pristatymo i vieta mokescio  biggrin.gif ).
Paciam Magaluffe (ar Palmanovoj) maciau ne viena auto nuomos punkta, tik va kainomis neuzejau pasidomet, tai sito nezinau..
Papildyta:
Aciu  blush2.gif Nuotraukos tai visu triju merginu, ne mano vienos  4u.gif 
Ir as zinokit noreciau ten dar karta ar ne karta nuvykti..  wub.gif

O iki oro uosto kaip nusigauti?gal kos autobusiukas vaziuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2010 06 27, 08:19)
O iki oro uosto kaip nusigauti?gal kos autobusiukas vaziuoja? smile.gif

Gal padėsiu smile.gif Mes nuomavomės vietoje nuvažiavę - Can Pastiljoje. Nuoma 5 dienoms kainavo 116 EUR. Nuomojome dyzelį Seat Ibiza. Labai mažai kuro ėmė. Nuvažiavome 1300 km blush2.gif už kurą sumokėjome apie 60 EUR.
Ruošiu savo paskojimą, renku nuotraukas. Grįžome tik praeitą penktadienį
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 06 27, 09:13)
Gal padėsiu smile.gif Mes nuomavomės vietoje nuvažiavę - Can Pastiljoje. Nuoma 5 dienoms kainavo 116 EUR. Nuomojome dyzelį Seat Ibiza. Labai mažai kuro ėmė. Nuvažiavome 1300 km  blush2.gif  už kurą sumokėjome apie 60 EUR.
Ruošiu savo paskojimą, renku nuotraukas. Grįžome tik praeitą penktadienį

Tai cia super kaina 4u.gif Gal pamenat is kokios firmos nuomavotes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2010 06 27, 17:50)
Tai cia super kaina 4u.gif Gal pamenat is kokios firmos nuomavotes? ax.gif

Tikrai nepamenu, nes tiesiog ėjom per nuomos punktus ir lyginom kainas smile.gif
Atsakyti
Planuoju ir as rugsejo menesiui kelione i Maljorka, tik va pasiskaiciau apie auto nuoma ir iskilo klausimelis: ar reikia palikti koki uzstata, kaip su dokumentais ir pan.? 4u.gif

P.S. Ar nera problemu su asmens tapatybes kortelemis Maljorkoje, t.y. ar butinai reikia paso g.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitexxx @ 2010 08 12, 20:40)
Planuoju ir as rugsejo menesiui kelione i Maljorka, tik va pasiskaiciau apie auto nuoma ir iskilo klausimelis: ar reikia palikti koki uzstata, kaip su dokumentais ir pan.?  4u.gif

P.S. Ar nera problemu su asmens tapatybes kortelemis Maljorkoje, t.y. ar butinai reikia paso  g.gif

Tik dabar pamaciau klausima, tai jei ne per velu, atsakau:
Nuomojantis masina uzstato nereikia, bet kai kurios kompanijos uzsideda rezerva jusu kreditineje korteleje. Bent jau internetu neuzsirezervuosit masinos be kreditines korteles.
Del asmens tapatybes korteles nieko negaliu pasakyt, nes visada i keliones vaziuoju tik su pasu. Man taip patogiau, ir nesuku galvos tiks netiks.
Atsakyti
Tu Mano, jus buvot Alcudijoj, taip? Ten viesbuciai ant juros kranto?

Nelabai susidariau dar vaizdo blush2.gif
Atsakyti
dekui uz fotoreportaza 4u.gif grazu wub.gif tikrai yra ka pamatyti!
QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 01, 22:54)
Todėl drąsiai galiu daryti išvadas:
1. MITAS, kad Maljorka skirta tik jaunimėliui pasitūsinti ar tik pagulėjimui pliaže. YRA ką pamatyti Maljorkoj!
2. Maljorka gražiausia ten, kur mažiausiai turistų  wub.gif

good.gif

antra isvada tinka ne vien Maljorkai mirksiukas.gif

man tai visur smagiau, kur turistu maziau smile.gif
Atsakyti