Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka - tobulos atostogos :)

QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 03, 20:58)
Maljorkoj tik vienas oro uostas  g.gif
Vienaip ar kitaip, mes skridom į PMI (Palma de Mallorca)  4u.gif

Tikslus maršrutas mūsų buvo: RIX-HHN-PMI ir atgal PMI-HHN-KUN  mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar Maljorką iš Lietuvos su Ryanair pasiekti galima be jau mano minėto Frankfurt Hahn oro uosto, per Brėmeną ir Bristolį  4u.gif

Ko gero vienintelis oro uostas yra, nes sala gana nedidele.

Mes skridome is Heathrow (cia jau nebe Ryanair'u). Bet pigiau ir paprasciau butu is Stanstedo, jei kalbetume apie Londono oro uostus. Tik vasaros metu i Londona kainos labai nemazos, kiek maciau. g.gif
Bet paziurejau, Ryanairas i Palma Mallorca skraido is didesnes dalies uostu, i kuriuos yra skrydziai is Lietuvos.
O tu uostu, kur Tu Mano minejo, skrydziu laikai gerai susidelioja. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 03, 20:58)
Maljorkoj tik vienas oro uostas  g.gif
Vienaip ar kitaip, mes skridom į PMI (Palma de Mallorca)  4u.gif

Tikslus maršrutas mūsų buvo: RIX-HHN-PMI ir atgal PMI-HHN-KUN  mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar Maljorką iš Lietuvos su Ryanair pasiekti galima be jau mano minėto Frankfurt Hahn oro uosto, per Brėmeną ir Bristolį  4u.gif

dekui, bandysiu susideliot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 06 03, 22:01)
Ko gero vienintelis oro uostas yra, nes sala gana nedidele.

Mes skridome is Heathrow (cia jau nebe Ryanair'u). Bet pigiau ir paprasciau butu is Stanstedo, jei kalbetume apie Londono oro uostus. Tik vasaros metu i Londona kainos labai nemazos, kiek maciau.  g.gif
Bet paziurejau, Ryanairas i Palma Mallorca skraido is didesnes dalies uostu, i kuriuos yra skrydziai is Lietuvos.
O tu uostu, kur Tu Mano minejo, skrydziu laikai gerai susidelioja.  thumbup.gif

lo gal galite duoti varianta kaip jus sudeliojat tuos skrydzius? tiesiog ziurit sakykim kaunas - uk paskui uk maljorka?
nes as jau pradedu mastyti kad vis tik gal verta ir ten nuvaziuot bigsmile.gif nuotraukos labai grazios wub.gif

QUOTE(Deborah @ 2010 06 06, 18:23)
dekui, bandysiu susideliot ax.gif

o kada jus planuojate vaziuoti? as deciausi rugpjuciui bet bijau kad karsta siaubingai bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 06 06, 22:36)
lo gal galite duoti varianta kaip jus sudeliojat tuos skrydzius? tiesiog ziurit sakykim   kaunas -   uk  paskui uk    maljorka?
nes as jau pradedu mastyti  kad vis tik gal verta ir ten  nuvaziuot  bigsmile.gif  nuotraukos labai grazios  wub.gif
o kada jus planuojate  vaziuoti?   as  deciausi  rugpjuciui bet bijau  kad  karsta siaubingai bus  blush2.gif

Jeigu galite skriskite ne rugpjuti, o rugseji (kad ir nuo rugsejo pirmos). Vien auto nuoma nuo rugsejo krenta ant 100 euru, viesbuciai manau taip pat siulys kitas kainas nei rugpjuti, vis delto birzelis-rugpjutis pats sezonas. O del karscio tai panasu kaip Kretoj manau, liepa ir rugpjutis - karsciausi menesiai.

O kas jums nepavyksta su skrydziais? Pamenu jus Ryanair temoje, tai skridus su Ryanair esate, vadinasi tuo puslapiu naudotis mokate. Tai ir ziurit: sakykim pasirenkat atkarpa koki visa menesi ir ziurit kada kokiom dienom ir kokiu laiku skrydziai is Kauno ar Rygos i Bremena ar Frankurta. Tada praziurit taip skrydzius is Bremeno ar Frankurto i Maljorka (ir atgal tas pats variantas), na ir tada deliojates sau kokiom dienom, keliom dienom skristi mirksiukas.gif
Jei neaisku ar nesigauna rasykit cia arba i AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tu Mano: 06 birželio 2010 - 23:08
Esu buvusi Maljorkoj. Taip gera matyt šiuos vaizdus thumbup.gif Tikrai visos nuotraukos natūralios, spalvos vandenuko ten tokios ir dar gražiau. Aš kai pasidariau savo nuotraukas, net nusivyliau, nes realybėj mačiau dar gražiau.
Kelionė automobiliu kalnų keliu man buvo siaubingai baisi doh.gif Pasiekėm švyturį, sėdim ten, geriu kavą ir sakau " kaip gerai, kad atgal tuo keliu važiuot nereiks", o MB pradėjo juoktis "kito kelio tai nėra" lotuliukas.gif Vaizdai gražūs, bet kai kelias su posūkiais veda į niekur, tarsi dingsta mėlynėje dangaus , tai baisoka ax.gif
Sala maža, bet tikras rojaus kampelis wub.gif
Galima rinktis kas ko nori. Jei norisi triukšmo, galima rinktis vokišką dalį, bet tada ir muzika vokiška, ir visi kalba tik vokiškai, bet tranku iki ryto smile.gif Angliška dalis jau kitokia, jų barai jau kitokie. O smagiausi kur ispaniška dalis, man asmeniškai ten buvo rojaus kampeliai thumbup.gif

Ačiū už galimybę visa tai prisiminti ir toks noras vėl ten nuvykt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 06 06, 23:06)
Esu buvusi Maljorkoj. Taip gera matyt šiuos vaizdus  thumbup.gif Tikrai visos nuotraukos natūralios, spalvos vandenuko ten tokios ir dar gražiau. Aš kai pasidariau savo nuotraukas,  net nusivyliau, nes realybėj mačiau dar gražiau.
Kelionė automobiliu kalnų keliu man buvo siaubingai baisi  doh.gif Pasiekėm švyturį, sėdim ten, geriu kavą ir sakau " kaip gerai, kad atgal tuo keliu važiuot nereiks", o MB pradėjo juoktis "kito kelio tai nėra"  lotuliukas.gif Vaizdai gražūs, bet kai kelias su posūkiais veda į niekur, tarsi dingsta mėlynėje dangaus , tai baisoka  ax.gif
Sala maža, bet tikras rojaus kampelis  wub.gif
Galima rinktis kas ko nori. Jei norisi triukšmo, galima rinktis vokišką dalį, bet tada ir muzika vokiška, ir visi kalba tik vokiškai, bet tranku iki ryto  smile.gif Angliška dalis jau kitokia, jų barai jau kitokie. O smagiausi kur ispaniška dalis, man asmeniškai ten buvo rojaus kampeliai  thumbup.gif

Ačiū už galimybę visa tai prisiminti ir toks noras vėl ten nuvykt  bigsmile.gif

Aciu jums 4u.gif

Tik nesutikciau su vokiska - triuksminga, o britiska - ramiaja dalimi. Magalluf'as - angliskoji dalis, o ten ojojoi kiek triuksmo ir jaunimelio mirksiukas.gif
Vienoj is mano nuorodu labai gerai raso kur koks kurortas kam skirtas va cia
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 07, 00:06)

Jei neaisku ar nesigauna rasykit cia arba i AZ  4u.gif

matyt ne taip paklausiau, norejau paklausti gal ji mate labai geru kainu, ns siaip zinau kaip ieskoti bet buna ismeta super kainikes ir nespeji sugaudyti..
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 06 07, 07:47)
matyt ne taip paklausiau,    norejau paklausti  gal   ji mate labai geru kainu, ns siaip  zinau kaip ieskoti bet buna ismeta  super kainikes ir nespeji sugaudyti..

Kainos - tai jau loterija. mirksiukas.gif Pati zinai. 4u.gif
Mes skridome vidutinemis kainomis. Nors musu datai uz labai maza suma bilietu taip ir nebuvo. (Mes bilietus pirkome labai anksti. O po to iki pat savo skrydzio sekiau musu datu kainas. Tai varianto uz kelis litus taip ir nepasitaike. ) Be to butume koki simtuka kita sutaupe, jei is Londono butume skride su Ryanairu is Stanstedo. Bet as buvau zalia dar, drauge vadovavo bilietu pirkime. Kodel ji taip nusprende-matyt spontaniskumas suveike. Be to buvo krizes pradzia ir griuvo daug stipriu oro bendroviu. O ir bilietu kainos neatitiko iprastu desniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 07 birželio 2010 - 07:38
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 06 06, 23:36)

o kada jus planuojate  vaziuoti?  as  deciausi  rugpjuciui bet bijau  kad  karsta siaubingai bus  blush2.gif

Ingakalnis, dar neplanuoju, dar tik tyliai mintyse bandau sukurti plana, po sio reportazo. ir karts nuokarto uzmetu aki i Rynair pasiulymus ax.gif ivairiom siltu krastu kryptim. Jau kaip rasiu padoriu kainu tada ir planuosiu...kol kas tik zvalgyba mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagus ir issamus pasakojimas 4u.gif 4u.gif Tiek prisiminimu sukilo.... ir noro ja vel pamatyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 06 07, 06:47)
matyt ne taip paklausiau,    norejau paklausti  gal  ji mate labai geru kainu, ns siaip  zinau kaip ieskoti bet buna ismeta  super kainikes ir nespeji sugaudyti..

Aaa, apie geras kainas i Maljorka buna geru zmoniu parasanciu Maljorkos temoj mirksiukas.gif As pati uzsidegiau i Maljorka po Makaliaus posto apie geras kainas balandziui. Pasiskaitykit Maljorkos temoj.
As pati ziuresiu geru kainu i Maljorka rugsejui, tad jei rasiu, butinai pranesiu Maljorkos temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 06 08, 10:46)
Aaa, apie geras kainas i Maljorka buna geru zmoniu parasanciu Maljorkos temoj  mirksiukas.gif As pati uzsidegiau i Maljorka po Makaliaus posto apie geras kainas balandziui. Pasiskaitykit Maljorkos temoj.
As pati ziuresiu geru kainu i Maljorka rugsejui, tad jei rasiu, butinai pranesiu Maljorkos temoj  mirksiukas.gif

Puikus pasakojimas ir foto smile.gif Radau daug naudingos info smile.gif Nuostabiai suorganizuotos atostogos. Aš vis dar bijau pati organizuotis (yra keletas objektyvių priežasčių wink.gif ) Na, bet kokiu atveju penktadienį skrendame su dukra į šį rojaus kampelį.
Atsakyti