Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka - tobulos atostogos :)

Antras pusdienis buvo numatytas Cala Llombards paplūdymiui. Bet prieš tai užsukant prie Es Pontas.
user posted image

user posted image

Besižvalgydamos aplink ties Es Pontas pamatome balto smėlio ruoželį tokioj įlankėlėj, va nuotrauka:
user posted image

Susižavėjusios tokiu atrodo žmogaus nepaliestu rojaus kampeliu wub.gif , nusprendžiam vietoj Cala Llombards paplūdymio važiuoti ten. Nuorodų nėra, tiesiog pasikliaudamos instinktais per ispanų fazendas pasiekiame tą grožį wub.gif
user posted image

O pasirodo tai ir yra Cala Llombards bigsmile.gif biggrin.gif , tik mes privažiavome iš kitos pusės, nuo kalno:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Vienoje šlaito pusėje įsikūrusios poilsinės ar kai tuos namelius pavadint g.gif spėju vietinių ispanų, pagal tai kokią kalbą girdėjau juose šnekant.
user posted image

user posted image
Vaizdas į kitą įlankos pusę:
user posted image

Nu ko ne rojus, guliu sau, gėriuosi vaizdais ir fotografuoju wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Cia daugiau nuotraukų iš Cala Llombards paplūdymio wub.gif wub.gif

Penktąją dieną praleidom fantastiškai thumbup.gif Rekomenduoju šitas vietas ir kitiems wub.gif
Atsakyti
Oi, kojytės vienoje nuotraukoje tai atrodo nusvilusios ax.gif Turbūt spėjot gerai įdegti?
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2010 05 27, 15:16)
Oi, kojytės vienoje nuotraukoje tai atrodo nusvilusios  ax.gif  Turbūt spėjot gerai įdegti?

O taip taip, pasideginom nekukliai doh.gif Taip, kad likusias dienas saulės bijojom doh.gif
Atsakyti
Šešta diena: išsiregistruojam iš viešbučio Cala D'or ir keliaujam aplink salą toliau, pietine pakrante pamažu judam link judesio ir šėlsmo kupino Magaluff'o, kur praleisim paskutines atostogų dienas.
Pirmas sustojimo taškas Cap de Ses Selines. Jei jau buvom šiauriausiam taške prie Cap de Formentor švyturio, tai kaip neaplankyt piečiausio taško Cap de Ses Selines? rolleyes.gif O pasirodo ten labai įdomu bigsmile.gif (nepasidomėjau iš anksto apie jį internete)
user posted image

Žemė ten visa štai tokia:
user posted image

user posted image

Ten žmonės iš tų uolienų stato tokius bokštelius, jų labai daug, labai įdomiai bendras vaizdas atrodo. Bet aš taip iki šiol ir nežinau kodėl? Matyt yra kažkoks tikslas ir prasmė, bet neradau dar internete informacijos apie tai. Gal kas žinote? Nors ir nežinodama, bandos jausmo pagauta, ir aš stačiau akmenukų bokštą biggrin.gif

Va viena iš turistų šeimynų:
user posted image

Kažkieno bokštelis:
user posted image

Mano bokštelis hihihi.gif
user posted image

Sekantis tikslas: Botanicactus (Ses Selines) didžiausias botanikos parkas Europoje kaip rašo internete. Į vidų mes nėjom, pagailėjom 8 Eur/pp už įėjimą blush2.gif , nors dabar galvoju nu kodėl doh.gif Dabar būtinai būtinai eičiau..
Va jų puslapis internete ir nuotraukos
Tai tik kelios nuotraukos prie įėjimo:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man labai patinka nuotraukų spalvos, ar negražinai jų su kokia programėle? jei ne, tai koks fotikas?
Atsakyti
Issamus pasakojimas ir nerealaus grozio nuotraukos

Tik norejau paklausti, kiek kainavo lektuvo bilietai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 28 gegužės 2010 - 10:47
Smagu. thumbup.gif Aš irgi rezgu mintį kada nors nuvykti į Maljorką, bet vis nepagaunu pigių Ryanair bilietų. doh.gif
Atsakyti
dieve.. kaip grazu wub.gif nuostabus vaizdai.. tikiu smagu buvo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 05 27, 22:07)

Ten žmonės iš tų uolienų stato tokius bokštelius, jų labai daug, labai įdomiai bendras vaizdas atrodo. Bet aš taip iki šiol ir nežinau kodėl? Matyt yra kažkoks tikslas ir prasmė, bet neradau dar internete informacijos apie tai. Gal kas žinote? Nors ir nežinodama, bandos jausmo pagauta, ir aš stačiau akmenukų bokštą  biggrin.gif

Tai norų ir svajonių bokšteliai.
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2010 05 28, 07:49)
Man labai patinka nuotraukų spalvos, ar negražinai jų su kokia programėle? jei ne, tai koks fotikas?

Taip, aptvarkiau nuotraukytes, nes mano fotikas jau pavargęs, netvarkytos nuotraukos labai prastai atrodo.. verysad.gif

QUOTE(maziulele @ 2010 05 28, 10:46)
Issamus pasakojimas ir nerealaus grozio nuotraukos

Tik norejau paklausti, kiek kainavo lektuvo bilietai

Dar laukia vaizdai iš Es Trenc paplūdymio, irgi labai gražu wub.gif

Lėktuvo bilietai žmogui kainavo 350 Lt, bet mes pirkom labai nelaiku. Tom pačiom dienom buvo galima nupirkti bilietus ir už 200 Lt žmogui.

QUOTE(micefee @ 2010 05 28, 10:53)
Smagu.  thumbup.gif Aš irgi rezgu mintį kada nors nuvykti į Maljorką, bet vis nepagaunu pigių Ryanair bilietų.  doh.gif

Geriausios kainos ne sezono metu. Balandį, gegužę, spėju dar rugsėjį, spalį, lapkritį. Vėliau jau šalta.. Nors kiek stebėjau ne akicijinė Ryanair bilietų kaina iš Frankurto į Maljorką 20 Eur.

QUOTE(amber123 @ 2010 05 28, 12:23)
dieve.. kaip grazu  wub.gif nuostabus vaizdai.. tikiu smagu buvo wub.gif  wub.gif

Tikrai buvo wub.gif

QUOTE(Varpelis @ 2010 05 28, 13:28)
Tai norų ir svajonių  bokšteliai.

Nu va, aš kaip kompanijos "gidė" turėjau žinot kam tie bokšteliai, ir kai kolegės paklausė mastau.gif sakau čia žmonės sugalvoja norus ir pastato bokštelį, statykit neklausinėjusios biggrin.gif Pataikiau! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ko ne rojus zemeje bigsmile.gif wub.gif ?Super pasakojimas ir vaizdai thumbup.gif .Papludymiu foto isvis nerealios... wub.gif
Atsakyti
Begalo grazios nuotraukos! Neisivaizdavau, kad ten taip grazu Maljorkoj! smile.gif
Atsakyti