Antras pusdienis buvo numatytas Cala Llombards paplūdymiui. Bet prieš tai užsukant prie Es Pontas.
Besižvalgydamos aplink ties Es Pontas pamatome balto smėlio ruoželį tokioj įlankėlėj, va nuotrauka:
Susižavėjusios tokiu atrodo žmogaus nepaliestu rojaus kampeliu , nusprendžiam vietoj Cala Llombards paplūdymio važiuoti ten. Nuorodų nėra, tiesiog pasikliaudamos instinktais per ispanų fazendas pasiekiame tą grožį
O pasirodo tai ir yra Cala Llombards , tik mes privažiavome iš kitos pusės, nuo kalno:
Papildyta:
Vienoje šlaito pusėje įsikūrusios poilsinės ar kai tuos namelius pavadint spėju vietinių ispanų, pagal tai kokią kalbą girdėjau juose šnekant.
Vaizdas į kitą įlankos pusę:
Nu ko ne rojus, guliu sau, gėriuosi vaizdais ir fotografuoju
Cia daugiau nuotraukų iš Cala Llombards paplūdymio
Penktąją dieną praleidom fantastiškai Rekomenduoju šitas vietas ir kitiems
Oi, kojytės vienoje nuotraukoje tai atrodo nusvilusios Turbūt spėjot gerai įdegti?
QUOTE(Lauragana @ 2010 05 27, 15:16)
Oi, kojytės vienoje nuotraukoje tai atrodo nusvilusios Turbūt spėjot gerai įdegti?
O taip taip, pasideginom nekukliai Taip, kad likusias dienas saulės bijojom
Šešta diena: išsiregistruojam iš viešbučio Cala D'or ir keliaujam aplink salą toliau, pietine pakrante pamažu judam link judesio ir šėlsmo kupino Magaluff'o, kur praleisim paskutines atostogų dienas.
Pirmas sustojimo taškas Cap de Ses Selines. Jei jau buvom šiauriausiam taške prie Cap de Formentor švyturio, tai kaip neaplankyt piečiausio taško Cap de Ses Selines? O pasirodo ten labai įdomu (nepasidomėjau iš anksto apie jį internete)
Žemė ten visa štai tokia:
Ten žmonės iš tų uolienų stato tokius bokštelius, jų labai daug, labai įdomiai bendras vaizdas atrodo. Bet aš taip iki šiol ir nežinau kodėl? Matyt yra kažkoks tikslas ir prasmė, bet neradau dar internete informacijos apie tai. Gal kas žinote? Nors ir nežinodama, bandos jausmo pagauta, ir aš stačiau akmenukų bokštą
Va viena iš turistų šeimynų:
Kažkieno bokštelis:
Mano bokštelis
Sekantis tikslas: Botanicactus (Ses Selines) didžiausias botanikos parkas Europoje kaip rašo internete. Į vidų mes nėjom, pagailėjom 8 Eur/pp už įėjimą , nors dabar galvoju nu kodėl Dabar būtinai būtinai eičiau..
Va jų puslapis internete ir nuotraukos
Tai tik kelios nuotraukos prie įėjimo:
Pirmas sustojimo taškas Cap de Ses Selines. Jei jau buvom šiauriausiam taške prie Cap de Formentor švyturio, tai kaip neaplankyt piečiausio taško Cap de Ses Selines? O pasirodo ten labai įdomu (nepasidomėjau iš anksto apie jį internete)
Žemė ten visa štai tokia:
Ten žmonės iš tų uolienų stato tokius bokštelius, jų labai daug, labai įdomiai bendras vaizdas atrodo. Bet aš taip iki šiol ir nežinau kodėl? Matyt yra kažkoks tikslas ir prasmė, bet neradau dar internete informacijos apie tai. Gal kas žinote? Nors ir nežinodama, bandos jausmo pagauta, ir aš stačiau akmenukų bokštą
Va viena iš turistų šeimynų:
Kažkieno bokštelis:
Mano bokštelis
Sekantis tikslas: Botanicactus (Ses Selines) didžiausias botanikos parkas Europoje kaip rašo internete. Į vidų mes nėjom, pagailėjom 8 Eur/pp už įėjimą , nors dabar galvoju nu kodėl Dabar būtinai būtinai eičiau..
Va jų puslapis internete ir nuotraukos
Tai tik kelios nuotraukos prie įėjimo:
Man labai patinka nuotraukų spalvos, ar negražinai jų su kokia programėle? jei ne, tai koks fotikas?
Issamus pasakojimas ir nerealaus grozio nuotraukos
Tik norejau paklausti, kiek kainavo lektuvo bilietai
Smagu. Aš irgi rezgu mintį kada nors nuvykti į Maljorką, bet vis nepagaunu pigių Ryanair bilietų.
dieve.. kaip grazu nuostabus vaizdai.. tikiu smagu buvo
QUOTE(Tu Mano @ 2010 05 27, 22:07)
Tai norų ir svajonių bokšteliai.
QUOTE(Lauragana @ 2010 05 28, 07:49)
Man labai patinka nuotraukų spalvos, ar negražinai jų su kokia programėle? jei ne, tai koks fotikas?
Taip, aptvarkiau nuotraukytes, nes mano fotikas jau pavargęs, netvarkytos nuotraukos labai prastai atrodo..
QUOTE(maziulele @ 2010 05 28, 10:46)
Issamus pasakojimas ir nerealaus grozio nuotraukos
Dar laukia vaizdai iš Es Trenc paplūdymio, irgi labai gražu
Lėktuvo bilietai žmogui kainavo 350 Lt, bet mes pirkom labai nelaiku. Tom pačiom dienom buvo galima nupirkti bilietus ir už 200 Lt žmogui.
QUOTE(micefee @ 2010 05 28, 10:53)
Smagu. Aš irgi rezgu mintį kada nors nuvykti į Maljorką, bet vis nepagaunu pigių Ryanair bilietų.
Geriausios kainos ne sezono metu. Balandį, gegužę, spėju dar rugsėjį, spalį, lapkritį. Vėliau jau šalta.. Nors kiek stebėjau ne akicijinė Ryanair bilietų kaina iš Frankurto į Maljorką 20 Eur.
QUOTE(amber123 @ 2010 05 28, 12:23)
dieve.. kaip grazu nuostabus vaizdai.. tikiu smagu buvo
Tikrai buvo
QUOTE(Varpelis @ 2010 05 28, 13:28)
Tai norų ir svajonių bokšteliai.
Nu va, aš kaip kompanijos "gidė" turėjau žinot kam tie bokšteliai, ir kai kolegės paklausė sakau čia žmonės sugalvoja norus ir pastato bokštelį, statykit neklausinėjusios Pataikiau!
Nu ko ne rojus zemeje ?Super pasakojimas ir vaizdai .Papludymiu foto isvis nerealios...
Begalo grazios nuotraukos! Neisivaizdavau, kad ten taip grazu Maljorkoj!