Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(guruguru @ 2010 06 01, 12:19)
O kaip yra su kelionių draudimu? Mes ruošiamės į Turkiją. Ar agentūra tuo pasirūpins, ar individualiai reikia pasirūpinti? Kaip jūs darot? Ar jis būtinas? O gal jo nereikia?

man agentura siule uz 30lt. bet turiu kreditine, tai turiu draudima automatiskai
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 06 01, 11:16)
O koks skirtumas kokio didumo dvaras. Iki juros paprastai nuo tokiu dvaru atstumas buna nedidelis, baseinai ir visa kita panoseje. Dideles teritorijos man atrodo labai gerai su vaikuciu vezimuke. O kai vaikai ugteleja, tada jau jokio skirtumo. Ir uodu tikimybe praktiskai nuline kambariuose  biggrin.gif

na tokiose pastatuose paprastai buna laaaaaaabai daug zmoniu, o jei jis uzimtas visas.. ojojoj.. kazkaip man atrodo ka d kuo mazesnis, na aisku proto ribose viesbutukas, tuo jaukiau....
skaiciau kazkoki komentara apie viena - sako ten net pasiklyst galima... brrrr,, nenoreciau
Papildyta:
QUOTE(Gerbera @ 2010 06 01, 10:40)

O man si akrt turkijoj tai buvo atradimas SIDE smile.gif
Kaip vel noreciau i Turkija, eina sau....

jooo,.,, bijau kad ir man taip bus, kad kad tik atvaziuosiu ir jau liudesiu kad reikes grizt greit biggrin.gif buna taip wink.gif))

o side ziauriai brangi su kitais miestais kaip marmaris, belekas ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 06 01, 12:26)
na tokiose pastatuose paprastai buna laaaaaaabai daug zmoniu, o jei jis uzimtas visas.. ojojoj.. kazkaip man atrodo ka d kuo mazesnis, na aisku proto ribose viesbutukas, tuo jaukiau....
skaiciau kazkoki komentara apie viena - sako ten net pasiklyst galima... brrrr,, nenoreciau

tik taip atrodo kad diiideli,bet viesbuciai dideli tad ir baru,restoranu daugiau,o kuo mazesnis tuo maziau visko,tad pasiskirsto visumoje vistiek taip pat biggrin.gif
Atsakyti
O kazi buna, kad saule leistusi ne "i debesi" ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 06 01, 14:26)

O aš kaip tik labai norėčiau tokio viešbučio - kadangi važiuosiu su vaikais, tai jokių ekskursijų tikrai nenusimato, tai būtų smagu, kad viešbučio teritorija būtų didelė, nes mažame greit atsibostų.
Dar galvoju viešbutis galėtų būti ir mažesnis jei būtų netoli Sidės tai tada būtų galimybė su vežimuku iki Sidės pasivaikščioti (vakarinėje pusėje kaip Drute minėjo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 01 birželio 2010 - 14:03
QUOTE(taša @ 2010 06 01, 15:26)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na kuo didesnis pastatas, tuo daugiau zmoniu, tuo didesni restoranai, tuo ju daugiau, tuo teritorijoje daugiau baru, pavesiniu, hamaku, kaljanine ir t.t. ir pan. taip pasiskirsto zmones, kad nelabai ir jauciasi. O jei maziukas viesbutukas pilnai uzpildytas, tai lygiai taip pat tektu pasistumdyti, vakare nera nei kur pasitraukti i soniuka, nes teritorijos nerasta. del jaukumo, tai cia kiekvienam savo, bet man atrodo, kad jauku gali buti tik protingai suplanuotoje teritorijoje, o jau didele ji ar maza, tai cia kaip kam rinktis. Paprastai 5* tai gana nemazi viesbuciai, ir nesvarbu, ar jie namuku tipo, ar daugiauksciai, zmoniu juose bus greiciausiai daug. Jei nori maziau zmoniu, vaziuok i bet koki viesbuti pavasari ar veliau rudeni ir turesi ramybe biggrin.gif

Del pasiklydimo, tai gal jau cia perdeta. na reikia visisku miskiniu buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 06 01, 16:39)
Manau, kad jeigu yra gera ir turininga animacija ir pats vaikas ne kazkoks 'mamyciukas-nuoboda', kuri reiktu vis paskatint tai veiklos uztenka ir mazoje teritorijoje smile.gif

tai priklauso ir ko toje didesneje ar mazesneje teritorijoje yra skirto vaikams. mano maziui kol kas per akis baseino, jei dar kokia ciuozyklele, tai ir visai smagu, net animatoriu nereikia biggrin.gif . O vat didesniam vaikui jau vien baseino gali ir neuztekti, reiktu ir ciuozyklu daugiau, gal ir animatoriu, kad kazka paorganizuotu. Siaip manau cia kalba uzejo ne apie tokio mazumo viesbucius, kaip taviskis.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 01, 14:37)
O kazi buna, kad saule leistusi ne "i debesi" ?
user posted image

Turbut Turkijos vakaruose biggrin.gif nes is Antalijos regiono tai visur i kalnus, o ne i debesi leidzias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 05 31, 12:15)
Mes važiuojam 9 d. Norite dešrytės?

Uoj, labai noriu. Kaimiskos, su dumo kvapeliu wub.gif

QUOTE(Udrius @ 2010 05 31, 12:33)
13 d i Daima smile.gif Ko dar apart dešros ? Daiktu nuvež parvežt ? smile.gif Beje, negi Tave reikės nuvykus šaukti Smurka ? smile.gif

Desros mums niekad nebus per daug, o jei dar kaimynai suuos, ka as ten pasislepus lapnoju, ragas, man, atims is karto doh.gif Ten ir daugiau tkiu desra sapnuojanciu yra.

O siaip jeigu neapsunkinciau, tai Jacobs kavutes koks kilogramiukas nepamaisytu. Silkes neprasysiu, bijau, kad pasvinks. O jei pats esi nerukantis, tai tada man gal ir koks blokas LM zydruju i tavo bagaza tilptu ax.gif Atsiskaiysiu arba grynais arba pavedimu. Jei grynais, tai ne litais.

O saukia mane undines vardu is Maironio poemos smile.gif
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 05 31, 14:11)
Pamukale ir Kapadokija (2 dienos)
noriu paklausti jau buvusiųjų siose eksursijose, kuri labiaus patiko, i kuria rekomenduotume labaiu vykti? Puikiai suprantu, kad tai du skirtingi dalykai....
bet visgi kuri jums labaiu patiko ir paliko didesni ispudi?

Pamukale ir Kapadokija - tai du dalykai, kuriuos pamatyti reikia abu. Taip, jie skirtingi, Kapadokija didesne, todel gal ir ispudi didesni palieka, taciau jokiu budu neteigiau,kad ir Pamukale neispudinga - ispudinga ir netgi labai.

Siaip as Kapadokijai skirciau specialia kelione, man ten ir dvieju dienu maza
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 06 01, 16:05)
Turbut Turkijos vakaruose biggrin.gif nes is Antalijos regiono tai visur i kalnus, o ne i debesi leidzias smile.gif

O kodel as budamas Amelia Beach resort restorane, kuris ziuri i jura, nematau kranto. Jeigu horizonte nebutu debesu, saule leistusi juron, manyciau unsure.gif

Va, debesys yra, kalnu nera. Reikalauju, kad saule leistusi i vandeni. Arba graiznkit pinigus lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 01 birželio 2010 - 19:31
Labukas visiems 4u.gif

Noriu paklausti gal kam buvo panasi situacija ax.gif kad isvykstant i Turkija pasas galiotu apie 4 menesius, ar nebuvo problemu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2010 06 01, 21:38)
Labukas visiems  4u.gif

Noriu paklausti gal kam buvo panasi situacija  ax.gif kad isvykstant i Turkija pasas galiotu apie 4 menesius, ar nebuvo problemu  unsure.gif

Skubiai keiskit, taisyklės yra taisyklės. Nežinai ant ko užsirausi.
Atsakyti
Labukas visoms, man iskilo toks klausimas, o kokia valiuta keiciates eurus ar dolerius? blush2.gif
Atsakyti