Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Įdomi @ 2010 05 31, 15:07)
Nebuvau nei ten, nei ten, bet be jokių dvejonių rinkčiausi Kapadokiją wub.gif  ax.gif

aciu atsakiusiems, o atstumo atzvilgiu kur arciau nuo Alanijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Feja: 31 gegužės 2010 - 15:00
atostogos vis arciau, tai ir man daugiau klausimu iskyla blush2.gif idomu ar dviracius nuomoja visuose kurortuose? Iki Alanijos mums 13km, tai galvojam su dviratukais nulekti i Alanija 4u.gif gal kas naudojotes tokiomis paslaugomis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheillana @ 2010 05 31, 17:28)
atostogos vis arciau, tai ir man daugiau klausimu iskyla blush2.gif idomu ar dviracius nuomoja visuose kurortuose? Iki Alanijos mums 13km, tai galvojam su dviratukais nulekti i Alanija 4u.gif gal kas naudojotes tokiomis paslaugomis? mirksiukas.gif

kiek suprantu ne rudeni atostogausite? nes jei vasara, tai jus labai istvermingi, jei planuojate su dviraciais minti rolleyes.gif as silumamege, bet tokiam isbandymui nepasiryzciau, nors ir dviracius labai megstu wub.gif paprasciau gal bus visuomeniniu transportu, o gal del taksi susitarsite. dar masinos nuoma galima. na dar motoroleriai lieka, vis vejukas sioks toks, tik tinkama apranga pasirupinkite, kad nenusvilti. Nepamirskite parasyti, kaip sekesi, kai grisite, net idomu pasidare, kaip jums seksis, jei vistik imsite dviracius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 05 31, 13:17)
vienareiksmiskai Kapadokija tongue.gif

toli nuo Antalijos, Side? bigsmile.gif
Atsakyti
Va taip mes siuo metu ir gyvename

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 31, 20:50)
Va taip mes siuo metu ir gyvename

user posted image

pirse? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 31 gegužės 2010 - 20:04
QUOTE(oaze 2 @ 2010 05 31, 21:03)
pirse? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nea. Cia
user posted image

ziurim i cia
user posted image

ir cia
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 05 31, 22:06)
Zilvinai, na pora sakiniu nors mestelk: patiko, nepatiko, skanu, grazu, sypsosi, vaikas atskirai miega... na nors kazka  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Per mazai dar laiko kazka vertint smile.gif bet siaip man patinka. Su Daima net nevertetu lyginti. Nors visur savi pliusai ir minusai. Grisim, papasakosiu. Kaip visad ojektyviai cool.gif

vaizdas is balkono (kazkaip negerai panorama susideliojo unsure.gif )
user posted image

Kad atsidurti kitoj kelio pusej reikia toki tuneliuka pereit, kas visai nesijaucia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 31 gegužės 2010 - 21:13
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 05 31, 14:59)
aciu atsakiusiems, o atstumo atzvilgiu kur arciau nuo Alanijos?

Žiūrint į žemėlapį, tai atstumas panašus atrodo, bet reikia nepamiršti, kad ten kalnai visokie, tai neaišku, kur kelias eina biggrin.gif
user posted image
Man tai atrodo, kad nuo Alanijos arčiau į Kapadokiją važiuot ax.gif Drute gal tiksliau pasakys, kai pasirodys smile.gif
O į Pamukalę panašu, kad arčiausiai iš Kušadasio biggrin.gif

QUOTE(daniele @ 2010 05 31, 16:35)
toli nuo Antalijos, Side? bigsmile.gif

Sidė - tai vieta, iš kurios važiuoti į Kapadokiją arčiausiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 06 01, 09:05)
Aciū, lauksim Drutes ar Smurkos komentaru smile.gif

Na nuo Alanijos manyciau, kad abi panasiai atstumo, Kapadokija gal kiek toleliau, bet tai paprastai tose kelionese i Kapadokija pirmoji stotele buna Konija Mevlana muziejus. Toliau Nevsehiro linkme, Kelias iki Konijos Kalnuotas, todel manau, kad akys prisigaudys maloniu vaizdu ir siaip savo masteliu Kapadokija daug didesne teritorija, todel kelione turiningesne nei i Pamukale. Realiai net per tas turistines keliones tepamatysite dalele viso grozio, bet tikiu, kad paliks dideli ispudi.
Pamukale grazu, bet ne taip uzgniauzia kvapa kaip Kapadokija...
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 01, 08:29)
Sidė - tai vieta, iš kurios važiuoti į Kapadokiją arčiausiai gaunasi ax.gif

Is tikruju tai turbut is Kiziloto arciausiai smile.gif na bet ir nuo Side/Manavgat kelias sukantis i Konija yra arciausiai... O I Pamukale vaziuojant tenka pasiekti Antalija ir sukti i Deizli kelia.
Atsakyti
nu nezinau ar mum pasiseke ar kas, bet mes nematem ne vieno uodo ohmy.gif
girdejom kai grizinejom, kad autike zmones sake kad uodai sugele, bet mes nesupratom kaip jie galejo sugelt jei ju nebuvo, bet pasirodo kazkur gerai buvom, kad ju nebuvo isvis.

O man si akrt turkijoj tai buvo atradimas SIDE smile.gif nu man ten nerealiai patiko ri buvo baisiai grazu. Savo jubilieju ir praleidau visa diena Sidej buvau uzsikaifavus, bet ir siaip nu vaizdas nerealus, man ten baisiai patiko. o jau vienoj kavinej valgymas tai buvo fantastika, nes dar ir dabar visi atsimenam ta skoni.
Kaip vel noreciau i Turkija, eina sau....
Atsakyti
O kaip yra su kelionių draudimu? Mes ruošiamės į Turkiją. Ar agentūra tuo pasirūpins, ar individualiai reikia pasirūpinti? Kaip jūs darot? Ar jis būtinas? O gal jo nereikia?
Atsakyti