QUOTE(elevin @ 2010 06 20, 12:44)
Sveiki. Kiek užtrunka kelionė į Žaliąjį kanjoną? Mes gyvensime Meryane, tai kaip suprantu nėra toli. AR vaikams bus į ką pažiūrėti ir gal kas žino kokios kainos šios kelionės suaugusiems ir vaikams 4 ir 7 metų. Ar su vietine agentūra gerokai pigiau ir ar gal plaukiant su vaikais saugiau keliauti su savo agentūra?
Mes išvažiavom ar 8-tą, ar 9-tą ryte (nepamenu jau
), o kokią 17-tą val jau buvom viešbutyje. Jums nuo Meryano bus dar arčiau, nei mums buvo nuo Incekum Beach Resort'o
Pernai aš mokėjau 43 dol už save ir 22 dol už savo tuomet dar devynmetį. Pvz. Novaturas savo puslapyje siūlo tokią ekskursiją už 50 eurų suaugusiam, už 25 eurus vaikui. Ir skelbiasi, kad vaikams iki 6 metų nemokamai. Nežinau, kaip ten pas vietinius su mažiais, gal irgi nemokamai
Beje, tezai pernai man negalėjo pasiūlyti pasiplaukiojimo Žaliuoju kanjonu, o tik važiavimą džipais iki jo
Aišku, aš ir nesiruošiau su jai niekur varyt. Turiu, kur pinigus ir taip dėt
Tik įdomumo dėlei domėjausi
Dėl saugumo
Sumokėsit mūsiškiams daugiau, bet autobuso vairuotojas bus turkas, jachtoje irgi turkų draugija mėgausitės
Galbūt tik lietuvių gidą turėsit (ir tai nebūtinai, pernai tezai tikrai ne visas ekskursijas lietuvių kalba siūlė
). Aišku, jei norite mūsų lietuvaitėms gidėms duot užsidirbt - pirmyn
Ai, čia prieš kelias dienas kažkuri rašė, kad važiavo su mūsiškiais, gidas (tik neaišku, ar lietuvis
) beveik nieko nepasakojo
Pernai iš gido turko daug išgirdau, gaila tik, kad atmintis trumpa, tai jau viską pamiršt baigiu
Ir išvis ten su tuo Žaliuoju kanjonu kažkaip įdomiai yra
Jei nesapnuoju, tai į jį ne bet kas važiuot gali
Yra surenkami autobusai žmonių, pirkusių ekskursijas iš skirtingų agentūrų
Nes pernai mačiau, kad pas visus skirtingi bilietai. Matėsi, kad ne ten pat, kur mes, pirko
Nu aš aišku, čia ir nusišnekėt galėjau
Prirašiau beveik kaip Cobriuke