Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(ingusiaa @ 2010 06 19, 10:34)
bet daznokai jau atostogauja skrendantys... nezinau ar taip is kart is po darbo uz lagaminu ir i lektuva?  g.gif

As imu atostogas tiek kiek kelionei reikia ir 1 diena po to. Siuo atveju irgi atostogos formintos buvo nuo pirmadienio.

QUOTE(neiliux @ 2010 06 19, 12:25)
Sveiki  4u.gif
gal galetumete rekomenduoti viesbuti Kemere? Buvome nusiziureja Simena, bet paskaiciau vienos mamytes atsiliepima apie si viesbuti, tai tikrai nebesinori, nes vykstame su 2metu vaiku, tai nesinori ,kad uzsikrestu ,,nezinoma" liga  unsure.gif
Gal kuri buvote AKKA ANTEDON? Kokie atsiliepimai butu? Kokie kambariai, nes atsiliepimai apie Simenos kambarius tai ir ne kokie, nesinoretu lagaminu balkone laikyti  doh.gif
4u.gif

AKKA kiek zinau geresnis ir zymiai, bet Simena pigesnis. Mes buvom, niekuo neuzsikretem ir is kitu negirdejau. O kambariai tikrai nedideli, bet lagaminai koridoriuje tilpo, tiesa, as viena i kita sugrudau. Vis tiek ten nieko tam koridoriuje neveiki.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 06 19, 13:50)
man viskas buvo super, nes nevažiavau ieškoti priekabių  biggrin.gif apie gultus jau rašiau, pliaže gultų  laisvų pilna, jei nori prie pat jūros gulto, tai paprašai ir atneša kartu su skėčiu  toks berniukas  4u.gif maisto kalnai, nesvarbu kada ateini- ar anksčiau ar vėliau, visko pripildyta  4u.gif  saldumynų, vaisių daug, ledus du kart dalina  4u.gif  kiekvieną vakarą programos, vaikams minidisco , groja gyva muzika  biggrin.gif  dieną animacija vyksta  4u.gif  į vieną ale carte restoraną ėjom, bet nieko ten labai stebuklingo nebuvo, tai daugiau ir nėjom, nes maisto užteko bendram  4u.gif  ko pasigedau- tai sulčių  4u.gif  kambariai nemaži, ar palikom  arbatpinigių ar ne- tvarkė vienodai, minibarą nuolat pildydavo, vanduo, alus, nepamenu kažkoks gėrimas, sultytės  4u.gif  kai pamatė, kad trys vaikai, tai visada įdėdavo 3 pokelius sultyčių  biggrin.gif lietuvių labai mažai  biggrin.gif publika mums pasitaikė labai kultūringa  4u.gif

net nežinau ką čia dar- gal jūs klauskit kas domina- aš bandysiu atsakyti  4u.gif

foto iš viešbučio  sudėtos čia, tik sorry už kokybę, vežiaus paprastą muilinukę  biggrin.gif

http://s61.photobuck...1/TURKIJA 2009/

koks cia viesbutis???
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 06 19, 14:28)
koks cia viesbutis???

Miracle Resort 5* 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*furnikuca* @ 2010 06 19, 16:52)
gal gaklima ir man nuorodele i az  blush2.gif ACIU  4u.gif

imesiu mirksiukas.gif bet cia dar parekomenduociau jums su dukra sita viesbuti. jei gautumete, tai dabar jam tikrai didziule nuolaida. viesbutis geras, tikrai. mama jame buvo uz tuo metu nerealia suma apie 1400 zmogui. tai dabar jam 1300 thumbup.gif
http://www.geros-kel...46/0/33/art/sth

Atsakyti
gal kas nors yra buves ORA HOLIDAY VILLAGE 3+* AI , butu idomu isgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2010 06 19, 17:17)
gal kas nors yra buves ORA HOLIDAY VILLAGE 3+* AI  , butu idomu isgirsti atsiliepimus  4u.gif

as irgi sita ziurinejau, bet paskaiciau tripadvisor atsiliepimus, persigalvojau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 06 19, 15:58)
imesiu  mirksiukas.gif  bet cia dar parekomenduociau jums su dukra sita viesbuti. jei gautumete, tai dabar jam tikrai didziule nuolaida. viesbutis geras, tikrai. mama jame buvo uz tuo metu nerealia suma apie 1400 zmogui. tai dabar jam 1300  thumbup.gif
http://www.geros-kel...46/0/33/art/sth

bet spaliui cia g.gif ar silta dar buna g.gif nes agenturoj man aiskino, kad ten salciau, nei antalijoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 19, 17:33)
as irgi sita ziurinejau, bet paskaiciau tripadvisor atsiliepimus, persigalvojau ax.gif
Papildyta:

bet spaliui cia g.gif ar silta dar buna g.gif  nes agenturoj man aiskino, kad ten salciau, nei antalijoj rolleyes.gif

tai kad lyg ir neradau labai blogu atsiliepimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2010 06 19, 18:41)
tai kad lyg ir neradau labai blogu atsiliepimu  g.gif

kazkaip prancuzai nepasitenkinima reiskia vieningai siop viesbucio atzvilgiu, nors ne viska as ten prancuziskai ikertu biggrin.gif
o svarbiausia, krantas pantoninis, kaip suprantu, nebent jum tai ne minusas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 06 19, 13:18)
cia tas pats Silence Park resort, kur Tylene buvo g.gif

aš buvau Silence beach resort. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mallena @ 2010 06 19, 13:44)
pati jau irgi atsekiau, sutikit, kad pavadimai nedaug ir skiriasi, todel ir uzklausiau  ax.gif

aha, panašūs pavadinimai.
Sueno ko gero geriau, nei Silence- nes arčiau Sidės berods...
Atsakyti
Kuris Kemero viešbučių paliko geresnį įspūdį - Kemer resort ar Maxim?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 19, 20:50)
Kuris Kemero viešbučių paliko geresnį įspūdį - Kemer resort ar Maxim?

As Maxime nebuvau, bet zinau, kas buvo abejuose, o ir siaip ten viskas aisku, Kemer resortas daug geresnis, aukstesnio lygio. Kaina anksciau Maximo budavo mazesne, tai jei norisi ekonomiskiau, tai irgi variantas. Apie Maxima tik girdejau, kad maistas visai neblogas. Kai Kemer resorte buvau, dar ir buvo viena seima, kuri ir Maxime atostogavo. tai ju atsiliepimai apie ji blogi nebuvo, taciau sake, kad net lyginti nera ka su KR. drauges atsiliepimai analogiski. Tvarkos sako Maxime truksta, atsiliepimuose sako, kad danga atrodo gyvenime nebuvo valyta, tai drauge juokesi, kad realiai tikrai taip ir yra, deme ant demes kambaryje buvo. Kemer resorte tikrai tvarkinga ir svaru.
Atsakyti
Gal kas yra buve ALARA PARK arba ALARA STAR? gal kokiu atsiliepimu ainote? 4u.gif
Atsakyti