Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Uo-ga @ 2010 05 29, 00:06)
O filmavimo kamera lektuve su savimi gali imti, ar reikia deti i bagaza?

Geriau su savim turėt, bagaže gali nieko iš jos nelikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 05 28, 23:35)

Man mano pasirinkimas su kaupu atsipirko-netgi virsijo lukescius-, nors pagal kaina buvo beveik adekvatus Simenai ir ten buvom vieninteliai lietuviai biggrin.gif

jei butu pasirinkimas analogisku viesbuciu, tai Laros niekaip nesirinkciau. geriau tada i lietuviu okupuota simena varyciau (nors nerealiai faina, kai aplink nerasta nei vieno lietuvio, buvau, tai tikrai smagiau, nei kai tautieciu yra). Man reikia ir gamtos grazios. Cia jau kaip kam, matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 28, 23:02)
Man taip pat Simenoje patiko. Su mielu noru grizciau  ax.gif  Bet bara pas mus pilde kas antra diena- taip buvo parasyta ir buklete, kuri gavom (gal su seimyniniais kambariais kitai g.gif ).

Pas mus standarte barą pildė kasdien nors buklete irgi rašė,kad pildo kas antrą dieną ax.gif Ir pas mus buvo be didelio negazuoto vandens butelio dar du maži gazuoto mineralinio buteliukai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 05 29, 08:53)
jei butu pasirinkimas analogisku viesbuciu, tai Laros niekaip nesirinkciau. geriau tada i lietuviu okupuota simena varyciau (nors nerealiai faina, kai aplink nerasta nei vieno lietuvio, buvau, tai tikrai smagiau, nei kai tautieciu yra). Man reikia ir gamtos grazios. Cia jau kaip kam, matyt  blush2.gif

drinks_cheers.gif Man irgi aplinka ir žaluma daug reiškia thumbup.gif

O tautiečiai man visai nemaišo-dargi smagiau naujų draugų susirasti thumbup.gif Nors mes kai buvom tai vos septyni lietuviai ir tai skirtingais laikais atvykę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukė: 29 gegužės 2010 - 08:29
QUOTE(Alexia @ 2010 05 28, 11:51)
Paskambink i banka ir uzsakyk po 1 ar 5 USD kiek tau reikia.
Simenoj tai buvo tokios grandineles vidines.

UZ PAPILDOMA MOKESTI? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 05 28, 20:35)
manyciau , kad nera 'blogai'(kitaip seniai bankrutuotu)  smile.gif

vat del tu bankrotu idomu...kazin ar bankrutuoja viesbuciai Turkijoje(ne apie pavienisu atvejus kalbu,bet kad ar daug ju bankrutuoja)vistiek kievienas viesbutis randa savo klientus ax.gif g.gif
Vat skaiciau kaip pavyzdi Egipto viesbucius 2 zv,juros neturi,kiemo viesbutis irgi praktiskai neturi toks kaip daugiaaukstis namas,bet vaziuoja ten poilsiautojai ir dar giria issijuose,lieka absoliuciai patenkinti.Tai manau,kad ir koks paprastutis tas viesbutis buna,bet vistiek atranda savo poilsiautoju.
Papildyta:
del doleriu po 1...bent jau kas gyvena Vilniuje tai pilna ju buna snoro kioskeliuose ir po 1 ir po 5 .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 gegužės 2010 - 08:56
QUOTE(daniele @ 2010 05 29, 10:28)

nea, normalus keitimas ir tiek, tik, kad paprasai tai reikiamu kupiuru mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu pasidometi g.gif , kelioniu organizatoriu kainynuose yra nurodytas vaiku amzius. pvz. nuo 2 m iki 13 m, ar jau turint 13 metu galioja kaina ar iki 13 m. t.y. vaikui turinciam 12 m.

Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2010 05 29, 14:16)
noriu pasidometi  g.gif , kelioniu organizatoriu kainynuose yra nurodytas vaiku amzius. pvz. nuo 2 m iki 13 m,  ar jau turint 13 metu galioja kaina ar  iki 13 m. t.y. vaikui turinciam 12 m.

jeigu jau vaikui yra 13m tai kaina jau nebegalioja smile.gif
Atsakyti
Sveiki, i Turkija vesimes savo vaiko vezimeli (sketuka), ar ji reikia atiduot kartu su bagazu, ar stiuardeses priema pas save? Esu visaip girdejus, tai nezinau dabar ar ieskoti jam maiso supakuot ar nebutinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muskietininke @ 2010 05 29, 16:29)
Sveiki, i Turkija vesimes savo vaiko vezimeli (sketuka), ar ji reikia atiduot kartu su bagazu, ar stiuardeses priema pas save? Esu visaip girdejus, tai nezinau dabar ar ieskoti jam maiso supakuot ar nebutinai?  g.gif

Vežimuką galima atiduot prie lėktuvo, bet jis vistiek keliauja į bagažo skyrių ir atkeliauja kartu su lagaminais 4u.gif Lėktuvo salone tikrai niekas vežimukų nesandėliuoja biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors yra buvę Pamira hotel 3+ Antalijoje, Laroje? Keliautojų atsiliepimų nėra, o norėtųsi sužinoti kuo daugiau apie jį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 05 28, 21:35)
vat vat, as taip ir supratau biggrin.gif - o vaziuojant i uzsienio sali as pati tai ir noreciau pasijausti esanti uzsieny smile.gif
manyciau , kad nera 'blogai'(kitaip seniai bankrutuotu)  smile.gif
bet lyginant su tuo: 1)ka gali sau leisti rinktis ;2) ko tu tikrai nori , tai bent jau man ji  schmoll.gif

Man mano pasirinkimas su kaupu atsipirko-netgi virsijo lukescius-, nors pagal kaina buvo beveik adekvatus Simenai ir ten buvom vieninteliai lietuviai biggrin.gif

O Simena netiko vien del Lietuviu? Man minusas butu su vokieciais atostogaut, nors ne rasiste, tikrai blush2.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 05 29, 07:53)
Man reikia ir gamtos grazios. Cia jau kaip kam, matyt  blush2.gif

Aha man irgi svarbu.

QUOTE(daniele @ 2010 05 29, 08:28)

Nereikia jokio mokescio.
Atsakyti