Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(silagele @ 2010 05 28, 19:27)
seip pasiskaitau cia komentaru apie ta Simena ir dziaugiuosi, kad jos ir neemiau  nors ir kiek primygtinai ja man siule rolleyes.gif

Ten turėtų būt labai daug lietuvių, nes vien su mumis pusė autobuso vežė į ją, mus trečius paleido, paskui dar vienas viešbutis sąraše buvo ir visi likę į simeną biggrin.gif
Atsakyti
Kudikiu ten pilna, tai manau, kad su vandeniu problemu nera. Ir vaiku kampe maciau yra virtu darzoviu ir kose maciau avizine.
O kas su Simena blogai? g.gif Vienintelis dalykas kambariai nedideli, o siaip nezinau net ko jai truksta. Del vaisiu taigi pildo pastoviai, braskiu nesdavo per kelis kartus. O be to uzkandziu baruose visada pilna. Ko jau ko, o maisto, ir kavos aparatu ant kiekvieno kampo. Is tu aparatu taip pat galima karsto vandens prisipilti. Minibara pildo kasdien, tvarko kasdien, papludimio ranksluosciai nemokami. Aplinka labai grazi, zalias zodas, apeit neimanoma, plius vaiku zaidimu aikstele didele, spa pakankamai geras, nenutriuses koks, kambariukai atskiri masazams. As tai giriu ir rekomenduoju sita viesbuti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 28 gegužės 2010 - 20:24
Sveikos 4u.gif
Prisidedu prie tų, kurie giria Simeną, buvome ten jau du kartus, tikrai važiuočiau dar, bet norisi ir kitur, į kitą pusę.....čia gal kažkiek suveikia tas principas - kur daug kas važiuoja, jau neįdomu tongue.gif Viskas ten puiku. Trūkumų labai norint galima rasti visur smile.gif
Dabar va važiuosim į Pegasos World, gaila, kad iš supermamų niekas ten lyg ir nevažiuoja....Grįžim, papasakosiu. smile.gif
Atsakyti
Šiaip kiek atsimenu iš pernykščių ir užpernykščių atsiliepimų tai visi patenkinti grįždavo iš Simenos, manau viskas ten OK, kitaip toks populiarus nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 05 28, 20:39)
Šiaip kiek atsimenu iš pernykščių ir užpernykščių atsiliepimų tai visi patenkinti grįždavo iš Simenos, manau viskas ten OK, kitaip toks populiarus nebūtų  mirksiukas.gif

pasiskaičiau pernykščius jūsų komentarus apie Lycus Beach smile.gif , tai supratau, kad visai pusėtinas tas viešbutukas, dar norėjau paklausti kaip jame su minibaru, pildo, nepildo?, o ekskursijas, raftingą, safarį ir pnš. galima nusipirkti vietoje be problemų?, nes mes dviese tik su 11 mete dukra važiuojam, tai galvoju ar pirkti per sofa travelį, ar be problemų žymiai pigiau nusipirksim atrakcijas vietoje?
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 05 28, 21:48)
pasiskaičiau pernykščius jūsų komentarus apie Lycus Beach  smile.gif , tai supratau, kad visai pusėtinas tas viešbutukas, dar norėjau paklausti kaip jame su minibaru, pildo, nepildo?, o ekskursijas, raftingą, safarį ir pnš. galima nusipirkti vietoje be problemų?, nes mes dviese tik su 11 mete dukra važiuojam, tai galvoju ar pirkti per sofa travelį, ar be problemų žymiai pigiau nusipirksim atrakcijas vietoje?

Minibaras būna pripildytas tik atvykimo dieną ir jeigu gerai prisimenu tik vanduo jame buvo, kažkaip išgaravo iš galvos g.gif Šiaip visai neblogas viešbutukas, toks ekonominis 5 žv. variantas, bet ir kaina jo nedidelė, kainos ir kokybės santykis tikrai puikus, mes šiemet nusprendėm paišlaidaut ir šnipštas gavosi, ne ką daugiau gavom už dvigubą kainą biggrin.gif
O dėl ekskursijų nežinau, nes mes visas įmanomas ekskursijas išbandėm seniau, tai pernai nesidomėjau ar yra tam kaimelyje kokia kelionių agentūra, gal atsakys kas Botanike ar tam Delfine kur šalia Botaniko buvo (nes jie netoliese) ir keliavo kur nors ar vietoj pirko ar Alanijoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 28 gegužės 2010 - 21:06
QUOTE(Martyna @ 2010 05 28, 21:05)
Ten turėtų būt labai daug lietuvių, nes vien su mumis pusė autobuso vežė į ją, mus trečius paleido, paskui dar vienas viešbutis sąraše buvo ir visi likę į simeną  biggrin.gif

vat vat, as taip ir supratau biggrin.gif - o vaziuojant i uzsienio sali as pati tai ir noreciau pasijausti esanti uzsieny smile.gif

QUOTE(Alexia @ 2010 05 28, 21:22)
O kas su Simena blogai? 

manyciau , kad nera 'blogai'(kitaip seniai bankrutuotu) smile.gif
bet lyginant su tuo: 1)ka gali sau leisti rinktis ;2) ko tu tikrai nori , tai bent jau man ji schmoll.gif

Man mano pasirinkimas su kaupu atsipirko-netgi virsijo lukescius-, nors pagal kaina buvo beveik adekvatus Simenai ir ten buvom vieninteliai lietuviai biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat Simenoje patiko. Su mielu noru grizciau ax.gif Bet bara pas mus pilde kas antra diena- taip buvo parasyta ir buklete, kuri gavom (gal su seimyniniais kambariais kitai g.gif ).
Del kartso vandens- taip dienos metu jo pilva visur, be problemu galima isipilt ir pasidaryt misinuka...bet nakti juk neleksi iki bariuko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(silagele @ 2010 05 28, 22:35)
vat vat, as taip ir supratau biggrin.gif - o vaziuojant i uzsienio sali as pati tai ir noreciau pasijausti esanti uzsieny smile.gif
manyciau , kad nera 'blogai'(kitaip seniai bankrutuotu)  smile.gif
bet lyginant su tuo: 1)ka gali sau leisti rinktis ;2) ko tu tikrai nori , tai bent jau man ji  schmoll.gif

Man mano pasirinkimas su kaupu atsipirko-netgi virsijo lukescius-, nors pagal kaina buvo beveik adekvatus Simenai ir ten buvom vieninteliai lietuviai biggrin.gif

Atsiprasau, kad pasikartosiu, kur jus buvot? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip su vizom skrendant i Turkija? Kazkur girdejau,kad nebereikia?!Kai pirma karta skridome, tai turkijos orouoste uzdejo.Kaip dabar? g.gif
Atsakyti
Tiesa, pamiršau parašyt dar, kad Antalijos oro uoste grįžtant jau taip nekrato kaip pernai, niekas neatėmė jokio vandens, prasinešėm kuprinėj be jokių problemų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alinute82 @ 2010 05 28, 23:11)
Sveikutes,kaip su vizom skrendant i Turkija? Kazkur girdejau,kad nebereikia?!Kai pirma karta skridome, tai turkijos orouoste uzdejo.Kaip dabar? g.gif

Nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 28, 23:02)
Man taip pat Simenoje patiko. Su mielu noru grizciau  ax.gif  Bet bara pas mus pilde kas antra diena- taip buvo parasyta ir buklete, kuri gavom (gal su seimyniniais kambariais kitai g.gif ).
Del kartso vandens- taip dienos metu jo pilva visur, be problemu galima isipilt ir pasidaryt misinuka...bet nakti juk neleksi iki bariuko ax.gif
Papildyta:

Atsiprasau, kad pasikartosiu, kur jus buvot? blush2.gif

http://www.supermama...?...&p=37725036
Laroje, va cia viesbucio aprasymas wink.gif

QUOTE(Martyna @ 2010 05 28, 23:13)
Tiesa, pamiršau parašyt dar, kad Antalijos oro uoste grįžtant jau taip nekrato kaip pernai, niekas neatėmė jokio vandens, prasinešėm kuprinėj be jokių problemų  4u.gif

jep drinks_cheers.gif thumbup.gif jau net kažkas iš pirmųjų grįžusių sezono poilsiautojų tai minėjo smile.gif
Atsakyti
O filmavimo kamera lektuve su savimi gali imti, ar reikia deti i bagaza?
Atsakyti