As prisiminiau, mano panos vis maudomus ant lovu palikdavo, tai is ju drugelius padare
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 28, 13:59)
Tai tos kliutys apeinamos. Daimoj buvo uzraktas, bet islauztas. Matyt labai reikejo minibara papildyt zmogeliui
na, vadinasi islauztas uzraktas = ypatingai stropus personalas Tai super ta daima vadinasi gerai apziurek, kaip ten amelijoje bus su uzraktu, zodziu ispudi apie aptarnavima susidarysi greitai
QUOTE(*Agė* @ 2010 05 28, 09:52)
Mes pirkom keliones iš Kemero vietinės Maksvel firmos Demre- Myra-Kekova+ plaukiojimas su jachta 25 dol. Iškyla keturačiais 25 dol, hamamas 19 dol. galvom ir ktų firmų (vietinių) lankstinukus tai kainos panašios.
QUOTE(Alexia @ 2010 05 25, 16:21)
Obuoliai, kriauses, persikai, kazkokie zali, lyg slyvos, braskes, melionai, apelsinai.
Oho, kiek vaisių buvo, vadinas man rojus bus. Rytais valgau tik vaisius. Marti Myroj budavo tik obuoliai ir apelsinai. Per savaitę vienąsyk dar buvo tie žali slyvukai. VISKAS.
QUOTE(Alexia @ 2010 05 26, 18:19)
Na man dabar iskilo klausimas. Ar tikrai nusipirkus standartini kambari ir davus 10 USD kambari pakeicia i seimynini ?
Kaip rodo mūsų pernai pavyzdys, nusipirkus standartą ir nieko nemokėjus ir neprašius ir taip family davė.
QUOTE(Junda @ 2010 05 28, 15:34)
Oho, kiek vaisių buvo, vadinas man rojus bus. Rytais valgau tik vaisius. Marti Myroj budavo tik obuoliai ir apelsinai. Per savaitę vienąsyk dar buvo tie žali slyvukai. VISKAS.
Kaip rodo mūsų pernai pavyzdys, nusipirkus standartą ir nieko nemokėjus ir neprašius ir taip family davė.
Simenoje tikrai nemazai vaisiu, bet i pabaiga pietu ar vakarienes nebelabai kas lieka
O kokia mini baro tvarka Simenoj? Ką nors ten įdeda? Marti Myroj tik vandens po 2 butelius kasdien įdėdavo ir viskas.
QUOTE(Junda @ 2010 05 28, 16:15)
O kokia mini baro tvarka Simenoj? Ką nors ten įdeda? Marti Myroj tik vandens po 2 butelius kasdien įdėdavo ir viskas.
Mineralinio butelis didelis, didelis kazko panasaus i spraita, dar kazkoks spalvotas, kokakola ir alaus 2. Ka isgeri, ta ir ideda.
QUOTE(Alexia @ 2010 05 28, 17:23)
Mineralinio butelis didelis, didelis kazko panasaus i spraita, dar kazkoks spalvotas, kokakola ir alaus 2. Ka isgeri, ta ir ideda.
O kaip ten su vandeniu Simenoj kudikio maisteliui? As is restrongo galima kiek nori verdancio pasiimti?
QUOTE(Jogle @ 2010 05 28, 18:08)
O kaip ten su vandeniu Simenoj kudikio maisteliui? As is restrongo galima kiek nori verdancio pasiimti?
Aš tai vešiuos spiralę ir šildysim kambaryje. Esu šiek tiek nustebus, kad kambariuose nėra el. virduliuko.
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 28, 16:18)
Simenoje tikrai nemazai vaisiu, bet i pabaiga pietu ar vakarienes nebelabai kas lieka
pas mus tokios 'bedos' niekad nebudavo - visada pakakdavo vaisiu, stalai budavo pilni ir i pabaiga maitinimo laiko
seip pasiskaitau cia komentaru apie ta Simena ir dziaugiuosi, kad jos ir neemiau nors ir kiek primygtinai ja man siule
Papildyta:
Labas Tylene, tai jau ruosies kelti sparnus?
QUOTE(Alexia @ 2010 05 28, 16:23)
nemokamas minibaras?
metinukui rasim ką valgomo duoti Simenoj?
QUOTE(Marile @ 2010 05 28, 19:51)
Minibaras nemokamas. Alexia jau rase kas ten, tik pas mus dar du gazuoto mineralinio budavo.
Siaip del maisto metinukui ziurint ka jau valgo jusiskis. Mes vezemes el virduliuka ir misinuko,nes vaikinas naktimis pieno uzgeria..nors Simenoje gere tik du kartus.