Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 30, 21:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man paciai buvo staigmena nes netiketai suzinojau kad yra o ten kaip tik pas jus buvo atvaziaves vadybininkas tai jis su mano visais pazadais kad tikrai as ji pirksiu pats nupirko ir parveze nors kaip sakant pirkau kate maise  wub.gif  thumbup.gif
Bet sake ten buvo trys nerealus tai jauciu kiti dar grazesni buvo kad liko tik sitas  g.gif

Ryt niekaip, bet antradieni nuleksiu patikrinti Gal dar koks laukia manes. Man tie storuliai tai ypatingai grazu wub.gif
Atsakyti
va koks gintaro hibridas wink.gif
http://www.beadsensa...onal-amber.html

Laivite labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
http://www.beadsensa...n-amber-ix.html

Ir sitas grazuolis. Mazutis storuliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 30 gegužės 2010 - 22:33
QUOTE(danske @ 2010 05 30, 21:13)

Kikirike, dar tik uzsiprasiau. Praeis laiko kol turesiu, pasirodysiu.

aišku ,tai lauksim pasirodant ax.gif 4u.gif

Šiandien tėvai buvo atvažiavę aplankyti mūsų,tai mama grožėjosi mano apyranke (ji irgi turi ) tik sako,nu va,tipo jau pilna,taigi norėjom gimtadieniui kokį karoliuką padovanoti- o aš jau sakau,tai kad aš odinukės noriu,taip kad sakau nepergyvenk ,bus kur tuos karoliukus dėti blush2.gif tai man pažadėjo odinukę padovanoti blush2.gif bet kad mano gimtadienis rugpjūtį ,ot ilgai reiks laukti doh.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif Ir labanakt... smile.gif

As nesenai gryzau is vilniaus...buvau akre maciau tamsu perla...Is gopsumo norejau nupirkt ir ji...bet susilaikiau...Ba dukriukui pirkom kiniecius...Atsventem gimtadieni...mums tau vienuolika, dvylikti nuejo... doh.gif Tai visi dovanojo pinigeliais, tai va papirkom viena vertynga dovana nuo visu, vienuolikto gimtadienio proga... ( ir dar papirkom papinuku blush2.gif jau reikia... doh.gif )

Kazkaip, pastebejau , neskaitau paskutiniu metu jusu...tai ir troliu kazkaip, ne taip reikia...kas tai galetu reiksti g.gif ...kompas nusprogo, o vyras savo neduoda,ta prasme neparnesa namo,darbe palieka, tai visai ne kas...
Prisiskypinau turbut... Nors virusines programos buvo ir viskas, bet deja...Tai kada pataisys nezinau...Gal per ta laika pasveiksiu... g.gif

(Noa kas liecia piesinius...Tai jei mama piestu, butu viens prie vieno, kaip ta statulele troliu, kur Elzbieta renka...Kazkaip man taip gaunasi, is tevo matyt paveldejau, tas drozinejo, paveikslus, dauk ten visko ...pamenu neduodavo jam ramybes darzeli, isdrozinejo viena kart pamenu lesykla, nerealia, tai per nakty pavoge.....pas mus ir pusesere is tevo puses tokia...ziuri budavo multikus ir nupiesia viens prie vieno...ir tikrai tai dare dar vienuolikos neturedama...dukra matyt paveldejo is manes tuos gebejimus irgi...Mokykloj jos piesinius visada i paroda siuncia, nors dailes nelanko,- neleidziu...sakau nespes, visu darbu, ir smuikas, ir sokiai...paskui bus kaip tam posaky "devyni amatai, o desimtas- badas", nors gal ir neteisi, aukletoja vis man kalba, kad ja reik leist...bus matyt.... ax.gif )

Nu einu miegot, neidomu plepet, kai visos miegat... lotuliukas.gif Bet man , va ryt issines kompiuteri, ir vel lieku, be... verysad.gif , o gal ir gerai...Viskas ,kas vyksta, tik y gera... ax.gif Nekvarsinu galvos rasidai...nezvejoju ebay...va tik prabalsavau svarbiausia, nors mano balsas ir nieko nesudaro...bet koks skyrtumas...visi pencininkai man faini, ir visu noriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 31 gegužės 2010 - 00:36
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 31, 01:25)

Kazkaip, pastebejau , neskaitau paskutiniu metu jusu...tai ir troliu kazkaip, ne taip reikia...kas tai galetu reiksti g.gif ...kompas nusprogo, o vyras savo neduoda,ta prasme neparnesa namo,darbe palieka, tai visai ne kas...
Prisiskypinau turbut... Nors virusines programos buvo ir viskas, bet deja...Tai kada pataisys nezinau...Gal per ta laika pasveiksiu... g.gif 

(Noa kas liecia  piesinius...Tai jei mama piestu, butu viens prie vieno, kaip ta statulele troliu, kur Elzbieta renka...

Apie piešinius - tai pas tave vaikas jau didelis, aš kalbėjau apie darželinukus. Darželinukai nepiešia kaip suaugę schmoll.gif O dvylikamečiai tai piešia, ir dar geriau, jei gabūs smile.gif

O dėl trolių - gal visiems ta liga po truputuką praeina, kai jau turi kažkiek pakaupęs? Tada jau nebent kokia supernaujovė širdį sujaudina... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
graziu pridejot gintaru bet jau kainos blink.gif
Man ir kazkaip jau norai praeina su visais karoliukais rolleyes.gif
Nes turiu visus kuriu tikrai labai norejau na dar vienas yra numatytas tai jei ta gausiu tai bus kaip ir psio g.gif
Nes jau kuriu labai noreciau tai cia jau skaitosi is fantazijos pasaulio taip man vyras sako tai taip kad ir liks tam fantazijos pasauli jie o as ramiai gyvensiu sau pafantazuodama lotuliukas.gif
Na bent siai dienai taip man atrodo g.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Manau liga igauna kitokia stadija. Tampa letine. Ieskai kazko tokio, ar tai kokio labai sukriosusio pensininko, ar kazko naujo, ar labai labai tinkancio. Bet as dar negaliu nepatikrinti ebay, nepatikrinti visu e.parduotuviu, nepaziureti amerikonku forumo. Nepafantazuoti is kokiu spalvu ar rastu butu grazus derinys.

Erilukaha, reikia man su tavim pasitarti, gal kuria diena turesi rysi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 05 30, 19:42)
O cia rodausi su savo tulpe  wub.gif

Nuostabi tulpė thumbup.gif wub.gif Tik aš dėčiau atvirkščiai, kad žiedo viršus į apyrankės galą, ne vidurį žiūrėtų. Tada gautųsi superinis užbaigimas.

QUOTE(Noa @ 2010 05 30, 19:45)
Man taip buvo su trikampiu kristalu ir fantazija smile.gif Pirmą pirkau karolį...

Manau, pirk pirmiausia elfą - ar visą ant apyrankės panaudosi, ar bent jo pilvinį karolį.

Gal tu ir teisi 4u.gif Nors elfas per didelis nešioti ant apyrankės (o gal kaip nors prisitaikyčiau?), bet fantazija be jo džiaugsmo neatneštų rolleyes.gif

QUOTE(Kikirike @ 2010 05 31, 00:29)
bet kad mano gimtadienis rugpjūtį ,ot ilgai reiks laukti  doh.gif

Gal iki to laiko pasitaikys dar kokių progų? rolleyes.gif Ir net gana greitai biggrin.gif
Atsakyti

Laivite, tulpė tikrai nuostabi wub.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 31, 10:04)
Gal iki to laiko pasitaikys dar kokių progų?  rolleyes.gif Ir net gana greitai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Ar kas nors turite ant kaklo tą paprastą grandinėlę, ne fantaziją? Įdomu, ji vyriška ar universali g.gif Nuotraukoje labai stora ji atrodo, o natūroje dar jos nečiupinėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 31, 11:04)

Gal iki to laiko pasitaikys dar kokių progų?  rolleyes.gif Ir net gana greitai  biggrin.gif

nu gal blush2.gif žiūrėsim kaip čia bus blush2.gif

kalbat apie ligos pasitraukimą - nu pas mane viena pilna apyrankė,bet aš dar mąstau apie odinukę ir fantaziją doh.gif tai jaučiu greit nepasveiksiu doh.gif

o aš šiąnakt labai užsinorėjau akmenukų - dūminio kvarco,labradorito,onikso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 05 31, 12:06)
Laivite, tulpė tikrai nuostabi  wub.gif
drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Ar kas nors turite ant kaklo tą paprastą grandinėlę, ne fantaziją? Įdomu, ji vyriška ar universali  g.gif  Nuotraukoje labai stora ji atrodo, o natūroje dar jos nečiupinėjau  blush2.gif

Ji lygiai tokia pat kaip ir tos, kur ant rankos, skiriasi tik jų ilgiai, o daugiau viskas tas pats.
Atsakyti