Laba visoms
Ir labanakt...
As nesenai gryzau is vilniaus...buvau akre maciau tamsu perla...Is gopsumo norejau nupirkt ir ji...bet susilaikiau...Ba dukriukui pirkom kiniecius...Atsventem gimtadieni...mums tau vienuolika, dvylikti nuejo...
Tai visi dovanojo pinigeliais, tai va papirkom viena vertynga dovana nuo visu, vienuolikto gimtadienio proga...
( ir dar papirkom papinuku jau reikia... )Kazkaip, pastebejau , neskaitau paskutiniu metu jusu...tai ir troliu kazkaip, ne taip reikia...kas tai galetu reiksti
...kompas nusprogo, o vyras savo neduoda,ta prasme neparnesa namo,darbe palieka, tai visai ne kas...
Prisiskypinau turbut... Nors virusines programos buvo ir viskas, bet deja...Tai kada pataisys nezinau...Gal per ta laika pasveiksiu...
(Noa kas liecia piesinius...Tai jei mama piestu, butu viens prie vieno, kaip ta statulele troliu, kur Elzbieta renka...Kazkaip man taip gaunasi, is tevo matyt paveldejau, tas drozinejo, paveikslus, dauk ten visko ...pamenu neduodavo jam ramybes darzeli, isdrozinejo viena kart pamenu lesykla, nerealia, tai per nakty pavoge.....pas mus ir pusesere is tevo puses tokia...ziuri budavo multikus ir nupiesia viens prie vieno...ir tikrai tai dare dar vienuolikos neturedama...dukra matyt paveldejo is manes tuos gebejimus irgi...Mokykloj jos piesinius visada i paroda siuncia, nors dailes nelanko,- neleidziu...sakau nespes, visu darbu, ir smuikas, ir sokiai...paskui bus kaip tam posaky "devyni amatai, o desimtas- badas", nors gal ir neteisi, aukletoja vis man kalba, kad ja reik leist...bus matyt....
)
Nu einu miegot, neidomu plepet, kai visos miegat...
Bet man , va ryt issines kompiuteri, ir vel lieku, be...
, o gal ir gerai...Viskas ,kas vyksta, tik y gera...
Nekvarsinu galvos rasidai...nezvejoju ebay...va tik prabalsavau svarbiausia, nors mano balsas ir nieko nesudaro...bet koks skyrtumas...visi pencininkai man faini, ir visu noriu
Gyvenimo grožis priklauso ne nuo to, koks laimingas esi, bet kokie laimingi yra kiti del to, kad tu esi.