Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laivite, pagaliau clap.gif clap.gif clap.gif Tulpe nuostabi, bet man jos vieta ant fantazijos virsaus. Mano manymu jos grozis pasislepia ant grandineles, sonu. wub.gif Ir as noooriuuu verysad.gif
Atsakyti
Laivite, o kas tas šalia gintaro? Tulpė, gintaras, o kas tada?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 30, 18:20)
Sikart atspejai biggrin.gif .

nu nu tai rodomės ką prisitrolinom ax.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 05 30, 19:42)
Labas vakaras,
visos poilsiauja  thumbup.gif
O cia rodausi su savo tulpe  wub.gif

labai graži wub.gif
Atsakyti
Dabar man jau aišku, kodėl Macrow unikų puslapis lūžta, kai tik naujų paduoda... Sukas prekeiviai, kai paskui už šitieeeeek nukaunamos šarvuočių unikos: http://cgi.ebay.co.u...EOIBUAA:GB:1123 ...
Atsakyti
Aciu mergaites wub.gif
Danske gintaras storulis pirktas Lietuvoje atveztas is Panevezio thumbup.gif
Labai esu del jo dekinga troliu vadybininkui 4u.gif
Nidalaura as ir manau kad tulpei geriausiai tiks ant fantazijos drinks_cheers.gif
Noa ten lakstingala 4u.gif
Nemoku graziai nufotografuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 30, 21:07)
Aciu mergaites  wub.gif
Danske gintaras storulis pirktas Lietuvoje atveztas is Panevezio  thumbup.gif
Labai esu del jo dekinga troliu vadybininkui  4u.gif
Nidalaura as ir manau kad tulpei geriausiai tiks ant fantazijos  drinks_cheers.gif
Noa ten lakstingala  4u.gif
Nemoku graziai nufotografuoti  doh.gif

Ne, nu viska tikejausi isgirsti, bet kad sitas gintaras buvo Panevezyje, tai pribloske blink.gif Ka reiskia ieskoti kazin kur, kai palei nosi padeta.

Kikirike, dar tik uzsiprasiau. Praeis laiko kol turesiu, pasirodysiu.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man paciai buvo staigmena nes netiketai suzinojau kad yra o ten kaip tik pas jus buvo atvaziaves vadybininkas tai jis su mano visais pazadais kad tikrai as ji pirksiu pats nupirko ir parveze nors kaip sakant pirkau kate maise wub.gif thumbup.gif
Bet sake ten buvo trys nerealus tai jauciu kiti dar grazesni buvo kad liko tik sitas g.gif
Atsakyti
As tai nerealiai laukiu vasaros naujienu... Bet jauciu dar teks palaukt kokia pora savaiciu, kol jos iki Lietuvos ateis smile.gif
Atsakyti
O kur jus radot kokios bus naujienos vasaros ax.gif
Atsakyti
Nera dar, betgi turetu buti kas nors naujo smile.gif
Atsakyti
Supratau tada ir as lauksiu thumbup.gif
Tik idomu kada pasirodys pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 30, 21:27)
As tai nerealiai laukiu vasaros naujienu... Bet jauciu dar teks palaukt kokia pora savaiciu, kol jos iki Lietuvos ateis smile.gif

Nuojauta vadovaujies ar turi kokių nors patikimų šaltinių g.gif
Atsakyti