Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
simre ir danske , labai grazus papildymai thumbup.gif

Gal kuri ebay nukovet ta tulpe uz 78 usd ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 05 29, 12:57)
priklijuotas.

blyn as jau bijau pirkt fantazija su perlu g.gif o tai pakeis kas nors ta viska i sveika darini?
Atsakyti
vajėtau, 7 spalvos kokios gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 28, 13:43)
Aha, galėjai prieš pusmetį užsimanyt doh.gif  Kokius 5 mėnesius aš jo būkvaliai dėt neturėjau kur doh.gif Labai sunkiai derinamas schmoll.gif

pries pusmeti as ramiai sau ant sopkes gulejau ir nei vieno trolio dar neturejau schmoll.gif

QUOTE(Noa @ 2010 05 29, 08:39)
kas ten sakė, kad nori žalsvo jaspio, kaip pas mane? taigi pas daną jų šniūrai, ir kaina žmoniška:
http://www.diamonds4...-c-369_634.html

as sakiau.. bet pas tave man kazkoks grazesnis o cia murzinu prikrauta.. viena dar yra norai o kita kai pamatai gyvai ir matai,kad galbut visai ne itema butu..

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 29, 10:21)
danske, labai labai gražu  thumbup.gif Tokia "Užgavėnių inspiruota", ane?  biggrin.gif
Ghm... Žiūrim:

turkio-violetinę
juodą su trupučiu žalios
juodą-violetinę
juodą-turkio
juodą-oranžinę
juodą-rudą
rudą-baltą
rudą-baltą-su trupučiu žalios
saldaininį kratinį

Čia jeigu pervėrinėju. O vienu metu gali egzistuoti trys apyrankės, nes tiek turiu pačių apyrankių (neskaitant odelių). Tai vienu metu geriausiai gaunasi turkio-violetinė, juoda su trupučiu žalios ir rudai balta. O saldaininiai lieka palaidi.

wow bigsmile.gif juoda ir ruda žiūriu universalios, su jomis tikrai galima daug, tiksliau praktiškai visas spalvas jungti thumbup.gif balta irgi turbūt prie tų universalių būtų g.gif Nu žinok užpavydėjau tos galimybės kasdien su nauju spalvų deriniu vaikščiot thumbup.gif Ne dabar, jau anksčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 29, 10:42)
Labas rytas  4u.gif

Vajeee, kokie simre turtai  thumbup.gif  wub.gif

Man irgi norėtųsi papildymo, bet teks palaukti dar bent porą savaičių  blush2.gif Į kurią pusę rinkti apyrankes - nesugalvoju, nes jau turiu pakankamai karoliukų sukomponuoti bemaž visus patinkančius spalvų derinius. Tai gal pildysiu kolekciją į jau esamas tendencijas. Reikia man Florencijos, rudataškio, laukinės katės, obsidiano. Taip pat galvoju apie fantaziją - jau kuris laikas iš galvos neišeina besisukantis elfas su piktybišku, demonišku snukučiu. Jis ant pilvo turi ir man taip reikalingą lygų juodą karoliuką. Blogiausia tas, kad nežinau, kurį pirkti pirma - ar fantaziją, ar elfą. Nes abiejų vienu metu neišeis. Elfo noriu labiau, bet iki įsigysiu fantaziją, jis gulės dėžutėje. O fantazija be elfo man neįdomi...

kalbant apie fantazijos grandinėlę - tai klausiau ar jei perki ir fantaziją ir užsegimą ar irgi duoda du karoliukius, tai sakė duoda - bet turbūt visos ir taip suprato ax.gif aš tik pas juos pasitikslinau,čia VCUP klausiau blush2.gif
Atsakyti
Apie ką tylim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 30, 17:22)
Apie ką tylim?  g.gif

visi trolina gal lotuliukas.gif tyliai tyliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 30, 18:06)
visi trolina gal  lotuliukas.gif tyliai tyliai  lotuliukas.gif

Sikart atspejai biggrin.gif .
Atsakyti
Labas vakaras,
visos poilsiauja thumbup.gif
O cia rodausi su savo tulpe wub.gif
user posted image

user posted image

Nors tikejausi is tulpes kazko grazesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 29, 10:42)
Blogiausia tas, kad nežinau, kurį pirkti pirma - ar fantaziją, ar elfą. Nes abiejų vienu metu neišeis. Elfo noriu labiau, bet iki įsigysiu fantaziją, jis gulės dėžutėje. O fantazija be elfo man neįdomi...

Man taip buvo su trikampiu kristalu ir fantazija smile.gif Pirmą pirkau karolį...

Manau, pirk pirmiausia elfą - ar visą ant apyrankės panaudosi, ar bent jo pilvinį karolį.

Atsakyti
Laivite, nu grazi ta tulpe. Ir nera jau tokia mazulyte. Ir gintaras salia juos nuostabus. Jis ir yra toks storulis? Cia intenetinis grobis, tas gintaras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 30 gegužės 2010 - 19:58