Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 05 29, 10:08)
Sveikos, simre, nugi grazu vakar dar ilgai seile varvinau 4u.gif  wub.gif 
As gi rezervavausi gintariuka, sakau pagalvosiu kiek labai man jo reikia, ir manau, kad labai labai reikia blush2.gif  Sitokio susilaikyo is saves net nesitikejau doh.gif

Tą šešiakampį?
Atsakyti
Simre, trecia griebciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vajeee, kokie simre turtai thumbup.gif wub.gif

Man irgi norėtųsi papildymo, bet teks palaukti dar bent porą savaičių blush2.gif Į kurią pusę rinkti apyrankes - nesugalvoju, nes jau turiu pakankamai karoliukų sukomponuoti bemaž visus patinkančius spalvų derinius. Tai gal pildysiu kolekciją į jau esamas tendencijas. Reikia man Florencijos, rudataškio, laukinės katės, obsidiano. Taip pat galvoju apie fantaziją - jau kuris laikas iš galvos neišeina besisukantis elfas su piktybišku, demonišku snukučiu. Jis ant pilvo turi ir man taip reikalingą lygų juodą karoliuką. Blogiausia tas, kad nežinau, kurį pirkti pirma - ar fantaziją, ar elfą. Nes abiejų vienu metu neišeis. Elfo noriu labiau, bet iki įsigysiu fantaziją, jis gulės dėžutėje. O fantazija be elfo man neįdomi...
Atsakyti
Labas. O man Simres antroji, priglausciau .

user posted image[/URL][/IMG]

Dar vienas variantas, turesiantis dar papildyma greitai
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 29, 10:59)
Dar vienas variantas, turesiantis dar papildyma greitai

Kas per daiktas į kairę nuo žalio akmens?
Atsakyti
Nieko nematau, nieko negirdziu, nieko nesakau. Trys bezdziones

Seskas gerai sedetu ant fantazijos , gal neatsuktu subines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 29 gegužės 2010 - 10:09
QUOTE(danske @ 2010 05 29, 11:08)
Nieko nematau, nieko negirdziu, nieko nesakau. Trys bezdziones

Buvo toks įtarimas, bet nesugebėjau įžiūrėt. Vienas iš didesnių mano norų blush2.gif
Atsakyti
Erszebeth, kelis spalvinius variantus susiveri iš savo dabar turimų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 29 gegužės 2010 - 10:13
danske, labai labai gražu thumbup.gif Tokia "Užgavėnių inspiruota", ane? biggrin.gif

QUOTE(Ruti @ 2010 05 29, 11:13)
Erszebeth, kelis spalvinius variantus susiveri iš savo dabar turimų?  ax.gif

Ghm... Žiūrim:

turkio-violetinę
juodą su trupučiu žalios
juodą-violetinę
juodą-turkio
juodą-oranžinę
juodą-rudą
rudą-baltą
rudą-baltą-su trupučiu žalios
saldaininį kratinį

Čia jeigu pervėrinėju. O vienu metu gali egzistuoti trys apyrankės, nes tiek turiu pačių apyrankių (neskaitant odelių). Tai vienu metu geriausiai gaunasi turkio-violetinė, juoda su trupučiu žalios ir rudai balta. O saldaininiai lieka palaidi.
Atsakyti
Erszebeth, ko gero , taip. Jos man grazios, pirktos internetu, atkeliavo ir ... niekur. Tada atskyriau jai tinkancias nuo ruduju-ryzuju. Dar pora unicu pridejau, ir dar dvi tureciau po savaitgalio prideti. Visuose trijuose variantuose dar yra vietos. Bet man netrukdo ir nepilna .

Tas besisukantis ir man rupi. Vistiek kazka su juodu organizuosiu dar. Ir jis man galetu sedeti ant grandineles. Visai jo ten uztektu, kai ant rankos juodu , gal su baltu, gal su raudonu. Dar nezinau.

O i sita zaliaja gintarai man tiktu, kaip papildymui ir vel kitokiam deriniui
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 05 29, 09:03)
vakar buvo refresh diena:

thumbup.gif Gerai refrech'inaisi mirksiukas.gif Trečioji wub.gif Žavi spalvos ir visas vėrinio derinys.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 28, 22:22)
jetus, kaip gaila fantazijos perlo unsure.gif O kaip jis ten įtvirtintas? Yra koks pagaliukas, ar tik taip prilipinta? unsure.gif

priklijuotas.
Atsakyti