Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sivakar Megoje lankiau rykliukus... spoksojau ilgai, nes vyras dirba ir namo visai nesinorejo... Isvados is ilgo spoksojimo:
a) Man butinai reikia antro vyro (nes jis mane uzimtu kol pirmasis darbe ir padetu pirmajam pildyt mano troliskus norus) wub.gif
cool.gif Megos troliu salele stipriai pasipildziusi, ypac labradoritais, avantiurinais hihihi.gif ir riuuuuzavais kvarcais rolleyes.gif
c) Kai kas dar be manes turi riuzava apyranke blink.gif
d) Siandien Megoje visai nesutikau Ewidentos ir ji visai nepirko dvieju labai graziu karoliu (labradorito ir avantiurino)lotuliukas.gif
e) Ir Drugeliuko Megoje nebuvo, ir jai visai visai nepatinka gintarai topsecret.gif
f) Kai kas man sake, kad kai kas jau turi tulpe, bet cia forume tyli kaip kokia stachanoviete ir neparodo doh.gif
g) As nieko nepirkau flirt.gif Patikekit, pati netikiu irnesakyk.gif
h) Gal noriu svyturio... mastau.gif
Atsakyti
tongue.gif as tik seip ejau paziuret paspoksot ir NIEKO nepirkt blush2.gif ax.gif doh.gif o ko ta Marina pasake kad tokiu sviesiu avantiuritu laaaabai retai buna? vis tas gobsumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 28, 23:15)
c) Kai kas dar be manes turi riuzava apyranke  blink.gif
d) Siandien Megoje visai nesutikau Ewidentos ir ji visai nepirko dvieju labai graziu karoliu  (labradorito ir avantiurino)lotuliukas.gif
e) Ir Drugeliuko Megoje nebuvo, ir jai visai visai nepatinka gintarai  topsecret.gif
f) Kai kas man sake, kad kai kas jau turi tulpe, bet cia forume tyli kaip kokia stachanoviete ir neparodo  doh.gif
g) As nieko nepirkau  flirt.gif Patikekit, pati netikiu  irnesakyk.gif
h) Gal noriu svyturio... mastau.gif

NU TU CIA PAVAREI clap_1.gif gossip.gif
Atsakyti
Jooo, Nidalaura savo stiliuj smile.gif
Atsisveikinu savaitei. Taupykit pinigus maistui, leiskit troliams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 29, 00:07)
Jooo, Nidalaura savo stiliuj smile.gif

Geros kelionės smile.gif Maniau, prisinūdai.
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 28, 23:15)
c) Kai kas dar be manes turi riuzava apyranke  blink.gif

Iš forumiečių? Šiandien gi baseine būtent rausvų karolių užmačiau... Pas jauną gražią mamą.
Atsakyti
Song pioneer.gif Kita savaite ryziu flirt.gif Kai grysi, busiu liekna ir galbut su saulute ant fantazijos assa.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Rasida, neee, ta moteris irgi grazi mama tokio pilnamecio berniuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
vakar buvo refresh diena:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 28, 23:07)

Geros kelionės 4u.gif

QUOTE(simre @ 2010 05 29, 08:03)
Labas rytas smile.gif
vakar buvo refresh diena:

Trečia kokia faina wub.gif
Atsakyti
kas ten sakė, kad nori žalsvo jaspio, kaip pas mane? taigi pas daną jų šniūrai, ir kaina žmoniška:
http://www.diamonds4...-c-369_634.html
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 05 29, 09:25)
Trečia kokia faina  wub.gif

Aga, ji man pačiai turbūt irgi labiausiai patinka. Naujos unikos antra iš dešinės ir 4 iš kairės (sidabrų neskaičiuoju).
Atsakyti
O aš kažkaip apsiraminau gavusi savo šarvuotį ir pati nebežinau, ko toliau noriu g.gif Anksčiau sakiau, kad turiu viziją juodos su daug sidabriukų, bet kai po to visos tas juodas pradėjo rinkti, tai nebežinau, ar aš jos dar noriu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, simre, nugi grazu vakar dar ilgai seile varvinau 4u.gif wub.gif
As gi rezervavausi gintariuka, sakau pagalvosiu kiek labai man jo reikia, ir manau, kad labai labai reikia blush2.gif Sitokio susilaikyo is saves net nesitikejau doh.gif
Atsakyti