Sivakar Megoje lankiau rykliukus... spoksojau ilgai, nes vyras dirba ir namo visai nesinorejo... Isvados is ilgo spoksojimo:
a) Man butinai reikia antro vyro (nes jis mane uzimtu kol pirmasis darbe ir padetu pirmajam pildyt mano troliskus norus)
Megos troliu salele stipriai pasipildziusi, ypac labradoritais, avantiurinais ir riuuuuzavais kvarcais
c) Kai kas dar be manes turi riuzava apyranke
d) Siandien Megoje visai nesutikau Ewidentos ir ji visai nepirko dvieju labai graziu karoliu (labradorito ir avantiurino)
e) Ir Drugeliuko Megoje nebuvo, ir jai visai visai nepatinka gintarai
f) Kai kas man sake, kad kai kas jau turi tulpe, bet cia forume tyli kaip kokia stachanoviete ir neparodo
g) As nieko nepirkau Patikekit, pati netikiu
h) Gal noriu svyturio...
as tik seip ejau paziuret paspoksot ir NIEKO nepirkt o ko ta Marina pasake kad tokiu sviesiu avantiuritu laaaabai retai buna? vis tas gobsumas
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 28, 23:15)
d) Siandien Megoje visai nesutikau Ewidentos ir ji visai nepirko dvieju labai graziu karoliu (labradorito ir avantiurino)
f) Kai kas man sake, kad kai kas jau turi tulpe, bet cia forume tyli kaip kokia stachanoviete ir neparodo
h) Gal noriu svyturio...
h) Gal noriu svyturio...
NU TU CIA PAVAREI
Jooo, Nidalaura savo stiliuj
Atsisveikinu savaitei. Taupykit pinigus maistui, leiskit troliams
QUOTE(Song @ 2010 05 29, 00:07)
Jooo, Nidalaura savo stiliuj
Geros kelionės Maniau, prisinūdai.
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 28, 23:15)
Iš forumiečių? Šiandien gi baseine būtent rausvų karolių užmačiau... Pas jauną gražią mamą.
Song Kita savaite ryziu Kai grysi, busiu liekna ir galbut su saulute ant fantazijos
Papildyta:
Rasida, neee, ta moteris irgi grazi mama tokio pilnamecio berniuko
Papildyta:
Rasida, neee, ta moteris irgi grazi mama tokio pilnamecio berniuko
Labas rytas
vakar buvo refresh diena:
vakar buvo refresh diena:
QUOTE(Song @ 2010 05 28, 23:07)
Geros kelionės
QUOTE(simre @ 2010 05 29, 08:03)
Trečia kokia faina
kas ten sakė, kad nori žalsvo jaspio, kaip pas mane? taigi pas daną jų šniūrai, ir kaina žmoniška:
http://www.diamonds4...-c-369_634.html
http://www.diamonds4...-c-369_634.html
QUOTE(Ruti @ 2010 05 29, 09:25)
Trečia kokia faina
Aga, ji man pačiai turbūt irgi labiausiai patinka. Naujos unikos antra iš dešinės ir 4 iš kairės (sidabrų neskaičiuoju).
O aš kažkaip apsiraminau gavusi savo šarvuotį ir pati nebežinau, ko toliau noriu Anksčiau sakiau, kad turiu viziją juodos su daug sidabriukų, bet kai po to visos tas juodas pradėjo rinkti, tai nebežinau, ar aš jos dar noriu