Žiūrėkite, akcija vežimukui. Gal įstengtume Kikirikei padovanoti Tai kiek besijungiančių? Rasida, Erszebeth, danske, lyg ir Laisvė, aš. Gal dar kažkurią praleidau. Jau beveik trešdalis vežimėlio, neskaičiuojant siuntimo, ir yra Kas dar?
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 08, 13:23)
Ne lyg ir, o taip
Patingėjau dar kartą perskaityti Tavo ankstesnę žinutę, tai ir parašiau lyg ir .
Tegu ir sekta. Kaip filatelistu, antikvaro, numizmatu, dar n visokiu . Bet tai jau nebe mada.
Erszebeth, na tas karoliu kratinys tai puikus, yra kur akis paganyti.
Dar vienas klausimas galejo buti, neturiu vienodu, bet noreciau ir man grazu. Buciau is tu tarpo. Bet nesvarbu.
Gerai atrodo tas naujokas toj foto, kur pas amerikonkas,Erszebeth.
Erszebeth, na tas karoliu kratinys tai puikus, yra kur akis paganyti.
Dar vienas klausimas galejo buti, neturiu vienodu, bet noreciau ir man grazu. Buciau is tu tarpo. Bet nesvarbu.
Aš deduosi prie dovanos.
Aš.
QUOTE(Dasha @ 2010 06 08, 13:16)
Ačiū už temą
Nu bet pavarai žiūrėjau žiūrėjau, realiai neturiu ir net neperku vienodų karoliukų, bet aną syk draugė atidavė panašiojimui 2 kankolus - vienas toks pats kkokį turiu, sakau duok, fantazijai bus tai mano atsakymas vakar būt buvęs vienoks, gi šiandien kitas Pagavai
Nu bet pavarai žiūrėjau žiūrėjau, realiai neturiu ir net neperku vienodų karoliukų, bet aną syk draugė atidavė panašiojimui 2 kankolus - vienas toks pats kkokį turiu, sakau duok, fantazijai bus tai mano atsakymas vakar būt buvęs vienoks, gi šiandien kitas Pagavai
Nu klausyk, kaip čia pataikiau paklausti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 08, 13:21)
Žiūrėkite, akcija vežimukui. Gal įstengtume Kikirikei padovanoti Tai kiek besijungiančių? Rasida, Erszebeth, danske, lyg ir Laisvė, aš. Gal dar kažkurią praleidau. Jau beveik trešdalis vežimėlio, neskaičiuojant siuntimo, ir yra Kas dar?
Superinė mintis dėl vežimuko
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 13:52)
Superinė mintis dėl vežimuko
Na, kol kas esame lyr ir aštuoniese. tai metant po 10 lt išeitų tik kiek daugiau nei pusę vežimaičio Bet gal dar atsiras prisijungiančių
QUOTE(danske @ 2010 06 08, 13:27)
Dėkui Demonų viršinykas Liuciperis
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 08, 13:21)
Gražu. Svarbu ne karolis, o esmė - gimimo proga, nuo trolisčių Koks jis bebūtų, reikšmė bus ši.
Gali būti ir sidabriukas, ir stiklinukas, ir akmuo. Pasidomėjau, kad tarp dvynių akmenų yra agatas ir gintaras. Agato neįkirsim, bet gintarą galim.
Sveikintojų sąrašas:
1. Erszebeth.
2. Bitelė.
3. Danske.
4. Laisve.
5. Song.
6. Fontenay.
7. Rasida.
8. Simre.
9. Dasha.
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 13:56)
Gražu. Svarbu ne karolis, o esmė - gimimo proga, nuo trolisčių Koks jis bebūtų, reikšmė bus ši.
Tas irgi tiesa.