O, kaip smagu, sveikinimai Kikirikei.
Ale ko tai visai nepavydžiu
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 08, 12:38)
Gražus, įdomus, tik kaina labai nepatraukli.
Bet tai tokia smulkmena
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 12:19)
Reikėtų tokiomis ypatingomis progomis, kaip gimimas ar pan., kokį trolį solidariai nuo fanačių dovanoti
Gera mintis Po kiek metamės? Po 10 ar po 5?
O dėl mados... Ot ir nežinau, kaip vertinti. Akivaizdu, kad trolių atsiradimas 1976 m. dar nereiškė nei jų madingumo, nei populiarumo. Ir akivaizdu, kad Lietuvoje išpopuliarėjo pora metų po to, kai buvo įvežti, ir žmonės apie juos išgirdo. Ar tai mada, ar tiesiog vykęs marketinginis darbas, ir tiek? Ar pasaulyje trolių populiarumas taip pat išaugo būtent šiuo metu, ar kiek anksčiau, ir jei anksčiau, tai kada? Panašu, kad išaugusio populiarumo dėka jie galėjo plėstis ir į kitų šalių rinkas, tokių, kaip Lietuva. Ar tai laikytina mados vėju? Visų tų padirbinėtojų, kaip Silversičio ar džonio, suklestėjimas lyg ir liudytų trolių populiarumą. Šlamšto ir š niekas nepadirbinėja ir nekopijuoja. Bet šiaip įdomu, kiek laikysis ši mada, jeigu tai iš tiesų laikina mada. Nes nepastebėjau, kad ji sutaptų su dabartinėmis ar pastarojo meto podiumų tendencijomis - nelabai linkę garsūs dizaineriai manekenes apvynioti tokio tipo karoliukais. Tai lyg ir reikštų, jog čia kitokio tipo mada. Kažkas panašesnio į subkultūrą, nei į madą. O kiek egzistuos kuri subkultūra - vienas D težino, viena ištraukia vos porą jaunimo kartų, o kita - keletą dešimtmečių, apima ir pacanėlius, ir senus dėdes su tetomis. Ir žinok dabar, kaip čia bus ir ką prognozuoti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 08, 12:41)
Bet tai tokia smulkmena
Tai jau tikrai - smulkmena. Panašu, kad ji lygi vidutiniam Lietuvo atlyginimui
idėja, dėl karolio Kikirkei šauni. Prisidėsiu.
kažkam lyg reikėjo levandų.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 12:43)
Gera mintis Po kiek metamės? Po 10 ar po 5?
Gal pirma suskaičiuojam, kas mestų "skladkę". Kai žinosim, kiek norės mesti, išsiaiškinsim, po kiek mesti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 12:43)
Po kiek metamės? Po 10 ar po 5?
Sutarti reikėtų, kokios dar progos laikytinos išskirtinėmis? Kiek atsiras sutinkančių?
Gal Noa sutiktų būti iždininku? Vardan tokio reikalo - išskirtinių progų ar prizų - mielai sutikčiau mėnesinį mokestį ar vienkartinį mokėti Sutikite, juk trolių dėka susibendravom kai kurios ne tik internetu, ne tik trolių temom...
Sveikinimai Kikirikei.Sveikatos ir ramiu naktu !
Ideja dovanelei nuo ligoniu , palaikau
O mada ir vergavimas? Kaip kas ta supranta. Gal pas mus ir yra nauja mada.Ta turi, reikia ir man. Bet kai tai madinga apie 30 metu, ir kazko ypatingai nesikeicia. Kaip buvo pirmieji ivairus sidabriukai ir stikliukai, taip yra ir dabar. Gal tai tiesiog papuosalas, atlaikes mados vergiu antpuoli? Ta pati galima butu pasakyti ir apie zieda,apyranke,auskarus. Nuo pat neatmenamu laiku moterys puosesi.
Buvo mada ivairiausiu didziuliu plastikiniu auskaru, bet kaip buvo, taip ir nebera. Dar kiek visko buvo madinga. Net nepamenu
O skudurai? Pabandyk koki dvieju-triju metu senumo madinga skudura dabar parduoti uz brangiau? Manau, jokiu sansu. O va karolis, kuo senesnis, tuo brangesnis.
O kad mes nezinojom ju egzistavimo, tai tikrai nedaro ju nauja mada. Tik gali atrodyti taip
Ideja dovanelei nuo ligoniu , palaikau
O mada ir vergavimas? Kaip kas ta supranta. Gal pas mus ir yra nauja mada.Ta turi, reikia ir man. Bet kai tai madinga apie 30 metu, ir kazko ypatingai nesikeicia. Kaip buvo pirmieji ivairus sidabriukai ir stikliukai, taip yra ir dabar. Gal tai tiesiog papuosalas, atlaikes mados vergiu antpuoli? Ta pati galima butu pasakyti ir apie zieda,apyranke,auskarus. Nuo pat neatmenamu laiku moterys puosesi.
Buvo mada ivairiausiu didziuliu plastikiniu auskaru, bet kaip buvo, taip ir nebera. Dar kiek visko buvo madinga. Net nepamenu
O skudurai? Pabandyk koki dvieju-triju metu senumo madinga skudura dabar parduoti uz brangiau? Manau, jokiu sansu. O va karolis, kuo senesnis, tuo brangesnis.
O kad mes nezinojom ju egzistavimo, tai tikrai nedaro ju nauja mada. Tik gali atrodyti taip
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 12:53)
Sutarti reikėtų, kokios dar progos laikytinos išskirtinėmis? Kiek atsiras sutinkančių?
Manau, kad vaikų gimimas tai tikrai išskirtinė.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 12:02)
Ačiū už temą
Nu bet pavarai žiūrėjau žiūrėjau, realiai neturiu ir net neperku vienodų karoliukų, bet aną syk draugė atidavė panašiojimui 2 kankolus - vienas toks pats kkokį turiu, sakau duok, fantazijai bus tai mano atsakymas vakar būt buvęs vienoks, gi šiandien kitas Pagavai
QUOTE(danske @ 2010 06 08, 12:58)
O mada ir vergavimas? Kaip kas ta supranta. Gal pas mus ir yra nauja mada.Ta turi, reikia ir man.
dar gerai kad nepasako "sekta" , nes man labiau nesa i ta puse, nei mada...
mane priskaciuokit prie "skladkes" Kikirikei