Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 11:34)
Merginos, turiu puikią naujieną - Kikirike jau turi dukrytę!

Vat čia tai naujiena good.gif Sveikinimai mamytei ir dukrytei - reikia trolių daugiau, nes bus su kuo dalintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 08 birželio 2010 - 10:37
As aisku ne i tema...bet noriu paklaust...kadangi musu tema"Stilius ir mada", tai as taip suprantu, kad arba stiliu, arba mada lotuliukas.gif ...
Tai va prie ko lenkiu...pas mumis su dzaska yra bendra pazystama... nugis jau tikrai mados verge... tustybes isikunijimas... mastanti tik apie save ir apie skudurus... Jai uz skudurus ir tai kaip ji atrodo svarbiau nieko nera... Ir koks paradoksas...ji mus kaltina, kad mes esam mados verges...kad sitie troliai tik mados reikalas, ir net ysivaizduokit, net jos vyras taip mano... lotuliukas.gif Tai dabar mastau, ar as durna...ar kazko nesuprantu... Pasigimdziau tris vaikiukus, kai tuo tarpu ji figuros bijo susigadint, ir apie vaikus net nemasto...turi dukriuka netyciuka, 16 metu pasigimdzius, ir nors vyras labai nori sunaus, ji niekaip...uodega vizgina pries svetimus vyrus geriau... mokslu jokiu nebaigus... spyntos luzta nuo skuduru...bet kaltina tuo mus...

Tai apsvieskit mane tamsuole...jai man patinka troliai...tai ka as jau mados verge skaitaus... g.gif
Atsakyti

Eeee... o kodėl ne dvynukai? Dabar tik vienas karolis tepriklausys.... Nors ir su tuo sveikinu soske.gif 4u.gif flirt.gif angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 08 birželio 2010 - 10:43

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinimai!!!

O jei, kokios grazios naujienos... wub.gif Sveikinimai Kikirike.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 08, 11:39)
Tai apsvieskit mane tamsuole...jai man patinka troliai...tai ka as jau mados verge skaitaus...  g.gif

Iki to laiko, kol sužinojau apie trolius, net nosies nebuvau įkišus į šitą skyrelį :"Stilius ir mada". Ir dabar kitom temom nesidomiu. Nemanau esanti mados vergė. Dėl labai paprastos priežasties - mano aplinkoje daugiau nėra žmonių, besidominčių troliais. Tik šios temos skaitytojos, su keliom teko asmeniškai susipažint. Vadinasi, tai nėra masiškai paplitęs reiškinys. Vadinasi, tai nėra mada. Vadinasi, aš - ne mados vergė. Gal Tavo aplinkoj situacija ir kita, bet kažkodėl nemanau. Vadinas - Tu taip pat ne vergė.
Atsakyti
Tai apsvieskit mane tamsuole...jai man patinka troliai...tai ka as jau mados verge skaitaus...  g.gif

Būtų šita tema kulinarijos skyrelyje, nemanau, kad pilvo verge pataptum ar maisto gamyba labiau domintų bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikinimai!!!
user posted image

O taigi sveikinam sveikinam, visi troliai tau vienai... smile.gif

Taip biggrin.gif Bet užtai stilinga ir madinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 10:36)
Prašom, vienas jų galėtų būti emigruoti Antaktidon smile.gif

Ania? Ir ten paštu atneštų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kikirikei dideliaus sveikinimai, abiems sveikatėlės ir visai šeimai daug laimės 4u.gif 4u.gif

Erilukaha, ale tu suki galvą dėl tokių dalykų... Lai ji mąsto ką tik nori.. Mano net draugės man į akis nesakė ką galvoja apie sumas, kankolai, taip - patiko, bet kainos blink.gif tada sutarėm, kad kiekvineam savo- joms kelionės, man kankolai, kainos panašiosm visi laimingi, kam ginčytis ir įrodinėt kas mažiau reikalinga wub.gif Svarbu dūšiai gera.
Atsakyti
Sveikos,

dar kartą sveikinimai Kikirikei thumbup.gif wub.gif
na mano gražuolis glasstounas pasirodo gan aikštinga asaba biggrin.gif Niekaip nepavyksta jam surasti tinkamos kompanijos. Vakar, kad nesulaužyčiau susilaikymo įžadų, nuvažiavau mainyti lipdukų į karolius. Ir taip dėliojau ir kitaip. Jau atrodo, kad pilkoji prizmė (nors jei sąžiningai, tai ji man visai ne pilka, o rusva atrodo) visai ir tiko jam į porą, bet ne...kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau pradedu galvoti, kad gal jam onikso reikėtų. Matyt, jis kaip europietiškas pensininkas mėgsta konfortą ir prabangą. Tuo pačiu pagaliau pasiėmiau ir tą gėlelę - pluksnelę. Gražus, bet toks storokas karoliukas. Visaip dėliojau dėliojau ir nusprendžiau, kad prizmė tiek spalva, tiek sudėjimu labiau tiks jai nei glasstounui biggrin.gif O ir prasmę sugalvojau, prizmė bus ta žemelę, kuri augina ir maitina gelę, o toliau užvėriau bitę, kuri renka iš jos žiedų medų ax.gif Tai tokios naujienos. Gaila, kad dabar neturiu vaizdinės medžiagos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 08 birželio 2010 - 11:28

va tai dziugi naujiena thumbup.gif clap.gif clap_1.gif , sveikinimai Mamytei soske.gif ir dukrytei, sveikatos joms ir laimes 4u.gif
Atsakyti
Tarp kita ko, neseniai viena pažįstama, patyrinėjusi mano apyrankę, sako: "Gražu, bet tai mados reikalas, todėl nepirksiu." Ir tik kai pasakiau, kad šiai madai metelių kiek man, ji sukluso. Dažnas taip mano todėl, kad troliai dabar LT išpopuliarėjo, "ant bangos", taip sakant.

Reikėtų tokiomis ypatingomis progomis, kaip gimimas ar pan., kokį trolį solidariai nuo fanačių dovanoti smile.gif
Papildyta:
Perdaviau Kikirikei sveikinimus nuo SM trolisčių, ji visoms rašo: "Uoj ačiū ačiū smile.gif reiks dabar kokį karoliuką išsirinkti smile.gif"
Atsakyti