Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nea, nėra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 07, 23:56)
Nea, nėra cool.gif

Tai jau vikšrą būsi nusižiūrėjus ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 23:58)
Tai jau vikšrą būsi nusižiūrėjus  ohmy.gif

Nea, jis man netinka į spalvą mirksiukas.gif Nusižiūrėjau sidabriuką, pašaukė mane. O net negražus, ir prasmės jam nėra. Ir suabejojau, ar tikrai trolis, ale radau, kad tikrai toks buvo.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 08, 00:00)
Nea, jis man netinka į spalvą mirksiukas.gif Nusižiūrėjau sidabriuką, pašaukė mane. O net negražus, ir prasmės jam nėra. Ir suabejojau, ar tikrai trolis, ale radau, kad tikrai toks buvo.

Negi numeris, jei jau negražus? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 07 birželio 2010 - 23:02
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 00:02)
Negi numeris, jei jau negražus?  rolleyes.gif

Aha biggrin.gif Pamačiau ir užkabino. Juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 08, 00:03)
Aha biggrin.gif Pamačiau ir užkabino. Juodai doh.gif

Nieko sau biggrin.gif Dėl kažkokio konkretaus skaičiaus užkabino, ar pats savaime?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 00:05)
Nieko sau  biggrin.gif Dėl kažkokio konkretaus skaičiaus užkabino, ar pats savaime?

Va taip va, savaime. Pamačiau ir užsimaniau.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 08, 00:21)
Va taip va, savaime. Pamačiau ir užsimaniau.

Įgyvendinama: Su skaičiukais
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 07, 22:44)
Is vis turiu pasakyti, kad vyrai dabar keistoki. Cia toks vienas labai norejo su manim iki lovos pasivaiksciot, tai as senamadiska motera sakau - gal padraugaujam pradzioj, i kina pavaikstom. O tasai - taigi tu istekejus  blink.gif O tai istekejusia i lova galima, o i kina tai nea  g.gif

lotuliukas.gif
Aprašei juokingai, ale šiaip tai mane toks pasiutimas apima, kad nors į akį duok biggrin.gif Buvo ir man čia - apsireiškė buvus jaunystės meilė. Atsitiktinai. Nu buvus buvus, paskutinį kartą prieš 15 metų matyta. Ir kaip atrodo - iškart, čia pat, pretenzijos į lovą biggrin.gif O kad aš per tuos 15 metų ištekėjau (ir ne už sekančio hihihi.gif), du vaikus pasigimdžiau - px biggrin.gif Ir dar toks nepatenkintas paliko, kaip čia dabar mol ne, po 15 metų pasirodo, kad niekas nelaukė lotuliukas.gif Dėl vaikų pretenzijų ne, bet kodėl į lovą ne? lotuliukas.gif Nu kaip apsidžiaugiau, kad tada neištekėjau, tfū, galvoju, būtų vyras debilas ir atitinkamai vaikai debilai, o ir pati sudebilėčiau per laiką doh.gif

Gerai sako, kad geriausi moterų draugai - brelejantai... Ir troliai biggrin.gif Tie bent nesicirkina.

QUOTE(simre @ 2010 06 08, 08:15)

Vajezus, o kokia kaina bigsmile.gif Ale numerių daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 08, 08:15)

Labai artimi numeriukai šiuo metu pardavime ax.gif Būtų įdomu kokiame tarptautiniame forume sukurti temą - koks jūsų anniversary bracelet blokelio numeris? Tada būtų galima patikrinti visus parduodamus, ar tokio pat jau kas nors neturi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 07, 22:44)
erilukaha, as geriau siaip paduksiu, be rezultato. vis tiek man taves neperspjaut  hihihi.gif  blush2.gif

Taip,taip...ir nespjauk schmoll.gif ...ka ten gali zinot, kas laukia... mirksiukas.gif

Laba ryta be je... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, tai suprantu pavasario akcija pasibaigė, o kokia vasaros akcija? Ir dar nėra vasaros limited? Ar pramazinau beskaitydama? Bet lyg nebuvo kalbėta mastau.gif
Atsakyti