Nea, nėra
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 23:58)
Tai jau vikšrą būsi nusižiūrėjus
Nea, jis man netinka į spalvą Nusižiūrėjau sidabriuką, pašaukė mane. O net negražus, ir prasmės jam nėra. Ir suabejojau, ar tikrai trolis, ale radau, kad tikrai toks buvo.
QUOTE(Song @ 2010 06 08, 00:00)
Nea, jis man netinka į spalvą Nusižiūrėjau sidabriuką, pašaukė mane. O net negražus, ir prasmės jam nėra. Ir suabejojau, ar tikrai trolis, ale radau, kad tikrai toks buvo.
Negi numeris, jei jau negražus?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 00:02)
Negi numeris, jei jau negražus?
Aha Pamačiau ir užkabino. Juodai
QUOTE(Song @ 2010 06 08, 00:03)
Aha Pamačiau ir užkabino. Juodai
Nieko sau Dėl kažkokio konkretaus skaičiaus užkabino, ar pats savaime?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 08, 00:05)
Nieko sau Dėl kažkokio konkretaus skaičiaus užkabino, ar pats savaime?
Va taip va, savaime. Pamačiau ir užsimaniau.
QUOTE(Song @ 2010 06 08, 00:21)
Va taip va, savaime. Pamačiau ir užsimaniau.
Įgyvendinama: Su skaičiukais
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 07, 22:44)
Is vis turiu pasakyti, kad vyrai dabar keistoki. Cia toks vienas labai norejo su manim iki lovos pasivaiksciot, tai as senamadiska motera sakau - gal padraugaujam pradzioj, i kina pavaikstom. O tasai - taigi tu istekejus O tai istekejusia i lova galima, o i kina tai nea
Aprašei juokingai, ale šiaip tai mane toks pasiutimas apima, kad nors į akį duok Buvo ir man čia - apsireiškė buvus jaunystės meilė. Atsitiktinai. Nu buvus buvus, paskutinį kartą prieš 15 metų matyta. Ir kaip atrodo - iškart, čia pat, pretenzijos į lovą O kad aš per tuos 15 metų ištekėjau (ir ne už sekančio ), du vaikus pasigimdžiau - px Ir dar toks nepatenkintas paliko, kaip čia dabar mol ne, po 15 metų pasirodo, kad niekas nelaukė Dėl vaikų pretenzijų ne, bet kodėl į lovą ne? Nu kaip apsidžiaugiau, kad tada neištekėjau, tfū, galvoju, būtų vyras debilas ir atitinkamai vaikai debilai, o ir pati sudebilėčiau per laiką
Gerai sako, kad geriausi moterų draugai - brelejantai... Ir troliai Tie bent nesicirkina.
QUOTE(simre @ 2010 06 08, 08:15)
Vajezus, o kokia kaina Ale numerių daug
QUOTE(simre @ 2010 06 08, 08:15)
Labai artimi numeriukai šiuo metu pardavime Būtų įdomu kokiame tarptautiniame forume sukurti temą - koks jūsų anniversary bracelet blokelio numeris? Tada būtų galima patikrinti visus parduodamus, ar tokio pat jau kas nors neturi
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 07, 22:44)
erilukaha, as geriau siaip paduksiu, be rezultato. vis tiek man taves neperspjaut
Taip,taip...ir nespjauk ...ka ten gali zinot, kas laukia...
Laba ryta be je...
Labas rytas, tai suprantu pavasario akcija pasibaigė, o kokia vasaros akcija? Ir dar nėra vasaros limited? Ar pramazinau beskaitydama? Bet lyg nebuvo kalbėta