Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(simre @ 2010 06 07, 21:50)
Super, nors vis tik ant fantazijos turėtų būt visai tobula.

Fantazijai teks palaukti blush2.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 07, 21:52)
Erszebeth sveikinu, isnorejai pagaliau  thumbup.gif

Dėkui blush2.gif Čia MB užfundijo. Išstūmėm mažę su vežimu, ir kojos netyčia nunešė iki Panoramos lotuliukas.gif

QUOTE(Song @ 2010 06 07, 22:02)
Aš sugalvojau karolių, kurio noriu. Nuo sukaktuvinės apyrankės rolleyes.gif

Katro dabar? Vežimą turi, tai gal vikingus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 07, 21:50)
Pagalvojau lygiai tą patį...
Papildyta:

Da viena... umn.gif lens.gif stupid.gif Pabludo bapces siandien... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 07, 21:41)
nu bet jau kvatojausi balsu,man dukra sako gal tu mama fool.gif , kad viena juokiesi cia atsisedus. ale ir man pakilo apetitas nuo tavy, einu desros su agurku ieskot  yahoo.gif

O beto...juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis... bebe.gif
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 07, 21:52)
Zinokit, reik laiku vyra keist, bent kas 5 metai, o paskui prisirisi, gaila kazkaip  hihihi.gif
Papildyta:
Erszebeth sveikinu, isnorejai pagaliau  thumbup.gif

Tu matai, o as maniau, kad darba reik keist kas 5 metai, kad neuzsisedet, bent kazkur taip skaiciau... o ji matot kaip isvedziojo...diedus keist kas 5 metai...Uh ty...issisvajojo... smileysex.gif cia gal alus tave taip paveike... alc.gif ...sako moteriskem negalima gert, ba baisiai prieinamos tampa... liezuvis.gif hah.gif
Uztai as negeriu net alaus...meciau... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 07 birželio 2010 - 21:18
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 21:47)
Kaip netiks, kur netiks?  cool.gif

lotuliukas.gif Nu ir snukis jo odnako laugh.gif Ir ausų neturi, beausis kokis tai hah.gif Jei pirksi fantaziją, pirk su elfu - po apačia elfas plevena, o ant viršaus va toks pilvą užsiauginęs sėdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 21:47)
Aš apie tą, kur pusantrų dar neturi, kalbėjau  hihihi.gif Jai dar tikrai būtų vienodai  irnesakyk.gif

Aaa...nu jo tada...o kai paauks pamatys foto kokia, ir paklaus, o kodel mamyte pas mane ant kaklo toje nuotraukoje "padelkes" kokios tai.... bigsmile.gif Pas tau, tai troliai, o pas mane kas... Pandora g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 22:18)
Uztai as negeriu net alaus...meciau... hihihi.gif

O dabar jau netgi aš pagalvojau tą patį hah.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 22:21)
lotuliukas.gif  Nu ir snukis jo odnako laugh.gif Ir ausų neturi, beausis kokis tai hah.gif Jei pirksi fantaziją, pirk su elfu - po apačia elfas plevena, o ant viršaus va toks pilvą užsiauginęs sėdi biggrin.gif

Turi turi ausis, prisiplojusias mažutes biggrin.gif

Kaip tik ant elfo man jį ir davė pamatuoti, turbūt Panoramoje vienintelė fantazija buvo belikusi lotuliukas.gif doh.gif Vaizdelis toks erotiškas sakyčiau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 07 birželio 2010 - 21:25
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 22:25)
O dabar jau netgi aš pagalvojau tą patį  hah.gif
Vaizdelis toks erotiškas sakyčiau  laugh.gif

Kai pasivysit mane, tada ir kalbesim... dry.gif

Kas jums cia, jau isivaizduoju ...kas laukia mirksiukas.gif sianakt...nes jei kazkas valgyt pradejo uzsizarazinusi, tai tuoj dar kai kuo uzsizarazins.... karsta.gif Ir bus jums kaip moteriske arzinti... gossip.gif pacios su pilvais vaiksciosit nestuke.gif ...Bus jums erotiski vaizdeliai... assa.gif tada jau as juoksiuosi... hah.gif liezuvis.gif
Atsakyti
Ai, kad as ir be alaus lengvai prieinama irnesakyk.gif Tik va rankas tai tegul vyrai kisenese laiko, nes uz koki nesankcionuota graibyma galiu ir i ausi, skaudziai hihihi.gif Is vis turiu pasakyti, kad vyrai dabar keistoki. Cia toks vienas labai norejo su manim iki lovos pasivaiksciot, tai as senamadiska motera sakau - gal padraugaujam pradzioj, i kina pavaikstom. O tasai - taigi tu istekejus blink.gif O tai istekejusia i lova galima, o i kina tai nea g.gif
Papildyta:
erilukaha, as geriau siaip paduksiu, be rezultato. vis tiek man taves neperspjaut hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 07, 22:44)
erilukaha, as geriau siaip paduksiu, be rezultato. vis tiek man taves neperspjaut  hihihi.gif  blush2.gif

Bet bandyt gali, gi vežimuką turi.

O Song neišsiduoda, kokio karolio nori.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 22:55)
O Song neišsiduoda, kokio karolio nori.

Jei pasiseks nudžiaut, pasisakysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 07, 23:03)
Jei pasiseks nudžiaut, pasisakysiu tongue.gif

Pas daną tokio nėr?
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 23:17)