Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 20:12)
O aš žinutę pataisiau biggrin.gif

Paskaičiau ir pataisymą. Sutinku su tuo, ką parašei. Manau, moteriškė iš nežinojimo, bet gražių intencijų turėdama biggrin.gif Bet dabar žinos - teisingą kryptį parodžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Esminis veikejas jau tikra pavyda keliantis. be jokiu ten niuansu. Ir tos salia mielos.

Erilukaha, su sokoladiniu tokia tavo? O pagrindas toks rusvas, ne ryskiai baltas? Man su vovere gal ir gera butu. Man tokia saikingai marga patinka. Kai visus sudeliosi , duok zinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 07 birželio 2010 - 19:35
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 20:31)
Esminis veikejas jau tikra pavyda keliantis. be jokiu ten niuansu. Ir tos salia mielos.

Tą kur šalia iš kairės žadu paleist į pasaulį...
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 20:31)
Erilukaha, su sokoladiniu tokia tavo? O pagrindas toks rusvas, ne ryskiai baltas? Man su vovere gal ir gera butu. Man tokia saikingai marga patinka. Kai visus sudeliosi , duok zinoti.

Oki... drinks_cheers.gif
Mergos,gelbekit... doh.gif Prisiviriau saldzios sriubos, su braskem ir vysniom...tai nuo puodo nenulipu, ta prasme valgau, valgau, koks cis valgau -edu, edu...kaip ta kieule negaliu atsivalgyt, tuoj sproksiu.... essen.gif tuoj nusisausiu...triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 21:14)
Mergos,gelbekit... doh.gif Prisiviriau saldzios sriubos, su braskem ir vysniom...tai nuo puodo nenulipu, ta prasme valgau, valgau, koks cis valgau -edu, edu...kaip ta kieule negaliu atsivalgyt, tuoj sproksiu.... essen.gif  tuoj nusisausiu...triniti.gif

hah.gif hihihi.gif gal nestuke.gif?
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 07, 21:23)

Tu gal perkaitai sauleje... vacation4.gif Kad liezuvis visokias nesamones plepa... wink.gif stupid.gif dirol.gif

Sunervujai.... cool.gif einu dar samteli insipylsiu, zlastis net sueme...man taip sakyt....kaip tau liezuvis apsivercia... umn.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 07 birželio 2010 - 20:35
O gal rimtai, troll vezimo nenorejai, tai dabar busi priversta isigyti hihihi.gif Eik tu, nepergyvenk, nuo tokios sriubos kustama jauciu... Gi lasiniu nera ir bulviu lotuliukas.gif As va irgi alu porteri geriu ir desra valgau rukyta... Bet viena, kambary, uzsidarius. O ka suvalgai kai niekas nemato, kaloriju neturi hihihi.gif Jei visai rimtai, dabar menulis kusta, t.y. niekas i kuna neina. Jei dar nepavalgytum, gal kokia rinkute ir nukristu.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 21:31)
Tu gal perkaitai sauleje... vacation4.gif Kad liezuvis visokias nesamones plepa... wink.gif  stupid.gif  dirol.gif

Sunervujai.... cool.gif  einu dar samteli insipylsiu, zlastis net sueme...man taip sakyt....kaip tau liezuvis apsivercia... umn.gif  bash.gif

nu bet jau kvatojausi balsu,man dukra sako gal tu mama fool.gif , kad viena juokiesi cia atsisedus. ale ir man pakilo apetitas nuo tavy, einu desros su agurku ieskot yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 18:41)
Nu maniske , jau gudri, jai pvz... g.gif nereik  schmoll.gif ...as ten turiu tokiu keleta...is musu "numyletinio" lietuvoj... tongue.gif  pirktu, tai nenori...voliojasi kazkur... ax.gif

Aš apie tą, kur pusantrų dar neturi, kalbėjau hihihi.gif Jai dar tikrai būtų vienodai irnesakyk.gif

QUOTE(simre @ 2010 06 07, 19:56)
Negaliu nepasirodyt (esminis veikėjas vidury):

Vaje kooooks puikus bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 20:04)
O gal netiks?
Pirk pirma jį, mauk ant to, kur ant kaklo nešioji, o jei tiks fantazijai, tai tiks unsure.gif

Kaip netiks, kur netiks? cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 07, 21:23)

Pagalvojau lygiai tą patį...

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 21:47)
Kaip netiks, kur netiks?  cool.gif

Super, nors vis tik ant fantazijos turėtų būt visai tobula.
Atsakyti
Siaip merginos, jei kam reikia ka padet suvalgyt Kaune ar Kauno rajone, tai as visada galiu vyra atsiusti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano manekenas labai valgus, ne tik maista, bet dar ir ausis apgraus. Tik *****, kad as storeju nuo jo suvalgyto maisto kiekio, tai patikrintas faktas lotuliukas.gif Matot, kaip zmones susisieja po 19 buvimo kartu metu... Zinokit, reik laiku vyra keist, bent kas 5 metai, o paskui prisirisi, gaila kazkaip hihihi.gif
Papildyta:
Erszebeth sveikinu, isnorejai pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
Aš sugalvojau karolių, kurio noriu. Nuo sukaktuvinės apyrankės rolleyes.gif
Atsakyti