Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As papavydziu, kai pamatau gera derini ar idomu varianta. Vien karolis jau tokiu emociju nebekelia.Jei tinkamas man, tada tai nera ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 12:52)
Dar gavau pasiūlymą pirkti tokią, nes laimėtojas dingo:
user posted image

Bet jau man pakaks, ir ta gėlelė netikėta smile.gif

O jei sitas dar nerealesnis... wub.gif idomu, kaip gyvai...nu tu ir randi, visokiu doh.gif ..ir nervuoji paskui unsure.gif ...sedetciau sau ramiai...bet gi ne... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 13:59)
Laisve, užuojauta, nepyk, bet juokas suėmė  doh.gif  lotuliukas.gif Aš juos atiduočiau dukrai, netgi ne vyresnei, o jaunesnei. Nupirkčiau atitinkamą grandinėlę...

Nu maniske , jau gudri, jai pvz... g.gif nereik schmoll.gif ...as ten turiu tokiu keleta...is musu "numyletinio" lietuvoj... tongue.gif pirktu, tai nenori...voliojasi kazkur... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 14:08)
Pasakykit kas nors , kad jis baisus blush2.gif

user posted image

Labai, labai grazus wub.gif blush2.gif

Ups.... doh.gif cia ne taip atsakyt reikejo... mastau.gif Joo...jau koks negrazus schmoll.gif , kad net verkti norisi cry.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 07 birželio 2010 - 17:48
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 18:41)
O jei sitas dar nerealesnis... wub.gif idomu, kaip gyvai...nu tu ir randi, visokiu doh.gif ..ir nervuoji paskui unsure.gif ...sedetciau sau ramiai...bet gi ne... rolleyes.gif

Tu į panašų kažkada daireis smile.gif Tavo vištytė jau greit ieškos kelio pas Tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 19:29)
Tu į panašų kažkada daireis smile.gif Tavo vištytė jau greit ieškos kelio pas Tave smile.gif

Vauu.. bigsmile.gif laukiu, nesulaukiu... clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 19:36)
Vauu.. bigsmile.gif laukiu, nesulaukiu... clap.gif  clap.gif  clap.gif

Jau skrenda į Lietuvą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 19:40)
Jau skrenda į Lietuvą wink.gif

O jei...o as dar visciuku nepapirkau... doh.gif ...nu gal priperes... lotuliukas.gif
Uztat labradoritu prisipirkau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 07 birželio 2010 - 18:53
Negaliu nepasirodyt (esminis veikėjas vidury):
user posted image
Atsakyti
Simpatijos esminiam veikėjui good.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 14:34)
Spuogai kažkokie per dideli, lyg padielka būtų  laugh.gif
Taigi sėdės, padėjęs užpakalį ant perlo ir nukabinęs kojas  blush2.gif

O gal netiks?
Pirk pirma jį, mauk ant to, kur ant kaklo nešioji, o jei tiks fantazijai, tai tiks unsure.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 15:44)
O aš jaučiuosi lyg nebemokėdama mažu džiaugtis, lyg kokia materialistė patapus... Norėčiau padėkoti, kaltinu save, kad nerandu nuoširdžių ir tikrų žodžių... Et, geriau nieko nebūt reikėję  irnesakyk.gif

Sakyk - ačiū už dovanėlę, bus proga pradėti naują apyrankę (minty laikai - tokių nerenku ir tokios apyrankės neturiu) rolleyes.gif Jei nori pasakyti jai, kad čia ne troll (kad ateity vėl nenupirktų),
gali paklausti, kokios čia firmos karoliukai, mol, nežinau, kokią pirkti apyrankę, nes turiu tik trollbeads rolleyes.gif

Nu žinai, materialistė - 4 metų vaikas tokį nupirktų, tai turbūt nešiotum pirmu numeriu ir originalių trolių apyrankę tų spalvų susivertum... O čia - biskutuką kitaip.

Na, jai taip greičiausiai iš nežinojimo taip gavosi, bet... Jei aš save vertinu tiek, kad nešioju karoliukus, kurių vienas - 70 Lt, o kitas mane įvertina bent 7 kartus mažiau, manau, galiu sau ir nesijaust labai gerai rolleyes.gif Čia kaip ta mierga, kur dėsto, mol, aš Anglijoj, tai man nebrangu, o jums, varguolėms, suprantama kad... biggrin.gif

Tarkim, jei aš išgirsčiau, kad kokia boba nešioja tik brilijantus, baisiausiai juos mėgsta ir juos perka nuolatos, tai jos gimtadienio ar kita kokia proga nedovanočiau jai svarovskių biggrin.gif Jei neturiu pinigų, tada geriau jau padovanočiau dėžutę tiems brilijantams dėti arba šaliką kokį... Nes manyčiau, kad gavus svarovskius, jinai pasijaus "baisus tau, kaimiete, skirtumas, gi blizga".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 birželio 2010 - 19:11
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 20:04)
Sakyk - ačiū už dovanėlę, bus proga pradėti naują apyrankę (minty laikai - tokių nerenku ir tokios apyrankės neturiu) rolleyes.gif Jei nori pasakyti jai, kad čia ne troll (kad ateity vėl nenupirktų),
gali paklausti, kokios čia firmos karoliukai, mol, nežinau, kokią pirkti apyrankę, nes turiu tik trollbeads rolleyes.gif

Nu, jau parašiau. Aišku, padėkojau, prisegiau tą nuotrauką, kur vėrinys su sidabriukais, paaiškinau, kad čia ne troll, o tipo troll. Dar nurodžiau kelias svetaines su tikrais trollbeads'ais. Ai, dar parašiau, kad tikri troliai brangūs, kad retai kas juos saujom perka. Nu ir parašiau, apie kokius trolius svajoju mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš žinutę pataisiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 07, 19:56)
Negaliu nepasirodyt (esminis veikėjas vidury):

O lia,lia... bigsmile.gif simpatulis koks...o as va irgi tokia unikute papirkau, kaip tos dvi...bet man nelabai limpa, pas man ryskesni dryziukai... norejosi blankesniu, o pas man tokie sokoladiniai... nu bet bus matyt kai viskas susivers...dar net nebandau, kol visko neturiu, nenoriu nervuotis, jei nepatiks... unsure.gif
Atsakyti