As papavydziu, kai pamatau gera derini ar idomu varianta. Vien karolis jau tokiu emociju nebekelia.Jei tinkamas man, tada tai nera ramu
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 12:52)
Dar gavau pasiūlymą pirkti tokią, nes laimėtojas dingo:
Bet jau man pakaks, ir ta gėlelė netikėta
Bet jau man pakaks, ir ta gėlelė netikėta
O jei sitas dar nerealesnis... idomu, kaip gyvai...nu tu ir randi, visokiu ..ir nervuoji paskui ...sedetciau sau ramiai...bet gi ne...
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 13:59)
Laisve, užuojauta, nepyk, bet juokas suėmė Aš juos atiduočiau dukrai, netgi ne vyresnei, o jaunesnei. Nupirkčiau atitinkamą grandinėlę...
Nu maniske , jau gudri, jai pvz... nereik ...as ten turiu tokiu keleta...is musu "numyletinio" lietuvoj... pirktu, tai nenori...voliojasi kazkur...
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 14:08)
Labai, labai grazus
Ups.... cia ne taip atsakyt reikejo... Joo...jau koks negrazus , kad net verkti norisi
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 18:41)
O jei sitas dar nerealesnis... idomu, kaip gyvai...nu tu ir randi, visokiu ..ir nervuoji paskui ...sedetciau sau ramiai...bet gi ne...
Tu į panašų kažkada daireis Tavo vištytė jau greit ieškos kelio pas Tave
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 19:29)
Tu į panašų kažkada daireis Tavo vištytė jau greit ieškos kelio pas Tave
Vauu.. laukiu, nesulaukiu...
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 07, 19:36)
Vauu.. laukiu, nesulaukiu...
Jau skrenda į Lietuvą
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 19:40)
Jau skrenda į Lietuvą
O jei...o as dar visciuku nepapirkau... ...nu gal priperes...
Uztat labradoritu prisipirkau...
Negaliu nepasirodyt (esminis veikėjas vidury):
Simpatijos esminiam veikėjui
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 14:34)
Spuogai kažkokie per dideli, lyg padielka būtų
Taigi sėdės, padėjęs užpakalį ant perlo ir nukabinęs kojas
Taigi sėdės, padėjęs užpakalį ant perlo ir nukabinęs kojas
O gal netiks?
Pirk pirma jį, mauk ant to, kur ant kaklo nešioji, o jei tiks fantazijai, tai tiks
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 15:44)
O aš jaučiuosi lyg nebemokėdama mažu džiaugtis, lyg kokia materialistė patapus... Norėčiau padėkoti, kaltinu save, kad nerandu nuoširdžių ir tikrų žodžių... Et, geriau nieko nebūt reikėję
Sakyk - ačiū už dovanėlę, bus proga pradėti naują apyrankę (minty laikai - tokių nerenku ir tokios apyrankės neturiu) Jei nori pasakyti jai, kad čia ne troll (kad ateity vėl nenupirktų),
gali paklausti, kokios čia firmos karoliukai, mol, nežinau, kokią pirkti apyrankę, nes turiu tik trollbeads
Nu žinai, materialistė - 4 metų vaikas tokį nupirktų, tai turbūt nešiotum pirmu numeriu ir originalių trolių apyrankę tų spalvų susivertum... O čia - biskutuką kitaip.
Na, jai taip greičiausiai iš nežinojimo taip gavosi, bet... Jei aš save vertinu tiek, kad nešioju karoliukus, kurių vienas - 70 Lt, o kitas mane įvertina bent 7 kartus mažiau, manau, galiu sau ir nesijaust labai gerai Čia kaip ta mierga, kur dėsto, mol, aš Anglijoj, tai man nebrangu, o jums, varguolėms, suprantama kad...
Tarkim, jei aš išgirsčiau, kad kokia boba nešioja tik brilijantus, baisiausiai juos mėgsta ir juos perka nuolatos, tai jos gimtadienio ar kita kokia proga nedovanočiau jai svarovskių Jei neturiu pinigų, tada geriau jau padovanočiau dėžutę tiems brilijantams dėti arba šaliką kokį... Nes manyčiau, kad gavus svarovskius, jinai pasijaus "baisus tau, kaimiete, skirtumas, gi blizga".
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 20:04)
Sakyk - ačiū už dovanėlę, bus proga pradėti naują apyrankę (minty laikai - tokių nerenku ir tokios apyrankės neturiu) Jei nori pasakyti jai, kad čia ne troll (kad ateity vėl nenupirktų),
gali paklausti, kokios čia firmos karoliukai, mol, nežinau, kokią pirkti apyrankę, nes turiu tik trollbeads
Nu, jau parašiau. Aišku, padėkojau, prisegiau tą nuotrauką, kur vėrinys su sidabriukais, paaiškinau, kad čia ne troll, o tipo troll. Dar nurodžiau kelias svetaines su tikrais trollbeads'ais. Ai, dar parašiau, kad tikri troliai brangūs, kad retai kas juos saujom perka. Nu ir parašiau, apie kokius trolius svajoju
O aš žinutę pataisiau
QUOTE(simre @ 2010 06 07, 19:56)
Negaliu nepasirodyt (esminis veikėjas vidury):
O lia,lia... simpatulis koks...o as va irgi tokia unikute papirkau, kaip tos dvi...bet man nelabai limpa, pas man ryskesni dryziukai... norejosi blankesniu, o pas man tokie sokoladiniai... nu bet bus matyt kai viskas susivers...dar net nebandau, kol visko neturiu, nenoriu nervuotis, jei nepatiks...