Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 15:44)
Jis tikras gražuolis  wub.gif

Na štai, mes bandom gydyti, o Laisvė dar labiau sargdina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 16:21)
Na štai, mes bandom gydyti, o Laisvė dar labiau sargdina smile.gif

Nu ką jūs gydysit, kai pačios nepagydomos ligonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 16:23)
Nu ką jūs gydysit, kai pačios nepagydomos ligonės  biggrin.gif

Cia matai vis tas zadnumas, mes pavydim, kai kitos gali gaut grazesniu karoliu nei musu tongue.gif
Atsakyti
Cia as bandysiu gydytis. Tipo , noriu tik ypatingu, tik labai idomiu. Gal, isleidus kruva pinigu, nusiraminsiu. Turiu dar viena norima, ne trolini, daikta. Jei anas isdegs, tai tas karolis palauks.
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 07, 16:25)
Cia matai vis tas zadnumas, mes pavydim, kai kitos gali gaut grazesniu karoliu nei musu tongue.gif

Aš, matyt, dar tos ligos fazės nepasiekiau - man nepavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 16:57)
Aš, matyt, dar tos ligos fazės nepasiekiau - man nepavydu  biggrin.gif

nea, man atrodo tu ja jau praejai, cia man dabar tokia faze, kad savu negaunu, tai va ir sedziu kaip sudukas po lapu ir bandau visiem smirdet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 07, 17:19)
nea, man atrodo tu ja jau praejai, cia man dabar tokia faze, kad savu negaunu, tai va ir sedziu kaip sudukas po lapu ir bandau visiem smirdet  biggrin.gif

Man sloga, gali sau smirdėt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 17:40)
Man sloga, gali sau smirdėt  irnesakyk.gif

Matai tau sloga tai praeis po septyniu dienu jei gydysi, o jei negydisi tai po savaites bigsmile.gif o as va taip ir liksiu smirdet blink.gif
Atsakyti
Svarbu , kad smagiai smirdi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 16:57)
Aš, matyt, dar tos ligos fazės nepasiekiau - man nepavydu  biggrin.gif

Ir aš nepasiekiau, kažkaip malonu matyti kitų kūrybą.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 17:52)
Svarbu , kad smagiai smirdi mirksiukas.gif

4u.gif nu nors tiek 4u.gif Siaip as juokauju gi cia, as irgi tik dziaugiuosi uz kitas ir tyliai tyliai laukiu savo laimes valandos, nors va zinau kad jau po savaites atkeliaus man ismintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 07, 18:14)
4u.gif nu nors tiek  4u.gif  Siaip as juokauju gi cia, as irgi tik dziaugiuosi uz kitas ir tyliai tyliai laukiu savo laimes valandos, nors va zinau kad jau po savaites atkeliaus man ismintis  bigsmile.gif

Ir nebesmirdėsi biggrin.gif
Atsakyti