Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 14:08)
Pasakykit kas nors , kad jis baisus blush2.gif

Meluočiau taip sakydama.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 07, 11:17)
Pala, o kam apskritai juos žymėt? Jie mums kas? Giminės, artimieji? Ir apskritai čia jau lygių galimybių pažeidimas - kodėl nieks lietuvių nežymi? Prisipirktume mes kokių rugio varpų ir eitume į e-bay tiem patiem vokečiam ar olandam dakalinėt.

Ir teisingai, ir galėtų išleist, limited edition, tik Lietuva. Arba kiaules kokias biggrin.gif Arba stikliukus, ir pavadint "Medvegalis", "Juozapine", "Puntukas" - visi amerikonai iš laimės pamirtų, kokia egzotika biggrin.gif Ir Lietuva liktų parenta - prabagotėtume bistriai biggrin.gif dar suklestėtų troll turizmas... biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 11:32)
Šventa teisybė  drinks_cheers.gif
O tulpės aš norėčiau  rolleyes.gif Jos viršūnė taip gražiai iškarpyta. Ir išvis labai myliu tulpes...

Iš laisvai prieinamų noriu demono, pfu, elfo. Besisukančio. Bet fantazijos neturiu  doh.gif

O ką jis ant fantazijos veiks? Sakyčiau, ant grandinėlės ir ant odinukės jis turi būt, horizontaliai. Gi kojos ne tiesios... unsure.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 11:46)
Pasipasakosiu širdagraužį...
Gavau šiandien iš draugės, gyvenančios Kopenhagoje, paketuką. Ji, beje, žino, kad aš renku trolius, bet pati tų trolių - nelabai. Apspaudžioju voką - troliai  thumbup.gif  Išpakuoju  blink.gif  Net ne Pandora... Penki spalvoti stikliukai be jokių žymėjimų, didesnėmis skylėmis. Tiesa, gražūs... Nu, šitaip prašauti...

Žinai, man regis, jinai tiesiog nesuprato biggrin.gif Čia kaip žvejui meškerę pirkt - nemeškeriojančiam visos jos vienodos atrodo. Visi sako, kad troll yra tie, gal dar pardavėjos paklausė - sako va va, tie... O pasirodo, š ten tie biggrin.gif

Nu, svarbiausia, žmogus gero norėjo. Gal kur pritaikysi smile.gif

Mes čia tik tave suprantam, tik mes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 birželio 2010 - 13:13
o jus matet lietuvio aukcionas, tik gaila kad "fits trollbeads", bet kai kurie tai labai grazus sakyciau rolleyes.gif
http://shop.ebay.com...t...1513&_pgn=1
Atsakyti
Noa, kiaule yra, tiksliau buvo. Ir jos man reikia.
Ir nepatinka, kai gintarus Rusijai pripaiso. Tegu ir Kaliningrade juos perka, bet vistiek.

Tai tuo eltonus,Donnas ir kitus juk lietuvis prastume i trolyna. Galejo Ciurlioni, Baranauska. Arba Ostapenko, Olia lia vistyte kokia. Tai irgi lietuviski perliukai. Jei siek tiek rimciau, tai Dauguvietytei skirciau karoli. Troliska ir super motera. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 14:22)
Ir nepatinka, kai gintarus Rusijai pripaiso. Tegu ir Kaliningrade juos perka, bet vistiek.

Tai tuo eltonus,Donnas ir kitus juk lietuvis prastume i trolyna. Galejo Ciurlioni, Baranauska.  Arba Ostapenko, Olia lia vistyte kokia. Tai irgi lietuviski perliukai. Jei siek tiek rimciau, tai Dauguvietytei skirciau karoli. Troliska  ir super motera.  wub.gif

Paršo nebebėr???
Jep, Dauguvietytė ir troliai - komplektas tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 14:22)

Tai tuo eltonus,Donnas ir kitus juk lietuvis prastume i trolyna. Galejo Ciurlioni, Baranauska.  Arba Ostapenko, Olia lia vistyte kokia. Tai irgi lietuviski perliukai. Jei siek tiek rimciau, tai Dauguvietytei skirciau karoli. Troliska  ir super motera.  wub.gif

Žinau, kad buvo, bet ne lietuviška. Lietuviška turėtų būt šoninės pavidalu laugh.gif

Man atrodo, kad Baranausko niekas į trolyną nebūtų ėmęs, nes amerikonai nesuprastų. Kita vertus, kas yra Takma ir Kyang mes va irgi nežinom, tai ką...
Atsakyti
Simre, dar yra kiauliu, bet apie 100$, maziau tikros kiaules puse kainuoja. Ir gailiu sidabrinei tiek.

Man ji tiktu ir parso metais gimusiam atminti, ir dar kitiem dalykam. Todel ir dairausi bent kiek pigesnio varianto

Butu proga susipazinti ir su Baranausku Teisingai sakai , man ju Kyang irgi nieko zinomo, bet karoli turiu.
Atsakyti

Spuogai kažkokie per dideli, lyg padielka būtų laugh.gif

QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 14:11)
O ką jis ant fantazijos veiks? Sakyčiau, ant grandinėlės ir ant odinukės jis turi būt, horizontaliai. Gi kojos ne tiesios... unsure.gif

Taigi sėdės, padėjęs užpakalį ant perlo ir nukabinęs kojas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 14:34)
Spuogai kažkokie per dideli, lyg padielka būtų  laugh.gif

Ir spuogų spalva įtartina lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiksliai, kaip as nepastebejau. Gal kartais suveiks ax.gif
Atsakyti

Fui koks slykstus karolis! Tu jo neimk, as paimsiu tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 14:11)
Žinai, man regis, jinai tiesiog nesuprato biggrin.gif Čia kaip žvejui meškerę pirkt - nemeškeriojančiam visos jos vienodos atrodo. Visi sako, kad troll yra tie, gal dar pardavėjos paklausė - sako va  va, tie... O pasirodo, š ten tie biggrin.gif

Nu, svarbiausia, žmogus gero norėjo. Gal kur pritaikysi smile.gif

Mes čia tik tave suprantam, tik mes biggrin.gif

O aš jaučiuosi lyg nebemokėdama mažu džiaugtis, lyg kokia materialistė patapus... Norėčiau padėkoti, kaltinu save, kad nerandu nuoširdžių ir tikrų žodžių... Et, geriau nieko nebūt reikėję irnesakyk.gif

Erszebeth, sakai dukrai atiduoti. Nereik jai tų karolių. Ana trolius ne blogiau už mane žino. Neįsiūlyčiau schmoll.gif
Papildyta:

Jis tikras gražuolis wub.gif
Atsakyti