QUOTE(simre @ 2010 06 07, 11:17)
Pala, o kam apskritai juos žymėt? Jie mums kas? Giminės, artimieji? Ir apskritai čia jau lygių galimybių pažeidimas - kodėl nieks lietuvių nežymi? Prisipirktume mes kokių rugio varpų ir eitume į e-bay tiem patiem vokečiam ar olandam dakalinėt.
Ir teisingai, ir galėtų išleist, limited edition, tik Lietuva. Arba kiaules kokias
Arba stikliukus, ir pavadint "Medvegalis", "Juozapine", "Puntukas" - visi amerikonai iš laimės pamirtų, kokia egzotika
Ir Lietuva liktų parenta - prabagotėtume bistriai
dar suklestėtų troll turizmas...
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 11:32)
Šventa teisybė
O tulpės aš norėčiau
Jos viršūnė taip gražiai iškarpyta. Ir išvis labai myliu tulpes...
Iš laisvai prieinamų noriu demono, pfu, elfo. Besisukančio. Bet fantazijos neturiu
O ką jis ant fantazijos veiks? Sakyčiau, ant grandinėlės ir ant odinukės jis turi būt, horizontaliai. Gi kojos ne tiesios...
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 11:46)
Pasipasakosiu širdagraužį...
Gavau šiandien iš draugės, gyvenančios Kopenhagoje, paketuką. Ji, beje, žino, kad aš renku trolius, bet pati tų trolių - nelabai. Apspaudžioju voką - troliai
Išpakuoju
Net ne Pandora... Penki spalvoti stikliukai be jokių žymėjimų, didesnėmis skylėmis. Tiesa, gražūs... Nu, šitaip prašauti...
Žinai, man regis, jinai tiesiog nesuprato
Čia kaip žvejui meškerę pirkt - nemeškeriojančiam visos jos vienodos atrodo. Visi sako, kad troll yra tie, gal dar pardavėjos paklausė - sako va va, tie... O pasirodo, š ten tie
Nu, svarbiausia, žmogus gero norėjo. Gal kur pritaikysi
Mes čia tik tave suprantam, tik mes