Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos smile.gif

Prabalsavau už pirmą pensininką bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, pabalsavau bet labai mėčiausi, neesu ir dabar apsisprendusi, ar tai nuspaudžiau, kaip reik biggrin.gif Būtų buvę lengviau, jei būtumėt liepę už vieną karolį balsuoti, o ne visą komplektą smile.gif

Beje, man šiandien labai liūdna trolių diena sad.gif Pamečiau darbe fantazijos perliuką sad.gif Apėjome su kolege visą pastatą, bet...jis per didelis, kad rasti sad.gif Na lyg pakeisti turėtų, nors tai dovana, čekio aš neturiu, tik cedeliuką.
Grįžau namo...ir vėl šaibom išėjo mano paprastas užsegimas sad.gif Na jau per daug kaip vienai dienai sad.gif Net taisyt jo nebenoriu schmoll.gif Bet kažkaip nelabai man tokie dalykai patinka, pradedu dėl kokybės mąstyti sad.gif
Atsakyti
Čia tikrai nesekasi console.gif Ir kad taip vieną dieną... Tikrai per daug.
Atsakyti
Bet baisiausia, kad neaišku, kar man kas pakeis grandinėlę. O jei pakeis, ką lyg ir pažadėjo, tai nežinau, ar noriu perliuko, nes baisu, kad vėl jis neiškristų. Kam man toks papuošalas, su kuriuo bijau išeiti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 05 28, 20:04)
Kam man toks papuošalas, su kuriuo bijau išeiti sad.gif

Nuuu, gali dėžutėje gražioj laikyti... Gali fotografuoti konkursams...
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 05 28, 18:53)
Na lyg pakeisti turėtų, nors tai dovana, čekio aš neturiu, tik cedeliuką.
Grįžau namo...ir vėl šaibom išėjo mano paprastas užsegimas sad.gif Na jau per daug kaip vienai dienai sad.gif Net taisyt jo nebenoriu schmoll.gif Bet kažkaip nelabai man tokie dalykai patinka, pradedu dėl kokybės mąstyti sad.gif

jei ka manau ceki rasim.. mirksiukas.gif ir neliudek,del tokiu materialiu dalyku neverta nervintis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 28, 20:09)
jei ka manau ceki rasim.. mirksiukas.gif  ir neliudek,del tokiu materialiu dalyku neverta nervintis  schmoll.gif

Dėkui labai smile.gif Neliūdžiu itin smarkiai, bet...jau ir taip mano 35metis buvo ne šventė, o jos parodija, tai dar ir iš brangių žmonių gauta dovana išėjo šaibom.

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 28, 19:19)
Tvyne, ten atsiskaitymas, kaip supratau, per PayPal  g.gif

Taip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 05 28, 19:53)
Beje, man šiandien labai liūdna trolių diena sad.gif

Neliūdėk labai console.gif Nors tikrai nesmagu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 05 28, 21:32)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 28, 20:08)
Nuuu, gali dėžutėje gražioj laikyti... Gali fotografuoti konkursams...

jo...irl paprašyti, kad kai į grabą guldys, kad uždėtų, nes ten nebaisu pamesti smile.gif

Gal kuri turite čekį 80cm? Nors man sak4, kad lyg ir be jo pakeis. Bet jei ne...
Atsakyti
light blue, nemalonus dalykas. O as vis susilaikau nuo juokdario, jis man labai patinka ir visai gerai atrodytu vienas ant kaklo grandineles. Tik tie burbuliukai, jie taip netvirtai ten sedi .
Atsakyti
jetus, kaip gaila fantazijos perlo unsure.gif O kaip jis ten įtvirtintas? Yra koks pagaliukas, ar tik taip prilipinta? unsure.gif
Atsakyti