Sveikos
Prabalsavau už pirmą pensininką
Laba, pabalsavau bet labai mėčiausi, neesu ir dabar apsisprendusi, ar tai nuspaudžiau, kaip reik Būtų buvę lengviau, jei būtumėt liepę už vieną karolį balsuoti, o ne visą komplektą
Beje, man šiandien labai liūdna trolių diena Pamečiau darbe fantazijos perliuką Apėjome su kolege visą pastatą, bet...jis per didelis, kad rasti Na lyg pakeisti turėtų, nors tai dovana, čekio aš neturiu, tik cedeliuką.
Grįžau namo...ir vėl šaibom išėjo mano paprastas užsegimas Na jau per daug kaip vienai dienai Net taisyt jo nebenoriu Bet kažkaip nelabai man tokie dalykai patinka, pradedu dėl kokybės mąstyti
Beje, man šiandien labai liūdna trolių diena Pamečiau darbe fantazijos perliuką Apėjome su kolege visą pastatą, bet...jis per didelis, kad rasti Na lyg pakeisti turėtų, nors tai dovana, čekio aš neturiu, tik cedeliuką.
Grįžau namo...ir vėl šaibom išėjo mano paprastas užsegimas Na jau per daug kaip vienai dienai Net taisyt jo nebenoriu Bet kažkaip nelabai man tokie dalykai patinka, pradedu dėl kokybės mąstyti
Čia tikrai nesekasi Ir kad taip vieną dieną... Tikrai per daug.
Bet baisiausia, kad neaišku, kar man kas pakeis grandinėlę. O jei pakeis, ką lyg ir pažadėjo, tai nežinau, ar noriu perliuko, nes baisu, kad vėl jis neiškristų. Kam man toks papuošalas, su kuriuo bijau išeiti
QUOTE(light blue @ 2010 05 28, 20:04)
Kam man toks papuošalas, su kuriuo bijau išeiti
Nuuu, gali dėžutėje gražioj laikyti... Gali fotografuoti konkursams...
QUOTE(light blue @ 2010 05 28, 18:53)
Na lyg pakeisti turėtų, nors tai dovana, čekio aš neturiu, tik cedeliuką.
jei ka manau ceki rasim.. ir neliudek,del tokiu materialiu dalyku neverta nervintis
QUOTE(happy @ 2010 05 28, 20:09)
jei ka manau ceki rasim.. ir neliudek,del tokiu materialiu dalyku neverta nervintis
Dėkui labai Neliūdžiu itin smarkiai, bet...jau ir taip mano 35metis buvo ne šventė, o jos parodija, tai dar ir iš brangių žmonių gauta dovana išėjo šaibom.
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 28, 19:19)
Tvyne, ten atsiskaitymas, kaip supratau, per PayPal
Taip
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 05 28, 19:53)
Beje, man šiandien labai liūdna trolių diena
Neliūdėk labai Nors tikrai nesmagu
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 28, 20:08)
Nuuu, gali dėžutėje gražioj laikyti... Gali fotografuoti konkursams...
jo...irl paprašyti, kad kai į grabą guldys, kad uždėtų, nes ten nebaisu pamesti
Gal kuri turite čekį 80cm? Nors man sak4, kad lyg ir be jo pakeis. Bet jei ne...
light blue, nemalonus dalykas. O as vis susilaikau nuo juokdario, jis man labai patinka ir visai gerai atrodytu vienas ant kaklo grandineles. Tik tie burbuliukai, jie taip netvirtai ten sedi .
jetus, kaip gaila fantazijos perlo O kaip jis ten įtvirtintas? Yra koks pagaliukas, ar tik taip prilipinta?