Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 11:37)
Niekas neplanuojate iš čia sakytis? Prisidėčiau prie užsakymo  mirksiukas.gif

Fontenay planuoja.
Atsakyti
Pasipasakosiu širdagraužį...
Gavau šiandien iš draugės, gyvenančios Kopenhagoje, paketuką. Ji, beje, žino, kad aš renku trolius, bet pati tų trolių - nelabai. Apspaudžioju voką - troliai thumbup.gif Išpakuoju blink.gif Net ne Pandora... Penki spalvoti stikliukai be jokių žymėjimų, didesnėmis skylėmis. Tiesa, gražūs... Nu, šitaip prašauti...
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 11:38)
Fontenay planuoja.

Ačiū už žinią 4u.gif Parašiau laiškelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 08:55)
Sveikos smile.gif Kokia turėtų būti tokios unikos draugija?

user posted image

Sveiki 4u.gif
Koks superinis wub.gif
Atsakyti
Dar gavau pasiūlymą pirkti tokią, nes laimėtojas dingo:
user posted image

Bet jau man pakaks, ir ta gėlelė netikėta smile.gif
Atsakyti
Pasirodau gautuosius stikliukus mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 07, 13:01)
Pasirodau gautuosius stikliukus  mirksiukas.gif

o dievai, isivaizduoju tavo reakcija laugh.gif blink.gif
cia lygiai kaip man vyras ziurinejo dovanai nupirkt troliuka is hopshop.lt ar koks ten, tai gerai kad as pamaciau, sakiau net nebandyk, neiskok, pati nusipirksiu ka reikia, ir uzrodysiu kai reiks, tai tik pasiziurejo i man sako ale cia pigiau g.gif , tai neisivaizduoju ka buciau darius gavus toki karoli, keliautui tiesiai i siuksline jauciu mad.gif

laisve jooo as noriu is ten, davai bandom uzsakinet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 07 birželio 2010 - 12:21
Reakcija dviprasmiška: norisi džiaugtis, nes žinau, jog tai buvo daroma iš širdies, be jokių įsipareigojimų ir progų... Tebūnie tuomet džiaugsmas mirksiukas.gif

Šios dienos variantas su kaklo grandinėle: be pakabuko, tiesiog užsegimas priekyje su perliuku
user posted image

QUOTE(Fontenay @ 2010 06 07, 13:20)
laisve jooo as noriu is ten, davai bandom uzsakinet smile.gif

Okis thumbup.gif Parašysiu laiškelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 07 birželio 2010 - 12:28
Laisve , oi kaip suprantu tave. As irgi esu gavus daikta, kuris turejo mane pradziuginti. Bet... Tik tenka apsimestinai dziaugtis O pati tai issiklausineju kuo smulkiau, jei matau kokia kolekcija pas zmogu, hobi koki , apie kuri nesuprantu.

As irgi grandinele mieliausiai taip nesioju. Arba visai tik uzsegima priekyje, arba viena karoliuka.

Laisve , jus jau dabar uzsakinesit,t.y. siom dienom?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 13:40)
Laisve , oi kaip suprantu tave.  As irgi esu gavus daikta, kuris turejo mane pradziuginti. Bet... Tik tenka apsimestinai dziaugtis  O pati tai issiklausineju kuo smulkiau, jei matau kokia kolekcija pas zmogu, hobi koki , apie kuri nesuprantu.

As irgi grandinele mieliausiai taip nesioju. Arba visai tik uzsegima priekyje, arba viena karoliuka.

Aš džiaugiuosi thumbup.gif Juk smagu, kad prisiminė, kad darė siurprizą. Aišku, ji apie trolius nieko nežino, o tų padirbinių, manau, visom sviete pilna. Vat taip tad ir išeina.
Džiaugiuosi gražiais ketinimais, su tokia suverta apyranke ryošiuosi šiandien drožti pas draugę mirksiukas.gif O ką - čia ne tik tikrų trolių, bet ir padirbinių nieks nežino mirksiukas.gif

Taip, manau artimiausiu metu ir bus tas užsakymas atliktas. Jau surašiau savo norus bigsmile.gif

Ir dar.
Gal kurią sugundytų pensininkas tupilakas kartu su odinuke (odinukė nedėvėta, tik namie vėriota ir bandyta pritaikyti). Keisčiau šitą variantą į sidabrinę Dievo karvytę ar kavos pupeles... ar stikliuką plienas pieno baltume ar baltus burbulus... Galbūt tiltų ir kitas varinatas rolleyes.gif Ką sudomino, siūlykit į až mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 07, 13:40)

dabar bandom daryt uzsakyma, mes jau dviese. tau irgi reik?
Atsakyti
Laisve, užuojauta, nepyk, bet juokas suėmė doh.gif lotuliukas.gif Aš juos atiduočiau dukrai, netgi ne vyresnei, o jaunesnei. Nupirkčiau atitinkamą grandinėlę...
Atsakyti
Pasakykit kas nors , kad jis baisus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 07 birželio 2010 - 13:08