Labas rytas
Kažkokias nelabai troliškas temas gvildenate
rasida, aš uniką derinčiau arba pagal foną, arba pagal gėlytę. T.y. su rausvais, kreminiais atspalviais. Tiktų ir su tavo gintarais, bet galvoju, kad atsvarai reikėtų dar vieno matinio panašios spalvos karoliuko, galbūt tokio medaus geltonumo, kaip
tas paskutinis kinietiškas akmenukas
QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 16:56)
Kodėl aš vis dar neturiu moliūgo? Gi va koks gražus
Apsileidai, motin
QUOTE(Rimaz @ 2010 06 06, 20:37)
O čia mano kasdieninė vasarinė nuotaika
Graži, šiek tiek svajinga
QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 23:41)
dar pamenu, pernai ar ne Erszebeth buvo radus ybėjuj tą visą knygą su visu karoliuku, ir kaina buvo ar 90 Lt. pamenu, galvojau, et, karoliukas mažas, o knyga vokiška, vokiškai moku tik Hitler kaput, ten taip parašyta garantuotai nebus, tai nafig man?
Aga, buvo. Bet manęs tas dobiliukas ir dabar nežavi. O vokiškai žinau truputį daugiau, nei kaput, tai knyga visai būtų pravertusi. Ot durnos bobos, būtume parsisiuntę ir atsirokavę, tau dobiliukas kaip perkant Megoje su nuolaida, o man knyga už juokingą kainą
QUOTE(Andryte @ 2010 06 07, 10:00)
Dar norejau paklausti - gal zinote kuriame Vilniaus troliu taske butu galima paziureti gyvai akmenuku - mane domina amazonitas ir avantiurinas?
Taigi daugumoje
Didžiausias pasirinkimas paprastai būna Panoramoje, prie to paties patogu prasisukti ir per abu VCUP'o aukštus.