Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 07, 09:13)
silta ir draugiska smile.gif gal koks bananas ir raudonoji gelele, saules rezginys, geltonoji prizme,  ir geltoni gintarai (alebastras) g.gif 
labai labai grazus karoliukas  thumbup.gif  wub.gif

Nė vieno neturiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

su tais troliukais - tai bent jau man apetitas kyla bevalgant. Kuo daugiau turiu, tuo daugiau reikia smile.gif Dabar uzsisakiau is diamonds puslapio vezimeli, nes labai jau cia prigyret ta vezimeli, tai jau kai gausiu, tai butinai pasidemonstruosiu smile.gif Truputi tik neramu, kad nusprendet, kad tie vezimeliai gali buti netikri, bet jei bus tikrai labai grazus, tai tiks ir netikras smile.gif
Dar norejau paklausti - gal zinote kuriame Vilniaus troliu taske butu galima paziureti gyvai akmenuku - mane domina amazonitas ir avantiurinas?
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 08:55)
Sveikos smile.gif Kokia turėtų būti tokios unikos draugija?

user posted image

Kokia nors ruda arba pilka - neutrali? Nu kaip šalpusnis ant pernykščių lapų? nes man regis, jei mano monitorius gerai rodo, tai bananas bus už jį ryškesnis mastau.gif
Atsakyti
Rasida, nu super tas karolis. Bet pritariu Noa, gal vertėtų jį akcentuoti wink.gif
Vežimukas...vežimukas...nuo ryto lig vakaro jis on my mind doh.gif
Papildyta:
o aš visgi fantaziją su elfu pasiėmiau, 90cm. Perlas labai nuostabus, bet nešioti su baime nenoriu. Visą laiką jį saujoje nešti schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kažkokias nelabai troliškas temas gvildenate karsta.gif

rasida, aš uniką derinčiau arba pagal foną, arba pagal gėlytę. T.y. su rausvais, kreminiais atspalviais. Tiktų ir su tavo gintarais, bet galvoju, kad atsvarai reikėtų dar vieno matinio panašios spalvos karoliuko, galbūt tokio medaus geltonumo, kaip tas paskutinis kinietiškas akmenukas smile.gif

QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 16:56)
Kodėl aš vis dar neturiu moliūgo? Gi va koks gražus smile.gif

Apsileidai, motin tongue.gif

QUOTE(Rimaz @ 2010 06 06, 20:37)
O čia mano kasdieninė vasarinė nuotaika biggrin.gif

Graži, šiek tiek svajinga wub.gif

QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 23:41)
dar pamenu, pernai ar ne Erszebeth buvo radus ybėjuj tą visą knygą su visu karoliuku, ir kaina buvo ar 90 Lt. pamenu, galvojau, et, karoliukas mažas, o knyga vokiška, vokiškai moku tik Hitler kaput, ten taip parašyta garantuotai nebus, tai nafig man?

Aga, buvo. Bet manęs tas dobiliukas ir dabar nežavi. O vokiškai žinau truputį daugiau, nei kaput, tai knyga visai būtų pravertusi. Ot durnos bobos, būtume parsisiuntę ir atsirokavę, tau dobiliukas kaip perkant Megoje su nuolaida, o man knyga už juokingą kainą tongue.gif ax.gif

QUOTE(Andryte @ 2010 06 07, 10:00)
Dar norejau paklausti - gal zinote kuriame Vilniaus troliu taske butu galima paziureti gyvai akmenuku - mane domina amazonitas ir avantiurinas?

Taigi daugumoje g.gif
Didžiausias pasirinkimas paprastai būna Panoramoje, prie to paties patogu prasisukti ir per abu VCUP'o aukštus.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 10:10)
Kokia nors ruda arba pilka - neutrali? Nu kaip šalpusnis ant pernykščių lapų? nes man regis, jei mano monitorius gerai rodo, tai bananas bus už jį ryškesnis mastau.gif

Tikrai, gal su rudais bendrautų noriai smile.gif Kvaila boba esu, taip patiko, kad net nesukau galvos, prie ko tiktų. Retai taip būna, bet pasitaiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 07, 10:42)
rasida, aš uniką derinčiau arba pagal foną, arba pagal gėlytę. T.y. su rausvais, kreminiais atspalviais. Tiktų ir su tavo gintarais, bet galvoju, kad atsvarai reikėtų dar vieno matinio panašios spalvos karoliuko, galbūt tokio medaus geltonumo, kaip tas paskutinis kinietiškas akmenukas  smile.gif

Su tais troliais vienas vargas. Ir su norais. "Karalius mirė. Tegyvuoja karalius!" lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet manęs tas dobiliukas ir dabar nežavi.

Va ir aš nesuprantu,ko čia visos dėl vokiškų dobilų ir olandiškų tulpių alpsta... Nu gražūs man jie, bet kad norėt tai tikrai taip nėra. Tegu turisi juos tie, kam ir priklauso smile.gif
O aš iš lasivai prieinamų vis labiau pradedu Toro kūjo norėt... O inkilas irgi galima sakyt pakeliui rolleyes.gif
Atsakyti
Aga, buvo. Bet manęs tas dobiliukas ir dabar nežavi. O vokiškai žinau truputį daugiau, nei kaput, tai knyga visai būtų pravertusi. Ot durnos bobos, būtume parsisiuntę ir atsirokavę, tau dobiliukas kaip perkant Megoje su nuolaida, o man knyga už juokingą kainą  tongue.gif  ax.gif

Daugiau taip nedarysim, niekad. Būsim gudrios ir dalinsimės rolleyes.gif

QUOTE(simre @ 2010 06 07, 10:53)
Va ir aš nesuprantu,ko čia visos dėl vokiškų dobilų ir olandiškų tulpių alpsta... Nu gražūs man jie, bet kad norėt tai tikrai taip nėra. Tegu turisi juos tie, kam ir priklauso smile.gif

O kad daugiau nėr kaip tų vokiečių pažymėt. Kaip tu pažymėsi vokietį? Karolio su kaizeriu tai ten gi nėra laugh.gif Olandą tai laisvai galima, pelėmis ant sūrio... Olandiško biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 07, 11:07)
O kad daugiau nėr kaip tų vokiečių pažymėt. Kaip tu pažymėsi vokietį? Karolio su kaizeriu tai ten gi nėra laugh.gif Olandą tai laisvai galima, pelėmis ant sūrio... Olandiško biggrin.gif

Pala, o kam apskritai juos žymėt? Jie mums kas? Giminės, artimieji? Ir apskritai čia jau lygių galimybių pažeidimas - kodėl nieks lietuvių nežymi? Prisipirktume mes kokių rugio varpų ir eitume į e-bay tiem patiem vokečiam ar olandam dakalinėt.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 07, 11:17)
kodėl nieks lietuvių nežymi?

O Tu galvok, kad visi gintarai lietuviams žymėti skirti.

Labai laukiu siuntinuko iš JAV, labai labai. Tik jam atėjus bus aišku, ar man bus reikalingas Fur Dot ir dar keli karoliai, kurie kolkas visai nereikalingi...
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 10:47)
Su tais troliais vienas vargas. Ir su norais. "Karalius mirė. Tegyvuoja karalius!" lotuliukas.gif

Šventa teisybė drinks_cheers.gif

QUOTE(simre @ 2010 06 07, 10:53)
O aš iš lasivai prieinamų vis labiau pradedu Toro kūjo norėt... O inkilas irgi galima sakyt pakeliui  rolleyes.gif

O tulpės aš norėčiau rolleyes.gif Jos viršūnė taip gražiai iškarpyta. Ir išvis labai myliu tulpes...

Iš laisvai prieinamų noriu demono, pfu, elfo. Besisukančio. Bet fantazijos neturiu doh.gif
Atsakyti
Niekas neplanuojate iš čia sakytis? Prisidėčiau prie užsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti