Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(amt @ 2010 06 06, 20:28)
nu svarais ne taip ir brangu

O koks skirtumas? Nori pasakyt, kad svarais pigiau? Nes man tai rodo kainas doleriais, baisias, siuntimas Europoj 13 dolerių - nu irgi ne kažkokia ten labai pigybė, 36 litai. Aišku, įperkama, jei labai reikia, nu bet reikia ne taip labai, kad virš 400 Lt mokėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 19:55)
O koks skirtumas? Nori pasakyt, kad svarais pigiau? Nes man tai rodo kainas doleriais, baisias, siuntimas Europoj 13 dolerių - nu irgi ne kažkokia ten labai pigybė, 36 litai. Aišku, įperkama, jei labai reikia, nu bet reikia ne taip labai, kad virš 400 Lt mokėčiau biggrin.gif

nepigiau, bet yra skirtumas tarkim uzdirbant 1000 svaru moket 60 ar uzdirbant 1000 litu moket kokius 240 ax.gif tik tiek. pragyvenimo lygis kitas.
Atsakyti
QUOTE(amt @ 2010 06 06, 22:18)
nepigiau, bet yra skirtumas tarkim uzdirbant 1000 svaru moket 60 ar uzdirbant 1000 litu moket kokius 240 ax.gif tik tiek. pragyvenimo lygis kitas.

Na, mes čia ne apie pragyvenimo lygį, o tik apie kainas ir kas apsimoka, o kas ne. Nes uždirbk tu nors ir milijoną, o gabaliukas mažulėliukas sidabro už 400 litų - vis tiek brangu, nebent labai jo nori...

Pridėsiu, kad kainos su atlyginimu gramatni žmonės nelygina, nes tai nėra tapatu - tas pats daiktas gali tiek pat kainuoti ir aukštesnio, ir žemesnio pragyvenimo šaly. Ta prasme, kaina yra išraiška daikto vertės, savikaina, kaštai ir pan. O atlyginimas yra žmogaus darbo kaina, ta prasme, visai kito dalyko. Taigi algos su kainomis koreliuoja nebent netiesiogiai ir nedaug, pvz. esant mažam pirkimui pardavėjas mažina savo užsidėtą antkainį. Paskaita smile.gif

O jei nori pasigirt pragyvenimo lygiu, tai kokį nulį pridėk, tada visi pavydėsim 4u.gif 1000 svarų yra 4000 litų, o tas net ir dabar nėr kažkokia baisi nepasiekiamybė... smile.gif Nes dabar tai keistai kažkaip skamba smile.gif Mes rašom, kad brangu, nes tokie analogiško svorio kainuoja 72 su nuolaida, o čia va vienas už 400, o žmogus atrašo - nu, gal jums ir brangu, o aš daug uždirbu, tai ir pirksiu biggrin.gif Net nusižvengiau laugh.gif Nu ir pirk, bet vis tiek tu už jį mokėsi brangiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 birželio 2010 - 21:54
QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 22:47)

drinks_cheers.gif Labai aiškiai viską išdėstei. Lig šiol nei viena nelyginome savo pajamų. Man 400 Lt vertės karolis yra brangus, nepriklausomai nuo to, ar čia gyvenu, ar UK gyvenčiau. Ir pagal 1000 svarų atlyginimą 60 svarų yra daug už tokį daiktą.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 06, 23:00)
drinks_cheers.gif  Labai aiškiai viską išdėstei. Lig šiol nei viena nelyginome savo pajamų.

Nes tai kaip ir neetiška...

Pradėk čia bliaut, kad va, kiek mano apyrankė kainuoja, o aš turiu jų tiek, bet man kas, nes uždirbu va ir va kiek - ateis kokia moksleivė ar studentė, kuriai tėvai padovanojo startinę apyrankę, ir kaip pasijaus? Kaip koks š gabalas - visos vaaaaa kiek uždirba, milijonuose vartosi, o aš viena varguolė. O iš tikro kam jai taip jaustis, gal ji po dviejų metų uždirbs keturgubai tiek ir galės tais troliais visas sienas nusikabinėt? O gal ta dabar uždirbanti po tų pačių dvejų metų gaus pašalpą ir galo su galu nesudurs? Fig čia žinosi, tai kam apie tai pezėt...

Kita vertus, troliai ne tas papuošalas, kur pinigams demonstruot. Jie greičiau geriems jausmams ant šniūrelio kaupt smile.gif Karoliukas, kurį man mano mažius nupirko pernai gimtadienio proga, kainavęs 79 litus, man už visus auksus brangesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 birželio 2010 - 22:09
QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 20:47)
O jei nori pasigirt pragyvenimo lygiu, tai kokį nulį pridėk, tada visi pavydėsim 4u.gif 1000 svarų yra 4000 litų, o tas net ir dabar nėr kažkokia baisi nepasiekiamybė... smile.gif  Nes dabar tai keistai kažkaip skamba smile.gif Mes rašom, kad brangu, nes tokie analogiško svorio kainuoja 72 su nuolaida, o čia va vienas už 400, o žmogus atrašo - nu, gal jums ir brangu, o aš daug uždirbu, tai ir pirksiu biggrin.gif Net nusižvengiau laugh.gif Nu ir pirk, bet vis tiek tu už jį mokėsi brangiai biggrin.gif

tokia suma tik kaip pavyzdi pateikiau jeigu ka. ir niekas cia niekuo nesigiria. ir jei i parasa paziuretumet tai suprastumet kad siuo metu apskritai nedirbuir neuzdirbu. ir ner cia ko pykt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amt: 06 birželio 2010 - 22:26
QUOTE(amt @ 2010 06 06, 23:17)
ir ner cia ko pykt smile.gif

Niekas nepyksta. Tik peizevojasi tease.gif dirol.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 birželio 2010 - 22:31
Dar i Noa paskaitos tema - man atrodo, kad labai svarbu ne tik kiek uzdirbi ir kiek labai nori. Svarbu dar ir kaip tuos pinigus uzdirbi. PVZ. kasi griovi ziauriai sunkiai, arba statybose dirbi. Pagalvoji, man diena sitaip art, o karolis uz 400, nu ka as zinau, kad ir per diena uzdirbau. Siaip kaip ir dienos atlyginimas, bet. Nu man taip atrodo. Nors noras jauciu svarbiausias kriterijus...
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 06, 23:32)
Dar i Noa paskaitos tema - man atrodo, kad labai svarbu ne tik kiek uzdirbi ir kiek labai nori.

Man atrodo, kad aš tų savo retirintų ne taip labai tada noriu, nes nu man tas dobilas už 400 vis tiek brungus rolleyes.gif Ir dar - jis buvo limited edition, skirtas vokiečiams - vokiečiams? Jei neklystu, su kažkokia knyga buvo pardavinėjamas, vokiška. dar pamenu, pernai ar ne Erszebeth buvo radus ybėjuj tą visą knygą su visu karoliuku, ir kaina buvo ar 90 Lt. pamenu, galvojau, et, karoliukas mažas, o knyga vokiška, vokiškai moku tik Hitler kaput, ten taip parašyta garantuotai nebus, tai nafig man?

O dabar galvoju - durna vienok. Ir karolį turėčiau, kurį va, emigrantai po 400 perka, ir vokiškai išmokčiau laugh.gif
Papildyta:
Nu net nuėjau ant ybėjaus vokiškos knygos paieškot, bet neišdegė - radau tik antrą. Ir kaip keista, pas mus ji su elfu parduodama, o čia - su laimės mazgu g.gif Vis tiems vokiečiams išimtys, kažin ko? dry.gif

http://global.ebay.c...0510803511/item
Atsakyti
As manau, kad deja turi reiksmes ir kur gyveni. Turejau progos bendrauti su atlyginima gaunancia doleriais. Zinoma, karoliukas uz 100$ nera taip gaila, kaip gaila man. Jai jie neidomus , bet yra idomus kiti dalykai, kuriu as neziureciau nei uz 10 lt.
Kokioj Ukrainoj ar dar kur ten, kur 100$ gana daug, tai ir mes bogatyjie buratino doh.gif

O moketi 400 lt? Ka as zinau, gal kada ir sumokesiu. Kai daugiau maziau turesiu norimus, kai is tikro isgaruos noras griebti tik kad grazus. Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif Bet dabar dar nesiruosiu

Del sunkiai uzdirbtu , tai man ne stabdis. Esu su drauge buroku lauka ravejusi, kad nuspirkti auskarus. Kai tikrai galvojau, kad pati pavirsiu buroku. Bet man labai ju reikejo. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kokia turėtų būti tokios unikos draugija?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 07, 08:55)
Sveikos smile.gif Kokia turėtų būti tokios unikos draugija?

silta ir draugiska smile.gif gal koks bananas ir raudonoji gelele, saules rezginys, geltonoji prizme, ir geltoni gintarai (alebastras) g.gif
labai labai grazus karoliukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 07 birželio 2010 - 08:20