Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 06, 10:40)
Tik ar nebus per maža?  unsure.gif

Karoliukams vietos pakankamai mirksiukas.gif Apyrankė visada ant riešo. Kitos pirkti neplanuoju - galiu persiverti pagal poreikį ax.gif Tiesa, kaklo grandinėlė su drakoniuku dar telpa, bet vargsta biggrin.gif

Dėželė jaučiasi pamaloninta, pirkėja dar labiau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos už kiek jūs pirkote agatus na tuos valentino dienai išleistus blush2.gif na už kiek realu paimti? blush2.gif
Atsakyti
Jei kalbėt apie geidžiamiausią senjorą, tai mano atveju turbūt būtų šis:
user posted image

O iš stiklinių tai nė pati nežinau sad.gif Apskritai nebežinau, ko noriu g.gif
Atsakyti
Kokia faina dėžutė, tik labai maža, galėtų būt keturgubai didesnė biggrin.gif

Žinot ką, paskaičius paaiškinimą, kad Takma - tai rododendras, man ta takma ima patikt biggrin.gif Nes rododendrai taigi baisingai gražu. O kiti tibetiniai ką reiškia? Tas pats Kyang?

Labiausiai norėčiau pitono ir Žemės, bet kad kainos kokios tai debiliškos. Galima pagalvot, kad aš tikrą tą žemę pirkt ruošiuosi, ne karoliuką rolleyes.gif
Atsakyti
Aaa, apie Kyang pati radau, kai yra kas parodo, tai ir pati, žiū, protinga pasidarau biggrin.gif

This Trollbead is named after a wild Tibetan goat "Kyang".#61187

Nu, kas turi diedą, linkusį į budizmą? Tokiam įamžint idealiai tinka biggrin.gif

O iš senobinių sidabrinių, tai labiausiai norėčiau German clover, tulpės ir va to vikingų mazgo, kur simrė rodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 06, 13:22)
Aaa, apie Kyang pati radau, kai yra kas parodo, tai ir pati, žiū, protinga pasidarau biggrin.gif

This Trollbead is named after a wild Tibetan goat "Kyang".#61187

Nu, kas turi diedą, linkusį į budizmą? Tokiam įamžint idealiai tinka biggrin.gif
O iš senobinių sidabrinių, tai labiausiai norėčiau German clover, tulpės ir va to vikingų mazgo, kur simrė rodo blush2.gif

vat German Clover ir aš labai norėčiau blush2.gif ale kaina 140baksų doh.gif
Atsakyti
O yra koks nors bendras katalogas, kad visus karolius pamatyti, nuo išleidimo pradžios. Nes tulpė, vežimukas man unreal wub.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 06, 13:57)
O yra koks nors bendras katalogas, kad visus karolius pamatyti, nuo išleidimo pradžios. Nes tulpė, vežimukas man unreal wub.gif

na aš tai tik čia daugiausiai randu,kad vienoje vietoje būtų surašyta - ir aprašymas yra,ir pagaminimo metai ir kada suretirintas blush2.gif

http://www.trollbead...al/en-us/museum
Atsakyti
Kikirike, dėkui.
Man ne vežimuko, o BULDOZERIO reikia, nes tiek visko per gyvenimą stumiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
atsiprašau, kad ne į temą blush2.gif , bet norėjau paklausti, gal kuri ką nors pirko iš prince of charms? Ar įspaudas tikrai reiškia, kad tie karoliukai originalūs?
Atsakyti
QUOTE(Tortila @ 2010 06 06, 15:06)
atsiprašau, kad ne į temą  blush2.gif , bet norėjau paklausti, gal kuri ką nors pirko iš prince of charms? Ar įspaudas tikrai reiškia, kad tie karoliukai originalūs?

Ne, ne ir dar kartą ne.
O dėl prince of charms ar tik ne kažkur šios temos pradžioj buvo minima kaip nepatikimas/a pardavėjas/a? Nors gal ir klystu..
Atsakyti
Va va, vikingų mazgas ir man būtų reikalingas. Ir tulpė taip pat nepamaišytų biggrin.gif

QUOTE(simre @ 2010 06 06, 15:13)
Ne, ne ir dar kartą ne.
O dėl prince of charms ar tik ne kažkur šios temos pradžioj buvo minima kaip nepatikimas/a pardavėjas/a? Nors gal ir klystu..

Aga, jis iš klastotojų. Šitos temos pirmame puslapyje konkursas, todėl nėra tos informacijos, bet kitoje vėl įdėsiu smile.gif
Atsakyti