Labas rytas.
Is lovos ir prie troliu.
Man unicos irgi gal nera visai tolygu kataloginiams ar pensininkams. Tik vel, nu nepraejo danu komisijos papulti i kataloga, nu ir kas? Butu kitas dede buves , butu patekes. Grozio nuo to nesumazejo.
Brangiausias senukas gal Tibeto Kyang.Apie 250 lt , bet neatsimenu tiksliai. Jau kiek kas kainavo vakar neatsimenu, o cia tai jau be sansu.
Geidziamiausi buti keli sand. Nors keli. Vienas toks kazin, nebent melsvas ar baltas, tada jau ir draugija jiems aiski butu. Kazkas taskuota-spuoguota. Bet vis kas nors sugundo ar tai gera kaina, ar sitiems labai uzkyla. Tai ir lieka. Pasvarsciau , pasekiau ebay ir manau, kad iki 200 lt. isdrebeciau uz tokius.
Is sidabriuku neivardinciau jokio, kaip geidziamiausio. Yra keletas , kuriu atsiradimo eile priklausys nuo pasitaikiusios progos. Noriu kiauliuko, senuju vynuogiu, gyvates, pelikano ( sitas ilgokai palauks, brangus zaraza) , bezdzioniu , kur po viena yra trys( cia irgi is nelabai realiu dalyku, ne karto nemaciau), gal ir tulpes.
Kaina ? Keliu simtu doleriu tikrai nemokesiu, nebent lobi iskasciau. Siaip kiek ziurineju, tai iki ar siek tiek virs 100$. Dar tas skaicius nebaisiai taip. Turint galvoj, kad turiu ka nesioti, galima ir negriebti bet tik kad tiktu spalva. Tas pats gausis islaidomis.
Vakar įsigijau naują trolių saugyklą. Nors pardavėjas tikino, kad dėžei galėtų būti šimtas metų, bet pirkau ją ne dėl to - ji man pasirodė ir graži, ir labai troliška. Giriuosi
Jau naudojama pagal paskirtį
Kažkoks natūralus akmuo (dėželė sunki) su bronzos detalėmis
Jau naudojama pagal paskirtį
Labas rytas Na labai graži dėžutė? Ar tik ne iš sendaikčių pirkai ? Nesenai ir aš panašią sendaikčiuose buvau aptikus, bet kažkaip nelabai patiko ir nepirkau, o kai namo gryžau tada jau pradėjo patikt.. Tai dabar jau abygna kam nepirkau
QUOTE(Meskutia @ 2010 06 06, 10:26)
Labas rytas Na labai graži dėžutė? Ar tik ne iš sendaikčių pirkai ?
Taip, iš sendaikčių
Labas rytas
Nagi gražu
Man brangiausiai turbūt Tibeto šarvuotis (apie 270). O kokio labiausiai norėčiau? Et, nerealu. Prie jo labai derėtų Senoji Žemė. Bet pakloti tiek, kiek ji kainuoja, negaliu (nebent tą ir dar kitą mėnesį nepirkčiau daugiau jokių trolių, kas neįmanoma), tad nežinau, ar iš viso ją turėsiu. Dar iš pensininkų pasvajoju apie Gervę (danskei tai pelikanas), vikšrą nuo Anniversary bracelet (tada galėčiau rinkti tamsiai žalią apyrankę), iš realių norų - Glass stone'as, Chai bud, Fur dot, bet čia baikė, net labai baisiai nenoriu, o kai tik panorėsiu kiek stipriau, tada ir turėsiu
Tikrai troliška, o tas drakonas į mano ištvirkėlį panašus Tik ar nebus per maža?
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 05, 17:22)
Nagi gražu
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 17:35)
Šios savaitės nuotaika:
QUOTE(rasida @ 2010 06 06, 09:49)
Beje, koks pensininkas kainavo brangiausiai? Papasakokit. Juolab ir tema apie geidžiamiausią. Ir koki pensininko labiausiai norėtųsi? Kiek už tai sutiktumėte atseikėti?
Man brangiausiai turbūt Tibeto šarvuotis (apie 270). O kokio labiausiai norėčiau? Et, nerealu. Prie jo labai derėtų Senoji Žemė. Bet pakloti tiek, kiek ji kainuoja, negaliu (nebent tą ir dar kitą mėnesį nepirkčiau daugiau jokių trolių, kas neįmanoma), tad nežinau, ar iš viso ją turėsiu. Dar iš pensininkų pasvajoju apie Gervę (danskei tai pelikanas), vikšrą nuo Anniversary bracelet (tada galėčiau rinkti tamsiai žalią apyrankę), iš realių norų - Glass stone'as, Chai bud, Fur dot, bet čia baikė, net labai baisiai nenoriu, o kai tik panorėsiu kiek stipriau, tada ir turėsiu
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 06, 10:13)
Vakar įsigijau naują trolių saugyklą. Nors pardavėjas tikino, kad dėžei galėtų būti šimtas metų, bet pirkau ją ne dėl to - ji man pasirodė ir graži, ir labai troliška.
Tikrai troliška, o tas drakonas į mano ištvirkėlį panašus Tik ar nebus per maža?
PANOS, aš norėčiau iš dano pirkti šį tą, jei darysite bendrą užsakymą, PARAŠYKITE až, nes aš galiu nesusigaudyti, nedaskaityti...
Atspėjau Baltai pavydėsiu tavo troliam tokios saugyklos
Vakar įsigijau naują trolių saugyklą. Nors pardavėjas tikino, kad dėžei galėtų būti šimtas metų, bet pirkau ją ne dėl to - ji man pasirodė ir graži, ir labai troliška. Giriuosi
Man lig šiol iš stiklinukų brangiausiai atsiėjo Green Apple Bud, kainavęs kelis šimtus. Kai gavau, nusivyliau - mažiukas ir toks pernelyg gaivus mano apyrankei pasirodė. Padėjau ir laukiau kažko. O tas kažkas buvo Green Dot ir Ewidentos nupirktos našlaitės, taip tikusios prie jo. Paskui aptikau žalsvą nefritą ir taip obuoliukas buvo reabilituotas.
Norėčiau Sea Grass. Kataloginėse foto jis man toks gražus, bet nežinau, koks realiai būtų. Taip yra šiandien, o ryto jau galbūt norai keisis
Norėčiau Sea Grass. Kataloginėse foto jis man toks gražus, bet nežinau, koks realiai būtų. Taip yra šiandien, o ryto jau galbūt norai keisis
Laisve , saugykla puiki. Esu panasia radus, tik gerokai didesne. Bet jau svoris . tuo metu nesuzavejo, o dabar gaila.
http://cgi.ebay.com/...=item4aa1ddc0ba
Va tokio dar noreciau . Toks kitoks .
http://cgi.ebay.com/...=item4aa1e7b1b5
Rasida , matai? Cia jis toks kitoks. Nors tokios foto prastos.
http://cgi.ebay.com/...=item4aa1ddc0ba
Va tokio dar noreciau . Toks kitoks .
http://cgi.ebay.com/...=item4aa1e7b1b5
Rasida , matai? Cia jis toks kitoks. Nors tokios foto prastos.
QUOTE(rasida @ 2010 06 06, 10:42)
mano svajone irgi sea grass
na o brangiausiai is retintu man gal atsiejo dviveidis ir flowerbead, bet is kataloginiu uztat buvo dvigubai brangesniu
wow kokia faina,labai troliška