Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal kitai vasarai ir pavyktu surinkti lotuliukas.gif Nes man i ja reiktu ir ziedu su turkio akim, ir trolio didelem pedom, ir trejybes, ir karaliu lotuliukas.gif
Papildyta:
Butumet maciuios vyro akis kai pasakiau doh.gif atrode apalps doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 05, 23:01)
Butumet maciuios vyro akis kai pasakiau doh.gif atrode apalps  doh.gif

O tau nebūtų inksto gaila? biggrin.gif
Atsakyti
Tada geriau po tiltu geresnius rezultatus rodo ir labiau stengiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 05, 23:01)
Butumet maciuios vyro akis kai pasakiau doh.gif atrode apalps  doh.gif

QUOTE(Song @ 2010 06 05, 23:27)
O tau nebūtų inksto gaila? biggrin.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 05, 23:44)
Tada geriau po tiltu geresnius rezultatus rodo ir labiau stengiasi lotuliukas.gif

Duokit vyrams šituos rašinėjimus paskaityt - tikrai apalps, arbe bent jau iš namų pabėgs unsure.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 06, 07:52)
Duokit vyrams šituos rašinėjimus paskaityt - tikrai apalps, arbe bent jau iš namų pabėgs  unsure.gif

O gal vardan savo sveikatos ir stogo virš galvos iškart viską nupirks smile.gif

Gražios dienos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, troliukės.
Pasiilgau jau temos, bet neturiu kada labai čia mirkti. Vakar pažiūrėjau visų grožius...Apalpau nuo gintaro ir vežimėlio eilinio. Net užsisaugojau foto...bijau, kad nesusigundyčiau jį pasiimti doh.gif
Aš dar nepasikeičiau savo fantazijos. Mamai jau perdaviau per siuntas, susitarė, kad pakeis be problemų. Bet...bijau aš to perlo kaip velnias kryžiaus. Kažin, ar įmanomas lygus keitimas į kitą grandinę, be perlo g.gif Kiek kaunuoja lenciūgas su fėja? Gal jų kainos vienodos?
Papildyta:
Jau matau, kad su elfu lenciūgas tiek pat kainuoja, dabar reikia tik jį trolyne išsimušti ax.gif
Jetus, kaip vežimas manęs nori.... sad.gif bet bijau jo vien dėl reikšmės doh.gif labai įtikėjau jo galia, kuri man visai netinkama yra doh.gif
Papildyta:
Ką manote? Ar pasilikti perlą, ar keisti į grandinėlę su elfu? Kiek žiūriu, tai perlas dailiau atrodo g.gif Ypač su maža princese wub.gif Mano mažė dar neturi karolio savo pas mane doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
jei kuri sumastytumet daryt uzsakyma is http://www.beadsensation.com, mielai prisijungsiu, nes negaliu kaip einu is proto stupid.gif del vieno karoliuko, tik brangiai gaunas vienai ji siustis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 06, 09:32)
Labas rytas,
jei kuri sumastytumet daryt uzsakyma is http://www.beadsensation.com, mielai prisijungsiu, nes negaliu kaip einu is proto stupid.gif  del vieno karoliuko, tik brangiai gaunas vienai ji siustis  doh.gif

ten gėrio...gintarinis vienas prisileisti gali, bet kainos...dar kai unika parašyta smile.gif man kažkaip nuo pirmų trolinimosi dienų užsiciklino makaulėje, kad unika, tai kažkas žemesnės klasės doh.gif Manau, kad neteisingai mąstau, bet taip jau yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 06, 09:28)
Jau matau, kad su elfu lenciūgas tiek pat kainuoja, dabar reikia tik jį trolyne išsimušti ax.gif
Jetus, kaip vežimas manęs nori.... sad.gif bet bijau jo vien dėl reikšmės doh.gif labai įtikėjau jo galia, kuri man visai netinkama yra doh.gif
Papildyta:
Ką manote? Ar pasilikti perlą, ar keisti į grandinėlę su elfu? Kiek žiūriu, tai perlas dailiau atrodo g.gif Ypač su maža princese wub.gif Mano mažė dar neturi karolio savo pas mane doh.gif

Mane vežimukas savo pavadinimu paviliojo - Beginning of life. Kadangi mano gyvenime paskutiniu metu daug virsmų, permainų, tad man tai ir simbolizuoja naują, šviesią pradžią, gražų ir prasmingą etapą. Juk kas nepalaužia, tas sustprina, tiesa? smile.gif O ir mažajam nė metukų nėra. Gal Tavo mažąją ir simbolizuotų vežimas? Juk buvo šis etapas smile.gif

Mano asmeninė nuomonė apie grandinėlę. Su perlu - universaliau. Šiuo metu ir saugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 06 06, 09:43)
man kažkaip nuo pirmų trolinimosi dienų užsiciklino makaulėje, kad unika, tai kažkas žemesnės klasės doh.gif Manau, kad neteisingai mąstau, bet taip jau yra.  g.gif

Man panašiai atrodė. Bet kai prasideda derinimas, jos puikiai tinka. Ir kai kurios unikos tooookios būna. Dabar noriu vieną uniką ebay laimėt, nors jos kaina jau dabar didesnė už kai kurių mano pensininkų.

Beje, koks pensininkas kainavo brangiausiai? Papasakokit. Juolab ir tema apie geidžiamiausią. Ir koki pensininko labiausiai norėtųsi? Kiek už tai sutiktumėte atseikėti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 06 birželio 2010 - 08:51
Rasida, dėkui už nuomonę. O dar su vežimuku mane damušei lotuliukas.gif
Kiek jis maždaug litais su atsiuntimu kainuoja?
Papildyta:
Facebooke mačiau, kad iš pensininkų išrinktas žemės karolis pasirodys vėl rudenį. Matėt jį realiai? Man visai ir nieko, bet ar gražiausias g.gif Kaži, jo kaina bus kaip normalaus karolio, ar geruliška g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 06, 09:51)
Rasida, dėkui už nuomonę. O dar su vežimuku mane damušei lotuliukas.gif
Kiek jis maždaug litais su atsiuntimu kainuoja?

Per brangu vienai vieną vežimą siųstis, reikia kooperuotis, nes siuntimas 11,73 eur.

Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 06, 09:32)
Labas rytas,
jei kuri sumastytumet daryt uzsakyma is http://www.beadsensation.com, mielai prisijungsiu, nes negaliu kaip einu is proto stupid.gif  del vieno karoliuko, tik brangiai gaunas vienai ji siustis  doh.gif

Ir aš jungčiausi prie užsakymų ir šito taško. Duokit man žinią, jei kas sumąstytumėte užsakinėti mirksiukas.gif
Atsakyti